"Γάμος αλά Ελληνικά 2" και "Somnia" στο Σταρ

ΓΑΜΟΣ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 2 - MY BIG FAT GREEK WEDDING 2

Ώρες προβολών: 19.30 και 21.30

Σκηνοθεσία: ΚΕΡΚ ΤΖΟΟΥΝΣ
Σενάριο: NIA ΒΑΡΔΑΛΟΣ
Ηθοποιοί: ΝΙΑ ΒΑΡΝΤΑΛΟΣ, ΤΖΟΝ ΚΟΡΜΠΕΤ, ΜΑΙΚΛ ΚΟΝΣΤΑΝΤΑΙΝ, ΛΕΙΝΙ ΚΑΖΑΝ, ΕΛΕΝΑ ΚΑΜΠΟΥΡΙΣ, ΤΖΙΑ ΚΑΡΙΝΤΙΣ, ΛΟΥΙΣ ΜΑΝΤΙΛΟΡ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ποιος δε θυμάται τη φασαριόζικη οικογένεια Πορτοκάλος και τον «Γάμο αλά Ελληνικά» του 2002 που σάρωσε εισπρακτικά χαρίζοντας άπειρες στιγμές γέλιου; Η πολυαναμενόμενη συνέχειά της με τίτλο «Γάμος Αλά Ελληνικά 2» έρχεται, με τους ίδιους πρωταγωνιστές και μία προσθήκη- έκπληξη, που ακούει στο όνομα Έλενα Καμπούρις κι ενσαρκώνει την έφηβη κόρη της Τούλας και του Ίαν, η οποία ετοιμάζεται να φύγει για σπουδές στο Κολέγιο! Όπως, όμως, σε κάθε ελληνική οικογένεια ανά τον κόσμο, ο απογαλακτισμός των παιδιών είναι μια δύσκολη υπόθεση... Ιδίως όταν, την ίδια στιγμή, μαθαίνεις πως πρέπει να οργανώσεις άλλον ένα γάμο αλά ελληνικά για κάποιους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=4hOcO0LRmlQ&feature=youtu.be&t=8 

KUNG FU PANDA 3 2D- 3D (ΜΕΤΑΓΛ.)

Τελευταίες προβολές: Σάββατο 9/4 στις 17.30 σε 3D και Κυριακή 10/4 στις 11.30 και 17.30 σε 3D

ΖΩΟΥΠΟΛΗ (ΜΕΤΑΓΛ.)

Τελευταίες προβολές: Κυριακή 10/4 στις 11.30 και 17.15 σε 2D

SOMNIA (το νέο μεταφυσικό θρίλερ του Hollywood)

Ώρες προβολών: 20.00 και 22.00
Ηθοποιοί: ΚΕΙΤ ΜΠΟΣΓΟΥΟΡΘ, ΤΟΜΑΣ ΤΖΕΪΝ, ΑΝΑΜΠΕΛ ΓΚΙΣ, ΤΖΕΪΚΟΜΠ ΤΡΕΜΠΛΕΪ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:
Η Τζέσι (Κέιτ Μπόσγουορθ) και ο Μαρκ (Τόμας Τζέιν) αποφασίζουν να υιοθετήσουν ένα 8χρονο παιδί, τον Κόντι. Χωρίς να το γνωρίζουν, ο Κόντι φοβάται να πέσει για ύπνο. Στην αρχή υποθέτουν πως ο φόβος του είναι ψυχολογικός, και προέρχεται από το ασταθές περιβάλλον των προηγούμενων οικογενειών με τις οποίες διέμενε. Σύντομα όμως θα ανακαλύψουν την πραγματική αιτία: τα όνειρα του Κόντι γίνονται πραγματικότητα, ενόσω ο ίδιος κοιμάται. Τη μια στιγμή βλέπουν την εντυπωσιακή φαντασία των ονείρων του να γίνεται πράξη και την επόμενη την τρομακτική φύση των εφιαλτών του. Για να σώσουν την νέα τους οικογένεια, το ζευγάρι θα ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από τους εφιάλτες του Κόντι.
extra: Το υπερφυσικό θρίλερ «Before I Wake» σκηνοθετεί ο Μάικ Φλάναγκαν, σκηνοθέτης των ταινιών «Ocullus» and «Absentia», αγαπημένων των horror fest ανά τον κόσμο.
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=RpdXQYrMutg 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:
http://www.cinestar.gr 
http://www.facebook.com/cinestarveria