"Πού Πάω, Θεέ μου;", "Cafe Society", "Ψάχνοντας τη Ντόρι" στο Σταρ

Πού Πάω, Θεέ μου; Quo Vado?

Ώρες προβολών: 21.30

Σκηνοθεσία: Τζενάρο Νουνζιάντε

Ηθοποιοί: Κέκο Ζαλόνε, Ελεονόρα Τζιοβανάρντι

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Η πιο επιτυχημένη ταινία όλων των εποχών (σε απόλυτα νούμερα) στο ιταλικό box office είναι μια άνιση φάρσα προσχηματικής πλοκής, αλλά πετυχημένου τις περισσότερες φορές λαϊκού χιούμορ, η οποία σατιρίζει μεσογειακές, αλλά και βορειοευρωπαϊκές κοινωνικές συμπεριφορές. Εντυπωσιακό το πόσο η ομοιότητά της με ελληνικά πρόσωπα και πράγματα δεν είναι καθόλου συμπτωματική…

Νο1 ταινία στην ιστορία του ΙΤΑΛΙΚΟΥ κινηματογράφου
Νο1 ταινία σε όλους του Θερινούς κινηματογράφους στην Ελλάδα
Νο1 ταινία στο Ιταλικό και Ελληνικό Box Office για το καλοκαίρι
Η καλύτερη κωμωδία του καλοκαιριού

Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Τζενάρο Νουνζιάντε με τους: Κέκο Ζαλόνε, Ελεονόρα Τζιοβανάρντι

Βυθισμένος στη ρουτίνα του δημοσίου υπαλλήλου, ο Κέκο πέφτει θύμα του νέου νόμου περί κινητικότητας και εθελούσιας εξόδου. Αντιστέκεται όσο μπορεί, αλλά η κυβερνητική υπεύθυνη είναι αποφασισμένη να τον στείλει μέχρι και… τον Βόρειο Πόλο για να τον κάνει να παραιτηθεί.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=6MepOnasPKc 

CAFE SOCIETY

Ώρες προβολών: 19.15 και 21.30

του Γούντι Αλεν
Σαν μια κομεντί σαν αυτές που βλέπουν οι ήρωες της, το «Café Society» έχει ένα γοητευτικό παλιομοδίτικο αέρα
Σκηνοθεσία: ΓΟΥΝΤΙ ΑΛΕΝ
Σενάριο: ΓΟΥΝΤΙ ΑΛΕΝ
Ηθοποιοί: ΚΡΙΣΤΕΝ ΣΤΙΟΥΑΡΤ, ΣΤΙΒ ΚΑΡΕΛ, ΜΠΛΕΙΚ ΛΑΙΒΛΙ, ΤΖΕΣΕ ΑΙΖΕΝΜΠΕΡΓΚ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ο Γούντι Αλεν είναι ένας από εκείνους τους σκηνοθέτες που δεν νιώθουν εδώ και καιρό την ανάγκη να αποδείξουν τίποτα. Που κάνουν ταινίες με την ίδια ευκολία που αναπνέουν, ίσως μάλιστα αφιερώνοντας σε αυτή την διαδικασία την ίδια σκέψη όσο και στις ανάσες τους.

Το παραπάνω είναι απόλυτα εμφανές στον τρόπο που χτίζει το «Café Society», μέσα από μια απολαυστική ιστορία που δεν προσπαθεί να πει κάτι συγκλονιστικό μα που κατορθώνει να μιλήσει για πράγματα γνώριμα και τετριμμένα με τρόπο χαριτωμένο, τρυφερό, μελαγχολικό και φυσικά αστείο.

Τοποθετημένο ανάμεσα στο Λος Αντζελες και την Νέα Υόρκη, το φιλμ ξεκινά σε ένα τυπικό χολιγουντιανό ηλιοβασίλεμα «που μοιάζει με τεχνικολόρ» όπως λέει ο πανταχού παρών αφηγητής, - ο ίδιος ο Γούντι Αλεν - που βρίσκεται πάνω από τους ήρωες, ορίζει και περιγράφει τις τύχες τους, σπρώχνει την αφήγηση μπροστά.

Ο Στιβ Καρέλ είναι ένας μεγαλο-ατζέντης, ο άνθρωπος που πρέπει να ξέρεις στο Χόλιγουντ του '30, ο οποίος στην αρχή της ταινίας δέχεται ένα τηλεφώνημα από την αδελφή του, από το φτωχικό σπίτι της στο Μπρούκλιν και η οποία του εξηγεί ότι ο γιος της έρχεται στο Χόλιγουντ για να βρει την τύχη του και του ζητά να τον βοηθήσει.

Ο νεαρός Μπόμπι τελικά θα συναντήσει τον θείο του, θα αρχίσει να δουλεύει γι αυτόν αλλά κυρίως θα γνωρίσει την γραμματέα του και θα την ερωτευθεί, ακόμη κι αν εκείνη του εξηγεί ότι είναι ήδη δεσμευμένη. Μέχρι την στιγμή που ένα βράδυ θα χτυπήσει την πόρτα του λέγοντάς του ότι ο φίλος της την εγκατέλειψε. Και κάπως έτσι η ρομαντική τους ζωή θα ξεκινήσει. Μόνο που αυτό δεν θα είναι το τέλος αλλά η αρχή σε μια ιστορία που είναι γεμάτη απρόσμενες τροπές και αλλαγές, άλλοτε ευτυχείς, άλλοτε θλιμμένες, συχνά πολύ αστείες, μερικές φορές πολύ μελαγχολικές.

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗN ΝΤΟΡΙ (ΜΕΤΑΓΛ στα Ελληνικά) - FINDING DORY

Ώρες προβολών: 19.00

Σκηνοθεσία: Α. ΣΤΑΝΤΟΝ & Α. ΜΑΚΛΕΙΝ

Σενάριο: ΑΝΤΡΙΟΥ ΣΤΑΝΤΟΝ

Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΟΥΡΓΟΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΝΤΟΥΝΗΣ, ΤΑΣΟΣ ΚΩΣΤΗΣ, ΒΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΚΙΚΑΣ, ΧΑΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΚΙΔΗ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΧΙΛΝΤΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΕΝΤΟΥΜΗΣ, ΕΛΛΗ ΘΑΝΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Η πιο ξεχασιάρα δεν γίνεται μπλε ψαρίνα Ντόρι θυμάται ότι κάπου στον ωκεανό έχει μια οικογένεια που την αγαπά και την περιμένει. Η επιστροφή στις ρίζες της θα είναι ένα μάθημα ζωής για όλους τους συνοδοιπόρους της.

Extra:

13 χρόνια μετά την πρώτη μας μαγική βουτιά στον πολύχρωμο και φαντασμαγορικό βυθό της Pixar, η αναμονή τελείωσε! Οι αστείοι και αξέχαστοι χαρακτήρες του Ψάχνοντας τον Νέμο συνεχίζουν τα θαλάσσια κατορθώματά τους, και πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά είναι το ξεχασιάρικο ψάρι που λέγεται Ντόρι, η οποία…απρόβλεπτα θυμάται τη χαμένη της οικογένεια – και ξεκινά έτσι μια νέα, απίθανη περιπέτεια.

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:
http://www.cinestar.gr 
http://www.facebook.com/cinestarveria