Logo

"Warcraft: Η σύγκρουση δυο κόσμων" και "Το κάλεσμα 2" στο Σταρ

WARCRAFT: Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΥΟ ΚΟΣΜΩΝ

Ώρες προβολών: 19.00 σε 2D και 21.30 σε 3D

Σκηνοθεσία: ΝΤΑΝΚΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ

Σενάριο: ΝΤΑΝΚΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ

Ηθοποιοί: ΜΠΕΝ ΦΟΣΤΕΡ, ΠΟΛΑ ΠΑΤΟΝ, ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΚΟΥΠΕΡ, ΤΟΜΠΙ ΚΕΜΠΕΛ, ΤΡΑΒΙΣ ΦΙΜΕΛ, ΡΟΥΘ ΝΕΓΚΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Το ειρηνικό βασίλειο του Άζεροθ, δέχεται την επίθεση τρομερών Όρκ πολεμιστών που εγκαταλείπουν την ετοιμοθάνατη πατρίδα τους για να αποικήσουν μια άλλη. Καθώς ανοίγει η πύλη που ενώνει τους δύο κόσμους, ο ένας στρατός αντιμετωπίζει την πιθανότητα μιας καταστροφής κι ο άλλος της ολοκληρωτικής εξαφάνισης. Αρχίζει έτσι μια εντυπωσιακή επική ιστορία δύναμης και θυσίας όπου ο πόλεμος έχει πολλά πρόσωπα, και που ο καθένας παλεύει για κάτι.

Extra: Η ταινία Warcraft: Η Σύγκρουση Δύο Κόσμων, που βασίζεται στην ομώνυμη best seller σειρά παιχνιδιών της Blizzard με εκατομμύρια φανατικούς παίκτες ανά τον κόσμο, είναι η πιο αναμενόμενη και φιλόδοξη ταινία του 2016 γεμάτη χορταστικό υπερθέαμα τριών διαστάσεων.

Στην υπερπαραγωγή της Legendary Pictures και της Universal Pictures, που σκηνοθετεί ο γιος του Ντέιβιντ Μπόουι, Ντάνκαν Τζόουνς (Moon, SourceCode) πρωταγωνιστούν οι Τράβις Φίμελ (της τηλεοπτικής επιτυχίας Vikings), Πόλα Πάτον (η γυναικάρα MissionImpossible: GhostProtocol), Τόμπι Κέμπελ, Ντόμινικ Κούπερ (του MammaMia!), Ρουθ Νέγκα και Μπεν Φόστερ.

Επίσημο site: http://www.warcraftmovie.com 

The Conjuring 2 - Το Κάλεσμα 2

(Το απόλυτο Θρίλερ)

Ώρες προβολών: 19.30 και 22.00 (σε απλές 2D προβολές)

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Ουάν

Ηθοποιοί: Βέρα Φαρµίγκα, Πολ Γουίλσον, Φράνσις Ο’ Κόνορ, Μάντισον Γουλφ, Λόρεν Εσπόζιτο, Πάτρικ ΜακΌλεϊ, Μπέντζαμιν Χάιγκ, Μαρία Ντόιλ Κένεντι, Σάιμον Ντιλέινι, Φράνκα Ποτέντε, Σάιμον ΜακΜπέρνι

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:

Οι διεθνούς φήμης ερευνητές μεταφυσικών γεγονότων, Εντ και Λορέιν Ουόρεν, επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη µε μια νέα τρομακτική υπόθεση. Αφού κατάφεραν να βοηθήσουν μια οικογένεια να καταπολεμήσει μια πανίσχυρη δαιμονική παρουσία που στοίχειωνε την οικία τους, ετοιμάζονται να λύσουν το μυστήριο ενός τρομακτικού πνεύματος.

Extra:Η υποψήφια για Oscar Βέρα Φαρμίγκα (“Up In the Air,” τηλεοπτικό “Bates Motel”) και ο Πάτρικ Γουίλσον (ταινίες “Insidious”), επιστρέφουν στους ρόλους των δαιμονολόγων Λορέιν και Εντ Γουόρεν, οι οποίοι μεταβαίνουν στο βόρειο Λονδίνο, αναλαμβάνοντας την πιο τρομακτική ίσως υπόθεση της καριέρας τους: να βοηθήσουν μία ανύπανδρη μητέρα που μεγαλώνει μόνη της τα τέσσερα παιδιά της, να απαλλαχθεί από τα κακά πνεύματα που στοιχειώνουν το σπίτι της.

Ο σκηνοθέτης Τζέιµς Γουάν και οι σεναριογράφοι Κάρεϊ και Τσαντ Χέις επιστρέφουν µε τη συνέχεια μιας από τις μεγαλύτερες horror επιτυχίες των τελευταίων χρόνων. Η ταινία κατάφερε να ξεπεράσει τα 320 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, και παραμένει δεύτερη σε εισπράξεις μετά το θρυλικό “The Exorcist”.

Το καστ συμπληρώνουν η Φράνσις Ο’ Κόνορ (τηλεοπτική σειρά “The Missing”) στον ρόλο της ανύπανδρης μητέρας, ενώ η Μάντισον Γουλφ (τηλεοπτική σειρά “Zoo”) και οι πρωτοεμφανιζόμενοι Λόρεν Εσπόζιτο, Πάτρικ ΜακΌλεϊ και Μπέντζαμιν Χάιγκ ενσαρκώνουν τα παιδιά της. Η Μαρία Ντόιλ Κένεντι (τηλεοπτική σειρά “Orphan Black”), ο Σάιμον Ντιλέινι (τηλεοπτική σειρά “Roy”), η Φράνκα Ποτέντε (“Run Lola Run”, “The Bridge”) και ο Σάιμον ΜακΜπέρνι (“Mission Impossible: Rogue Nation”) συμπληρώνουν το καστ.

Ο Γουάν εκτός από την σκηνοθεσία, συνυπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Κάρεϊ & Τσαν Χέις και Ντέιβιντ Λέσλι Τζόνσον.

Επίσημο site: http://www.theconjuring2.com/ 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:
http://www.cinestar.gr 
http://www.facebook.com/cinestarveria 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb