Logo

"Βερολίνο, Αντίο", "Στρουμφάκια" και "Fast & Furious" στο Σταρ

Ανακοινώθηκε το νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο θα ισχύει από την Πέμπτη 13/4/17 έως την Τετάρτη 19/4/17. Αναλυτικά:

Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό - Smurfs: The Lost Village

Ώρα προβολής: 18.15

Τα θρυλικά μπλε πλασματάκια εμφανίζονται στην πρώτη αποκλειστικά κινουμένων σχεδίων ταινία -η οποία είναι βασισμένη στο κλασικό έργο του δημιουργού τους Peyo– για να περιπλανηθούν σε ολοκαίνουριους κόσμους και να βρουν αναπάντεχους συμμάχους, που θα τους αλλάξουν για πάντα τη ζωή. Ο τίτλος της είναι «Τα Στρουμφάκια: Το χαμένο χωριό» (Smurfs: The lost village) και απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους.

Ένας μυστηριώδης χάρτης βάζει την Στρουμφίτα και τους καλύτερούς της φίλους, τον Σπιρτούλη, τον Σκουντούφλη και τον Προκόπη σε ένα συναρπαστικό αγώνα μέσα στο – γεμάτο μαγικά πλάσματα – Απαγορευμένο Δάσος για να βρουν ένα μυστηριώδες χαμένο χωριό πριν τα προλάβει ο μοχθηρός μάγος Δρακουμέλ. Επιβάτες ενός τρελού ταξιδιού, γεμάτου δράση και κίνδυνο, τα Στρουμφάκια βρίσκονται μπροστά στην ανακάλυψη του μεγαλύτερου μυστικού σε ολόκληρη την Στρουμφοϊστορία.
«Θέλαμε να γελάνε τόσο οι ενήλικες όσο και τα παιδιά, όπως και στα κόμικς του Peyo, παρά να έχουμε διάφορα επίπεδα χιούμορ, άλλο για τα παιδιά και άλλο για τους μεγάλους» επισημαίνει o σκηνοθέτης Kelly Asbury. «Charlie Chaplin, Buster Keaton, Harold Lloyd, Laurel and Hardy, the Three Stooges. Όλοι γελάνε με το χιούμορ τους και ποτίσαμε την ταινία με αυτή τη διαχρονικότητα».

Οι εικόνες, τα χρώματα, ο φωτισμός και οι εκπλήξεις στο χαμένο χωριό εντυπωσιακές! Μυστηριώδη μαγικά πλάσματα που ξεπηδούν απ’ το δάσος κάνουν την αναζήτηση του χαμένου χωριού, απολαυστική περιπέτεια!
«Το μήνυμα της ταινίας έχει να κάνει με την ομαδικότητα. Το Στρουμφοχωριό λειτουργεί ως μονάδα. Ο καθένας αποδέχεται τη διαφορετικότητα του άλλου και αλληλοσυμπληρώνονται για το κοινό καλό. Ένα παγκόσμιο μήνυμα πιο επίκαιρο από ποτέ» προσθέτει.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Eybso1y1Hww 

