Logo

"Τζέισον Μπορν" και "Sully" στο Στάρ

Jason Bourne - Τζέισον Μπορν (ΜΑΤ ΝΤΕΙΜΟΝ)

Ώρες προβολών: 19.30 και 22.00

Σκηνοθεσία: ΠΟΛ ΓΚΡΙΝΓΚΡΑΣ
Σενάριο: ΠΟΛ ΓΚΡΙΝΓΚΡΑΣ & ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΡΑΟΥΖ
Ηθοποιοί: ΜΑΤ ΝΤΕΙΜΟΝ, ΤΟΜΙ ΛΙ ΤΖΟΟΥΝΣ, ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΤΑΙΛΣ, ΑΛΙΣΙΑ ΒΙΚΑΝΤΕΡ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Εννέα χρόνια μετά την ανάκτηση της μνήμης του και την εξαφάνισή του, ο πρώην ειδικός πράκτορας Τζέισον Μπορν ξαφνικά καλείται να επιστρέψει στο προσκήνιο, σε μια εποχή που ο κόσμος είναι πιο ασταθής από ποτέ, για να αποκαλύψει την κρυμμένη αλήθεια για το παρελθόν του και τη δολοφονία του πατέρα του. Την ίδια στιγμή, ένα νέο πρόγραμμα έχει δημιουργηθεί με σκοπό να ελέγχει κάθε διαθέσιμο δίκτυο επικοινωνίας και κατ’ επέκταση την παγκόσμια τρομοκρατία καθώς και όλα τα μέσα της νέας τεχνολογίας προς όφελος της αμερικανικής κυβέρνησης.
https://www.youtube.com/watch?v=PAhKJGihW1o 

SULLY (ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ)

Ώρες προβολών: 20.00 και 22.00

Σκηνοθεσία: ΚΛΙΝΤ ΙΣΤΓΟΥΝΤ

Σενάριο: ΤΟΝΤ ΚΟΜΑΡΝΙΚΙ

Ηθοποιοί: ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ, ΛΟΡΑ ΛΙΝΕΙ, ΑΝΝΑ ΓΚΑΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:

O πολυβραβευμένος και καταξιωμένος Αμερικάνος σκηνοθέτης Κλιντ Ίστγουντ ετοιμάζεται για το νέο του κινηματογραφικό project που για μια ακόμη φορά βασίζεται στα ηρωικά κατορθώματα ενός γενναίου ανδρός. Η ταινία θα μας διηγηθεί την δραματική ιστορία της ζωής του Καπετάνιου Τσέσλι ‘Σάλι’ Σάλενμπέργκερ, που έγινε ήρωας για όλη τη χώρα, όταν προσγείωσε το ακινητοποιημένο disabled τζετ στον Ποταμό Χάντσον, σώζοντας τις ζωές όλων των επιβατών.

Επίσημο site: http://www.sully-movie.com/ 

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Pq_alHeQM6E

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗN ΝΤΟΡΙ (ΜΕΤΑΓΛ στα Ελληνικά)

(Τελευταίες Προβολές μόνο 15-18/9 Πέμπ-Παρ-Σαβ-Κυρ)
Ώρες προβολών: 17.30

Σκηνοθεσία: Α. ΣΤΑΝΤΟΝ & Α. ΜΑΚΛΕΙΝ

Σενάριο: ΑΝΤΡΙΟΥ ΣΤΑΝΤΟΝ

Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΟΥΡΓΟΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΝΤΟΥΝΗΣ, ΤΑΣΟΣ ΚΩΣΤΗΣ, ΒΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΚΙΚΑΣ, ΧΑΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΚΙΔΗ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΧΙΛΝΤΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΕΝΤΟΥΜΗΣ, ΕΛΛΗ ΘΑΝΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Η πιο ξεχασιάρα δεν γίνεται μπλε ψαρίνα Ντόρι θυμάται ότι κάπου στον ωκεανό έχει μια οικογένεια που την αγαπά και την περιμένει. Η επιστροφή στις ρίζες της θα είναι ένα μάθημα ζωής για όλους τους συνοδοιπόρους της.
Extra:
13 χρόνια μετά την πρώτη μας μαγική βουτιά στον πολύχρωμο και φαντασμαγορικό βυθό της Pixar, η αναμονή τελείωσε! Οι αστείοι και αξέχαστοι χαρακτήρες του Ψάχνοντας τον Νέμο συνεχίζουν τα θαλάσσια κατορθώματά τους, και πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά είναι το ξεχασιάρικο ψάρι που λέγεται Ντόρι, η οποία…απρόβλεπτα θυμάται τη χαμένη της οικογένεια – και ξεκινά έτσι μια νέα, απίθανη περιπέτεια.

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:
http://www.cinestar.gr
http://www.facebook.com/cinestarveria

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb