Logo

"Αρχηγός από κούνια", "Fast & Furious" και "Life" στο Σταρ

Ανακοινώθηκε το νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο θα ισχύει από την Πέμπτη 20/4/17 έως την Τετάρτη 26/4/17. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ (ΜΕΤΑΓΛ.) - THE BOSS BABY

Ώρα προβολής: 18.00

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Δεν τίθεται ερώτημα για το ποιος είναι το αφεντικό σε αυτήν την οικογένεια. Από τη μέρα που κατέφτασε ο μικρός του αδερφός (σε ένα ταξί... φορώντας κοστούμι), ο επτάχρονος Τιμ ήξερε ότι αυτό το μωρό, με γλώσσα που πάει ροδάνι και τον χαρτοφύλακά του στο χέρι, θα ήταν μπελάς – εξάλλου, δεν περισσεύει αγάπη, σωστά;
Όμως, καθώς ο Τιμ ξεκινά μια αποστολή να κάνει την αγάπη των γονιών και πάλι δική του και μόνο δική του, ανακαλύπτει μια μυστική συνομωσία που απειλεί να καταστρέψει την ισορροπία της αγάπης στον κόσμο – και αυτό το τολμηρό μωρό, που υποτίθεται ότι είναι αδελφός του, είναι στο κέντρο της συνομωσίας αυτής. Τώρα πρέπει να συνεργαστούν για να σταματήσουν το σατανικό αυτό σχέδιο, να σώσουν τους γονείς τους, να αποκαταστήσουν την τάξη στον κόσμο και να αποδείξουν ότι η αγάπη είναι μια άπειρη δύναμη.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=kkpRPojnAyc 

FAST & FURIOUS 8 ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ

Ώρες προβολών: 19.15 και 22.00

Σκηνοθεσία: Φ. ΓΚΑΡΙ ΓΚΡΕΪ
Σενάριο: ΚΡΙΣ ΜΟΡΓΚΑΝ & ΓΚΑΡΙ ΣΚΟΤ ΤΟΜΣΟΝ
Ηθοποιοί: ΒΙΝ ΝΤΙΖΕΛ, ΜΙΣΕΛ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ, ΣΑΡΛΙΖ ΘΕΡΟΝ, ΚΕΡΤ ΡΑΣΕΛ, ΕΛΕΝ ΜΙΡΕΝ, ΚΡΙΣ ΜΠΡΙΤΖΕΣ, ΕΛΣΑ ΠΑΤΑΚΙ, ΣΚΟΤ ΙΣΤΓΟΥΝΤ, ΤΖΕΪΣΟΝ ΣΤΕΪΘΑΜ , ΝΤΟΥΕΪΝ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΤΑΪΡΙΖ ΓΚΙΜΠΣΟΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:
Στην όγδοη ταινία της πολύ πετυχημένης σειράς ταινιών Fast & Furious η παρέα, μετά το γάμο του Ντομ (Βιν Ντίζελ) και της Λέτι (Μισέλ Ροντρίγκεζ) και την αποχώρηση από την ενεργό δράση του Μπράιαν (Πολ Γουόκερ) και της Μία (Τζορντάνα Μπρούστερ), προσπαθεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Όταν, όμως, η Σίφερ (Σαρλίζ Θερόν), μια μυστηριώδης γυναίκα, σαγηνεύει τον Ντομ και τον παρασύρει στον κόσμο του εγκλήματος, εκείνος προδίδει τα κοντινά του πρόσωπα, η οικογένεια διαλύεται και η ομάδα (με επικεφαλής τον Χομπς (Ντουέιν Τζόνσον) που για χάρη του Ντομ πέρασε στην παρανομία) μπλέκει σε επικίνδυνες περιπέτειες στην πρώτη ταινία της τελευταίας τριλογίας της σειράς.

Επίσημο site: http://www.fastandfurious.com/ 

Οι πιστοί fans των ταινιών, θα μείνουν ευχαριστημένοι και με το παραπάνω. Η παρέα είχε λίγο ηρεμήσει, αλλά μια αιθέρια ύπαρξη (η Charlize Theron, ποια άλλη;) δελεάζει τον Dom (Vin Diesel) πίσω στον κόσμο του εγκλήματος και η προδοσία προς την "οικογένεια" είναι αναπόφευκτη. Τι έκανες Dominic Toretto;!;!;

Ο Hobbs (Johnson) καταλήγει στη φυλακή και εκεί θα αναμετρηθεί πάνω σε μια αναμπουμπούλα με τον παλιό γνώριμο Deckard Shaw (Jason Statham), αλλά το παιχνίδι είναι στημένο και κάπου εκεί εμφανίζεται ο Mr Nobody (Kurt Russell), να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να επαναφέρει τους ευέξαπτους πρωταγωνιστές στην τάξη.

Έτσι όλη η γνωστή παρέα θα ταξιδέψει από τις ακτές της Κούβας, στους δρόμους της Νέας Υόρκης και από εκεί στον Αρκτικό Κύκλο και προς την παγωμένη Θάλασσα του Μπάρεντς για να εμποδίσει την αναρχική hacker (τη Charlize Theron ντε) από το να σπείρει το χάος στον κόσμο, αλλά και για να φέρει πίσω στα αγκαλιά της οικογένειας τον ατακτούλη Dom, που δεν μας τα λέει καλά.

Στο πλευρό των Diesel, Johnson, Russell, Statham και Theron θα εμφανιστεί φυσικά η οικογένεια, ήτοι η Michelle Rodriguez, ο Tyrese Gibson και η Jordana Brewster, αλλά θα κάνει και μια αινιγματική εμφάνιση η αειθαλής Helen Mirren, και ο γιος του Clint Eastwood, Scott.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=rPBe26pEjSM 

LIFE Πρόσεχε τι ψάχνεις να βρεις

Ώρα προβολής: 20.00 και 22.00

Το Life αφηγείται την ιστορία των έξι μελών του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού που βρίσκεται μπροστά σε μια από τις πιο σημαντικές ανακαλύψεις στην ιστορία του ανθρώπου: την ύπαρξη εξωγήινης ζωής στον Άρη. Όσο το πλήρωμα ερευνά, τόσο οι μέθοδοί τους καταλήγουν να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες και η ξένη μορφή ζωής αποδεικνύεται πιο έξυπνη απ’ όσο θα περίμενε κανείς.

Σκηνοθεσία: ΝΤΑΝΙΕΛ ΕΣΠΙΝΟΖΑ
Σενάριο: ΡΕΤ ΡΙΖ & ΠΟΛ ΓΟΥΕΡΝΙΚ
Ηθοποιοί: ΡΑΙΑΝ ΡΕΙΝΟΛΝΤΣ, ΤΖΕΙΚ ΓΚΙΛΕΝΧΑΑΛ, ΧΙΡΟΓΙΟΥΚΙ ΣΑΝΑΝΤΑ, ΡΕΜΠΕΚΑ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ , ΑΡΑΪΟΝ ΜΠΑΚΑΡΕ, ΟΛΓΑ ΝΤΙΧΟΒΙΤΣΝΑΓΙΑ

Επίσημο website: http://www.lifemovie.com/ 

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=C0Piq5-IihY 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:
http://www.cinestar.gr 
http://www.facebook.com/cinestarveria 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb