"Ο γιος του Σαούλ", "Kung Fu Panda" και "Η τριλογία της απόκλισης" στο Σταρ

Ο Γιος του Σαούλ - Son of Saul (Όσκαρ Καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας)

Ώρες προβολών: 21.15
Σκηνοθέτης: Λάσλο Νέμες

Μια σκληρή ιστορία επιβίωσης μετατρέπεται με συγκλονιστικό τρόπο στην απόλυτη υπαρξιακή οδύσσεια ως την καρδιά του σκοταδιού. Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής στις Κάνες για ένα εντελώς πρωτότυπο και τολμηρό αριστούργημα, σκηνοθετικό ντεμπούτο ενός βοηθού του Μπέλα Ταρ.

Όσκαρ Καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας
Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας
Βραβείο Ανεξάρτητου Πνεύματος Καλύτερης ξένης ταινίας
Βραβείο της Αμερικανικής Ένωσης Κινηματογραφιστών Καλύτερης διεύθυνσης φωτογραφίας
Βραβείο Satellite Καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας
Βραβείο Critics' Choice Καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας

Μια σκληρή ιστορία επιβίωσης μετατρέπεται με συγκλονιστικό τρόπο στην απόλυτη υπαρξιακή οδύσσεια ως την καρδιά του σκοταδιού. Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής στις Κάνες για ένα εντελώς πρωτότυπο και τολμηρό αριστούργημα, σκηνοθετικό ντεμπούτο ενός βοηθού του Μπέλα Ταρ.
Ταινία αριστούργημα, από την Πέμπτη και μόνο για 1 εβδομάδα στο ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ Βέροιας

Συγκλονιστική κινηματογράφηση, πρωτότυπη αφήγηση μιας ιστορίας ενός θέματος που ο κινηματογράφος έχει αγγίξει μυριάδες φορές αλλά ελάχιστες από αυτές το κατάφεραν σε τέτοιο βάθος, σε τέτοια ένταση, με τέτοια αυθεντική συγκίνηση και με τέτοια αίσθηση ισορροπίας.Το αποτέλεσμα συγκλονίζει το θεατή και η ανάμνηση της θέασης σου μένει για πάντα.

KUNG FU PANDA 3 2D/3D (ΜΕΤΑΓΛ.)

Ώρες προβολών: 18.15

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Το 2016, ένα από τα πιο επιτυχημένα franchises κινουμένων σχεδίων στον κόσμο επιστρέφει με την μεγαλύτερη κωμική περιπέτεια, το "Kung Fu Panda 3"! Όταν ο για χρόνια χαμένος πατέρας του Πο ξαφνικά επανεμφανίζεται, οι δυο τους ταξιδεύουν σε έναν μυστικό παράδεισο όπου κατοικούν πάντα, για να συναντήσουν δεκάδες ξεκαρδιστικούς χαρακτήρες. Όμως, όταν ο υπερφυσικός κακός Κάι αρχίζει να σαρώνει την Κίνα νικώντας όλους τους πολεμιστές κουνγκ-φου, ο Πο πρέπει να κάνει το αδύνατο – να εκπαιδεύσει όλους τους αδέξιους και αραχτούς συντρόφους του για να γίνουν η απόλυτη συμμορία Kung Fu Panda!
Επίσημο site: https://www.facebook.com/kungfupanda

Η TΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ: ΑΦΟΣΙΩΣΗ - THE DIVERGENT SERIES: ALLEGIANT

Ώρες προβολών: 19.30 και 22.00

Ηθοποιοί: ΤΖΕΦ ΝΤΑΝΙΕΛΣ, ΝΑΟΜΙ ΓΟΥΟΤΣ, ΡΕΙ ΣΤΙΒΕΝΣΟΝ, ΜΑΙΛΣ ΤΕΛΕΡ, ΟΚΤΑΒΙΑ ΣΠΕΝΣΕΡ, ΑΝΣΕΛ ΕΛΓΚΟΡΤ, ΖΟΙ ΚΡΑΒΙΤΣ, ΣΕΪΛΙΝ ΓΟΥΝΤΛΙ, ΤΕΟ ΤΖΕΪΜΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις στην «Ανταρσία», η Τρις πρέπει να αποδράσει με τον Φορ και να βγει εκτός του τείχους που περικλείει το Σικάγο. Για πρώτη φορά θα αφήσουν πίσω τη μόνη πόλη και οικογένεια που γνώρισαν ποτέ. Όταν βρεθούν έξω, οι παλιές ανακαλύψεις γρήγορα χάνουν το νόημά τους με την αποκάλυψη νέων σοκαριστικών μυστικών. Η Τρις και ο Φορ πρέπει να αποφασίσουν γρήγορα ποιον μπορούν να εμπιστευθούν καθώς μια ανελέητη μάχη ξεσπά πέρα από τα τείχη του Σικάγο, απειλώντας όλη την ανθρωπότητα. Για να επιβιώσει, η Τρις θα έρθει αντιμέτωπη με απίστευτες αποφάσεις θάρρους, αφοσίωσης, θυσίας και αγάπης.
Επίσημο site: http://www.thedivergentseries.movie/#insurgent

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στο Facebook: http://www.facebook.com/cinestarveria

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria 
facebook Group: CINE STAR VERIA