FAST & FURIOUS 8 ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ

Ώρες προβολών: 19.15 και 22.00

Σκηνοθεσία: Φ. ΓΚΑΡΙ ΓΚΡΕΪ
Σενάριο: ΚΡΙΣ ΜΟΡΓΚΑΝ & ΓΚΑΡΙ ΣΚΟΤ ΤΟΜΣΟΝ
Ηθοποιοί: ΒΙΝ ΝΤΙΖΕΛ, ΜΙΣΕΛ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ, ΣΑΡΛΙΖ ΘΕΡΟΝ, ΚΕΡΤ ΡΑΣΕΛ, ΕΛΕΝ ΜΙΡΕΝ, ΚΡΙΣ ΜΠΡΙΤΖΕΣ, ΕΛΣΑ ΠΑΤΑΚΙ, ΣΚΟΤ ΙΣΤΓΟΥΝΤ, ΤΖΕΪΣΟΝ ΣΤΕΪΘΑΜ , ΝΤΟΥΕΪΝ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΤΑΪΡΙΖ ΓΚΙΜΠΣΟΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:
Στην όγδοη ταινία της πολύ πετυχημένης σειράς ταινιών Fast & Furious η παρέα, μετά το γάμο του Ντομ (Βιν Ντίζελ) και της Λέτι (Μισέλ Ροντρίγκεζ) και την αποχώρηση από την ενεργό δράση του Μπράιαν (Πολ Γουόκερ) και της Μία (Τζορντάνα Μπρούστερ), προσπαθεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Όταν, όμως, η Σίφερ (Σαρλίζ Θερόν), μια μυστηριώδης γυναίκα, σαγηνεύει τον Ντομ και τον παρασύρει στον κόσμο του εγκλήματος, εκείνος προδίδει τα κοντινά του πρόσωπα, η οικογένεια διαλύεται και η ομάδα (με επικεφαλής τον Χομπς (Ντουέιν Τζόνσον) που για χάρη του Ντομ πέρασε στην παρανομία) μπλέκει σε επικίνδυνες περιπέτειες στην πρώτη ταινία της τελευταίας τριλογίας της σειράς.

Επίσημο site: http://www.fastandfurious.com/ 

Οι πιστοί fans των ταινιών, θα μείνουν ευχαριστημένοι και με το παραπάνω

η παρέα είχε λίγο ηρεμήσει, αλλά μια αιθέρια ύπαρξη (η Charlize Theron, ποια άλλη;) δελεάζει τον Dom (Vin Diesel) πίσω στον κόσμο του εγκλήματος και η προδοσία προς την "οικογένεια" είναι αναπόφευκτη. Τι έκανες Dominic Toretto;!;!;
Ο Hobbs (Johnson) καταλήγει στη φυλακή και εκεί θα αναμετρηθεί πάνω σε μια αναμπουμπούλα με τον παλιό γνώριμο Deckard Shaw (Jason Statham), αλλά το παιχνίδι είναι στημένο και κάπου εκεί εμφανίζεται ο Mr Nobody (Kurt Russell), να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να επαναφέρει τους ευέξαπτους πρωταγωνιστές στην τάξη.

Έτσι όλη η γνωστή παρέα θα ταξιδέψει από τις ακτές της Κούβας, στους δρόμους της Νέας Υόρκης και από εκεί στον Αρκτικό Κύκλο και προς την παγωμένη Θάλασσα του Μπάρεντς για να εμποδίσει την αναρχική hacker (τη Charlize Theron ντε) από το να σπείρει το χάος στον κόσμο, αλλά και για να φέρει πίσω στα αγκαλιά της οικογένειας τον ατακτούλη Dom, που δεν μας τα λέει καλά.

Στο πλευρό των Diesel, Johnson, Russell, Statham και Theron θα εμφανιστεί φυσικά η οικογένεια, ήτοι η Michelle Rodriguez, ο Tyrese Gibson και η Jordana Brewster, αλλά θα κάνει και μια αινιγματική εμφάνιση η αειθαλής Helen Mirren, και ο γιος του Clint Eastwood, Scott.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=rPBe26pEjSM 

Βερολίνο, Αντίο 

του Φατίχ Ακίν

Ώρα προβολής: 21.15

Βασισμένη στο μπεστ-σέλερ «Tschick» του Βόλφανγκ Χέρντορφ που έχει μεταφραστεί σε 24 γλώσσες και έχει κυκλοφορήσει σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες (στη χώρα μας από τις εκδόσεις Κριτική με τίτλο «Βερολίνο γεια»), η ταινία αποτελεί την πρώτη του Φατίχ Ακίν, που ασχολείται με έφηβους και ουσιαστικά είναι μια «ταινία-δρόμου».

