Logo

"Ο κυνηγός: Η μάχη του χειμώνα" & "Ανάσταση" στο Σταρ

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ - THE JUNGLE BOOK

Το αριστούργημα της Disney στην μεγάλη οθόνη
Προβολές καθημερινά (Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά )

ΠΕΡΙΛΗΨΗ : “Το Βιβλίο της Ζούγκλας” διηγείται την ιστορία του Μόγλη, ενός μικρού αγοριού που μεγάλωσε στη ζούγκλα από μια οικογένεια λύκων. Ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι πλέον καλοδεχούμενος στη ζούγκλα, όταν ο θηριώδης τίγρης Σιρ Χαν που τρομοκρατεί όλα τα υπόλοιπα ζώα, θέλει να τον εξοντώσει. Ο Μόγλης αναγκάζεται να εγκαταλείψει το μοναδικό μέρος που θεωρεί πατρίδα του. Έτσι, ξεκινάει ένα συναρπαστικό ταξίδι αυτογνωσίας στο οποίο θα έχει ως καθοδηγητές τον Μπαγκίρα, έναν βλοσυρό πάνθηρα και τον Μπαλού, μια πολύ συμπαθητική αρκούδα. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, θα συναντήσει διάφορα άλλα πλάσματα της ζούγκλας μερικά από τα οποία φαίνεται να μην έχουν και τόσο φιλικές διαθέσεις.

Extra:
Ο σκηνοθέτης Jon Favreau (“Chef,” “Iron Man,” “Elf”), εμπνέεται από την ομώνυμη ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney που βασίζεται στην κλασική ιστορία του Rudyard Kipling και δημιουργεί τη σύγχρονη εκδοχή του “Βιβλίου της Ζούγκλας”, μια εντυπωσιακή ταινία με εξωτικά τοπία και αξέχαστους ήρωες. Σύμμαχός του, εκτός από την πασίγνωστη και πολυαγαπημένη ιστορία του Μόγλη, η τεχνολογία, αφού σε τεχνικό επίπεδο η ταινία είναι ένας άρτιος συνδυασμός ρεαλιστικών γυρισμάτων και 3D γραφικών. Το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό και ιδιαίτερα συναρπαστικό για μικρούς και μεγάλους.

Eπίσημο site: http://video.disney.gr/the-jungle-book 

Aνάσταση - Risen (Από Κυριακή Πάσχα)

Σκηνοθεσία: Kevin Reynolds
Σενάριο: Paul Aiello, Karen Janszen
Παίζουν: Joseph Fiennes, Tom Felton, Cliff Curtis, María Botto, Peter Firth, Leonor Watling

Σύνοψη
Ο Κλάβιος, ενός πανίσχυρος Ρωμαίος στρατιωτικός (Joseph Fiennes) και ο Λούκιος (Tom Felton), ο υπασπιστής του, έχουν επιφορτιστεί από τον Πόντιο Πιλάτο με το καθήκον να ανακαλύψουν τι απέγινε το σώμα του Χριστού (Cliff Curtis) μετά τη σταύρωση και ταφή του. Το σώμα πρέπει να βρεθεί επειγόντως, ώστε να σταματήσουν οι φήμες περί Ανάστασης και επικείμενου ερχομού του Μεσσία που θα μπορούσαν να αποτελέσουν αιτία για αιματηρές εξεγέρσεις στην Ιερουσαλήμ.
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=3BWaDGb-YxY

Ο ΚΥΝΗΓΟΣ: Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ - THE HUNTSMAN: WINTER'S WAR

Σκηνοθεσία: ΚΕΝΤΡΙΚ ΝΙΚΟΛΑΣ ΤΡΟΪΑΝ
Σενάριο: ΙΒΑΝ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΚΡΕΓΚ ΜΑΖΙΝ
Ηθοποιοί: ΣΑΡΛΙΖ ΘΕΡΟΝ, ΕΜΙΛΙ ΜΠΛΑΝΤ, ΚΡΙΣ ΧΕΜΣΓΟΥΟΡΘ, ΤΖΕΣΙΚΑ ΤΣΑΣΤΕΙΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Πολλά χρόνια προτού πεθάνει από το ξίφος της Χιονάτης, η κακιά βασίλισσα Ραβένα είχε προδώσει, ύπουλα, την καλόκαρδη αδερφή της Φρέια, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί η δύναμη του πάγου μέσα της. Η Φρέια, η νεαρή βασίλισσα του πάγου, αποσύρεται σε ένα βασίλειο στο Βορρά όπου εκπαιδεύει έναν επίλεκτο στρατό κυνηγών, μεταξύ των οποίων τον Έρικ και την Σάρα, για να την προστατεύει κι από τον οποίο ζητά ένα μονάχα πράγμα: να μην αγαπήσει ποτέ. Όταν ξεσπά πόλεμος ανάμεσα στις δύο βασίλισσες, ο Έρικ βρίσκει εαυτόν στη μέση και προσπαθεί με τη βοήθεια της αγαπημένης του Σάρα να βοηθήσουν τη Φρέια να αφανίσει την κακιά βασίλισσα, αλλιώς εκείνη και το Κακό θα κυριαρχήσουν στον κόσμο.

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:
http://www.cinestar.gr 
http://www.facebook.com/cinestarveria 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb