"Το δωμάτιο" και "Το δάσος" στο Σταρ

ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ - ROOM

*** υποψήφια για 4 OSCAR ***
*** νικητήρια ταινία για 1 Χρυσή σφαίρα ***
** Νικητήρια ταινία Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου **

ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ απέσπασε το Βραβείο Κοινού στο 39ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, το οποίο στο παρελθόν έχουν κερδίσει ταινίες όπως: 12 Χρόνια Σκλάβος, Ο Λόγος του Βασιλιά και Slumdog Millionaire, ενώ η Αμερικανίδα ηθοποιός Μπρι Λάρσον τιμήθηκε με την Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου Ρόλου. Επόμενη στάση τα βραβεία OSCAR, στα οποία έχει συνολικά 4 υποψηφιότητες (Διασκευασμένου Σεναρίου, Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Α' Γυναικείου Ρόλου).

Ο Λένι Αμπράχαμσον, ο οποίος το 2014 ξεχώρισε για την ταινία Frank, έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας. Τη διασκευή του σεναρίου έχει αναλάβει η συγγραφέας του βιβλίου, Έμα Ντόναχιου. Το καστ για ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ απαρτίζουν: η Μπρι Λάρσον, βραβευμένη με βραβείο Gotham για την ερμηνεία της στην ταινία Short Term 12, ο Γουίλιαμ Μέισι (Fargo, Shameless), ενώ τον ρόλο του μικρού Τζακ ενσαρκώνει ο Τζέικομπ Τρέμπλεϊ.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ο Τζακ είναι πέντε χρονών και ζει στο δωμάτιο με τη μαμά του. Δεν έχει βγει ποτέ του έξω. Το Δωμάτιο δεν έχει παράθυρα και η πόρτα είναι πάντα κλειδωμένη. Ανοίγει μόνο με κωδικό και μόνο τις νύχτες που ο γέρο-Νικ έρχεται για να κοιμηθεί με τη μαμά του. Τότε ο Τζακ χώνεται στη φίλη του τη Ντουλάπα και μετράει τα κρακ του κρεβατιού. Ο Τζακ και η μαμά του είναι φυλακισμένοι στο Δωμάτιο αλλά ο Τζακ το μαθαίνει όταν πια γίνεται πέντε χρονών και "τα ξέρει όλα". Και τότε πρέπει να μεταμορφωθεί σε σούπερ-ήρωα και να σώσει τη μαμά του απο τον γέρο-Νικ.

Επίσημο site: http://www.roomthemovie.com 

ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ είναι η ιστορία της ακαταδάµαστης αγάπης που ανθεί κάτω από τις πιο οδυνηρές συνθήκες• του ακριβού σαν διαμάντι δεσµού ανάµεσα σε µητέρα και παιδί. Πρόκειται για μια καθηλωτική, εξυψωτική και συνάµα σοκαριστική ταινία, µια ιστορία βαθιά ανθρώπινη και αβάσταχτα συγκινητική.

Διαβάστε τις βραβεύσεις:

Υποψήφιο για 4 OSCAR
νικητήρια ταινία σε 1 χρυσή σφαίρα
Υποψήφια ταινία σε 1 χρυσή σφαίρα
Νικητήρια ταινία σε 1 Bafta
Υποψήφια ταινία σε 1 bafta
Νικητήρια ταινία AFI Awards, USA
Νικητήρια ταινία Alliance of Women Film Journalists
Νικητήρια ταινία Aspen Filmfest
Νικητήρια ταινία Austin Film Critics Association
Νικητήρια ταινία British Independent Film Awards
Νικητήρια ταινία Broadcast Film Critics Association Awards
Νικητήρια ταινία Casting Society of America, USA
Νικητήρια ταινία Central Ohio Film Critics Association
Και πολλές άλλες..

Trailer: https://youtu.be/eKoJBarn7a4 

DEADPOOL (Ο νέος ήρωας της MARVEL)

Ηθοποιοί: ΡΑΙΑΝ ΡΕΙΝΟΛΝΤΣ, ΜΟΡΕΝΑ ΜΠΑΚΑΡΙΝ, ΤΙ ΤΖΕΪ ΜΙΛΕΡ, ΕΝΤ ΣΚΡΙΝ, ΜΠΡΙΑΝΑ ΧΙΛΝΤΕΜΠΡΑΝΤ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Βασισμένο στον πιο αντισυμβατικό αντι-ήρωα των Marvel Comics, το «Deadpool» αφηγείται την ιστορία του Ουέιντ Ουίλσον, ενός πρώην πράκτορα των Ειδικών Δυνάμεων και νυν μισθοφόρου, ο οποίος, μετά από ένα μη-εγκεκριμένο πείραμα που του δίνει την ικανότητα να θεραπεύεται πολύ γρήγορα, υιοθετεί το alter ego Deadpool. Οπλισμένος με νέες ικανότητες και μία σκοτεινή, διεστραμμένη αίσθηση του χιούμορ, ο Deadpool κυνηγά τον άνδρα που σχεδόν κατέστρεψε τη ζωή του.
Επίσημο site: http://deadpool.com/

ΤΟ ΔΑΣΟΣ - THE FOREST

Εάν νομίζεις πως θα δεις ένα απλό θρίλερ κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.
Απλά μπες στο internet και ψάξε: http://theforestisreal.com/
το Δάσος είναι αληθινό.
οπότε εάν τολμάς έλα..
από την Πέμπτη 25/2 και μόνο για 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Σκηνοθεσία: ΛΕΝΝΙ ΑΜΠΡΑΧΑΜΣΟΝ
Σενάριο: ΕΜΜΑ ΝΤΟΝΑΧΙΟΥ
Ηθοποιοί: ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΜΕΙΣΙ, ΤΖΟΑΝ ΑΛΕΝ, ΜΠΡΙ ΛΑΡΣΟΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Η ταινία "The Forest" είναι ένα μεταφυσικό θρίλερ που διαδραματίζεται στο θρυλικό Δάσος Αοκιγκαχάρα, στους πρόποδες του Όρους Φούτζι, στην Ιαπωνία. Μια νεαρή Αμερικανίδα, η Σάρα (Νάταλι Ντόρμερ των "Game of Thrones" και "The Hunger Games") αναζητεί την δίδυμη αδερφή της, που έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς. Παρά τις προειδοποιήσεις όλων να "παραμείνει στο μονοπάτι", η Σάρα θα μπει στο δάσος αποφασισμένη να ανακαλύψει την αλήθεια για την τύχη της αδερφή της – για να έρθει αντιμέτωπη με τις θυμωμένες και βασανισμένες ψυχές των νεκρών που κυνηγούν όποιον περιπλανιέται μέσα στο δάσος.

Στην παραγωγή της ταινίας συναντούμε τον Ντέιβιντ Σ. Γκόγιερ, σεναριογράφο των «Batman Begins», «Man of Steel» αλλά και του επερχόμενου «Superman v Batman: Dawn of Justice».

Επίσημο site: http://theforestisreal.com/ 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στο Facebook: http://www.facebook.com/cinestarveria 

facebook Group: CINE STAR VERIA