Με ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, αποφασίζουν να αφήσουν πίσω τους τη ζωή όπως την ξέρουν και να ξεκινήσουν ένα ταξίδι ζωής, ως σύγχρονοι Τομ Σόγιερ και Χοκ Φιν στη ζούγκλα της Ανατολικής Γερμανίας.
Παρέα τους, η μουσική του πιανίστα Ρίτσαρντ Κλάιντερμαν και μια κοπέλα.

Ο Φατίχ Ακίν, που όταν διάβασε το βιβλίο πριν από πέντε χρόνια και από την πρώτη στιγμή ήθελε να το μεταφέρει στο σινεμά, γιατί - όπως λέει - του θύμισε κάτι από την δική του εφηβεία όταν κι εκείνος ένιωθε ότι βρισκόταν πάντα στο περιθώριο, έχει καταφέρει να κάνει ακόμα μια ηθογραφική ταινία, αλλά αυτή τη φορά με νεανικό στυλ, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να διαχειριστεί όλα τα είδη. Μόνον που αυτή τη φορά έχει αφήσει απέξω τη διεισδυτική του ματιά και παραμένει στην επιφάνεια της νεανικής περιπέτειας.
Βασισμένο στο best-seller του Βόλφγκανγκ Χέρντορφ, ένα εφηβικό road-movie με το πάθος και την ψυχή του Φατίχ Ακίν.

Ο Φατίχ Ακίν ακολουθεί το ταξίδι τους με μια δόση κινηματογραφικής τρέλας αλλά και με αυτοσυγκράτηση στις στιγμές που το φιλμ απαιτεί πιο λεπτούς συναισθηματικούς χειρισμούς και κατορθώνει να στήσει ένα φιλμ που συλλαμβάνει κάτι από την αίσθηση της αμηχανίας και του ενθουσιασμού της νιότης και της ανεξερεύνητης, γεμάτης πιθανότητες περιοχής που είναι η εφηβεία, αυτό το ταξίδι ανάμεσα στην παιδική ηλικία και την ενηλικίωση που μπορεί να γίνει με ένα σωρό διαφορετικούς τρόπους και διαδρομές. Ακόμη και με ένα κλεμμένο Λάντα.

Πρωταγωνιστούν: Τρίσταν Γκέμπελ, Ανάντ Μπάντμπιλεκ, Ούβε Μπομ, Ξένια Ασέντζα, Ανγια Σνάιντερ, Νικόλ Μερσέντες Μίλε
Σκηνοθεσία: Φατίχ Ακίν
Σενάριο: Χαρκ Μπομ, Λαρς Χούμπριχ

Δύο χρόνια μετά την ταινία του «Η Μαχαιριά» (The Cut - 2014), ο αξιόλογος σκηνοθέτης Φατίχ Ακίν, παρουσιάζει τη νέα του δημιουργία: «Βερολίνο, Αντίο» (Tschick - 2016). Ο Γερμανός καλλιτέχνης, τουρκικής καταγωγής, επιστρέφει με μία κωμωδία - μόλις η δεύτερη της ενδιαφέρουσας φιλμογραφίας του, μετά το εξαιρετικό «Soul Kitchen» του 2009 - και μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη το ομώνυμο μυθιστόρημα του Βόλφγκαγκ Χέρντορφ. Το φιλμ θα προβληθεί στο 1ο Adaptation Film Festival.

H ταινία «Βερολίνο, Αντίο» (Tschick - 2016), είναι ένα ταξίδι ζωής για δύο έφηβους που διασχίζουν την Ανατολική Γερμανία. Ένα ταξίδι γεμάτο απρόοπτα, χιούμορ, ένταση και περιπέτεια.

ο Φατίχ Ακίν επιστρέφει με ένα φιλμ που είχε αρκετά χρόνια στο μυαλό του, αλλά το οποίο χρειάστηκε να περιμένει λίγο, όταν η χρηματοδότηση για το «The Cut» προχώρησε.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=8angn-b-W9M

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:
http://www.cinestar.gr
http://www.facebook.com/cinestarveria

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb