Logo

Πρόγραμμα κινηματογράφου Νάουσας

Στον κινηματογράφο Νάουσας, στο κτίριο «Έρια» θα προβληθούν οι ταινίες:

ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ (ΜΕΤΑΓΛ.)

2-8/3 ΣΤΙΣ 18:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 11/3 ΣΤΙΣ 18:00
KΥΡΙΑΚΗ 5/3 ΣΤΙΣ 12:00 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 18:00
KYΡΙΑΚΗ 12/3 ΣΤΙΣ 12:00 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 18:00
ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ο Όζι, ένα φιλικό και καλόκαρδο μπιγκλ θα δει την ειδυλλιακή του ζωή να αναστατώνεται, όταν η οικογένεια του αποφασίζει να κάνει ένα ταξίδι στην Ιαπωνία. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: δεν επιτρέπονται τα σκυλιά! Καθώς δεν μπορούν να πάρουν τον αγαπημένο τους Όζι μαζί στο ταξίδι, η οικογένεια Μάρτιν συμβιβάζεται με την αμέσως καλύτερη επιλογή, μια από τις καλύτερες πανσιόν για σκύλους, το Γάργαρο Ρυάκι. Το εντυπωσιακό με την πρώτη ματιά μέρος είναι όμως απλή συγκάλυψη για να μπορεί ο μοχθηρός ιδιοκτήτης του να πιάνει ευκολότερα σκύλους. Ο Όζι πολύ σύντομα θα βρεθεί στο αληθινό Γάργαρο Ρυάκι, μια φυλακή για σκύλους, που διοικείται από σκυλιά. Εκεί θα πρέπει να αποφύγει τους κινδύνους και να βρει δύναμη στους νέους του φίλους, τον Τσέστερ, τον Φρόνκι και τον Ντοκ, προκειμένου να δραπετεύσει και να επιστρέψει σπίτι ασφαλής.
TRAILER: www.youtube.com/watch?v=R_iLJ87UXCY

JACKIE

2-8/3 ΣΤΙΣ 21:00
Σκηνοθεσία: ΠΑΜΠΛΟ ΛΑΡΕΝ
Σενάριο: ΝΟΑ ΟΠΠΕΝΧΕΪΜ
Ηθοποιοί: ΝΑΤΑΛΙ ΠΟΡΤΜΑΝ, ΠΙΤΕΡ ΣΑΡΣΓΚΑΑΡΝΤ, ΜΑΞ ΚΑΣΕΛΑ, ΓΚΡΕΤΑ ΓΚΕΡΓΟΥΙΓΚ, ΤΖΟΝ ΧΕΡΤ, ΜΠΙΛΙ ΚΡΟΥΝΤΟΥΠ, ΡΙΤΣΑΡΝΤ Ε. ΓΡΑΝΤ, ΤΖΟΝ ΚΑΡΟΛ ΛΙΝΚ, ΜΠΕΘ ΓΚΡΑΝΤ, ΚΑΣΠΑΡ ΦΙΛΙΠΣΟΝ
Διάρκεια: 100 λεπτά
ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Στις 22 Νοεμβρίου του 1963, κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας στο Ντάλας, ο John F. Kennedy δολοφονείται και το ροζ ταγέρ της Jackie (Natalie Portman) ποτίζεται από το αίμα του συζύγου της. Ο κόσμος της και η πίστη της θρυμματίζονται. Παρά το τραύμα της, μια εβδομάδα μετά καλείται να αντιμετωπίσει το αδιανόητο: να παρηγορήσει τα δυο της μικρά παιδιά, να αδειάσει το σπίτι που ανακαίνισε με πολύ κόπο και να οργανώσει την κηδεία του άντρα της. Η Jackie συνειδητοποιεί γρήγορα ότι οι επόμενες εφτά μέρες θα καθορίσουν πώς η ιστορία θα καταχωρίσει την κληρονομία του συζύγου της, αλλά και το πώς θα μείνει η ίδια στην ιστορία.
TRAILER:https://www.youtube.com/watch?v=PbclDMeyZF0

FROZEN AMBROSIA

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ "FROZEN AMBROSIA" ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ.

Ελάτε να δείτε την ταινία ''Frozen Amvrosia'' του διάσημου Ελληνοαμερικανού σκηνοθέτη αθλημάτων δράσης Κωνσταντίνου Παπανικολάου (CP), που δίνει νέα διάσταση στα βουνά της χώρας μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο CP θα παρεβρίσκεται στην προβολή για να μοιραστεί μαζί μας τις εμπειρίες από την ταινία αλλά και τις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες απόψεις του για την ανάπτυξη του ορεινού τουρισμού στην Ελλάδα.

Κινηματογράφος Νάουσας CinΕΡΙΑ
(Στο Πολυχώρο Πολιτισμού ΕΡΙΑ - Χρήστος Λαναράς)
ΤΕΤΑΡΤΗ 8 MARTIOU @ 18:30.

Η είσοδος είναι 5 € και τα έσοδα θα διατεθούν για την αποκατάσταση του ΚΑΤΑΦΥΓΊΟΥ του ΕΟΣ στα 3 - 5 Πηγάδια.

MOONLIGHT
9 - 15 ΜΑΡ. 21:00

Περίληψη

Μια διαχρονική ιστορία ανθρώπινης επαφής κι αυτογνωσίας, το Moonlight εξιστορεί τη ζωή ενός νεαρού από την παιδική του ηλικία έως και την ενηλικίωση, καθώς παλεύει να βρει τη θέση του στον κόσμο. Ένα ζωτικό πορτρέτο της σύγχρονης ζωής ενός αφροαμερικανού κι ένας ποιητικός διαλογισμός για την ταυτότητα, την οικογένεια, τη φιλία, την αγάπη πλημμυρισμένος με βαθιά συμπόνοια και καθολικές αλήθειες.

Το συγκλονιστικό όραμα του Μπάρι Τζένκινς συγκινεί με την απεικόνιση των στιγμών, των ανθρώπων και των αγνώστων δυνάμεων που πλάθουν στη ζωή μας και μας καθορίζουν.

Παραγωγή: Αμερικάνικη Σκηνοθεσία: Μπάρι Τζέκινς

Πρωταγωνιστούν: Μαχερσάλα Άλι, Ναόμι Χάρις, Σαρίφ Ερπ, Τζανέλ Μονέ, Ντουάν Σάντερσον, Τρέβαντ Ρόουντς, Άστον Σάντερς

Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ 3D
16 – 22 ΜΑΡ. 21:00
18,19, 25 Κ 26 ΜΑΡ. 18:00 (ΜΕΤΑΓΛ.)

ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ
23 – 29 ΜΑΡ. 21:00

ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ 3 3D
30 ΜΑΡ. – 12 ΑΠΡ. 18:00
ΚΥΡΙΑΚΗ 2 Κ 9 ΑΠΡ. 12:00 Κ 18:00

KONG: Η ΝΗΣΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΟΥ 3D
30 ΜΑΡ. – 5 ΑΠΡ. 21:00

MANCHESTER BY THE SEA – ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
6 – 12 ΑΠΡ. 21:00

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb