"Το κορίτσι από την Δανία", "The boy", "Αλλαντίν", "Ο μαγικός καθρέφτης" στο Σταρ

star alantin

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΝΙΑ - DANISH GIRL

Συνεχίζει για 2η εβδομάδα
*** υποψήφια για 4 OSCAR ***
Ώρες προβολών: 19.30

Υποψήφια για:

SAG Awards (βραβεία του Συνδικάτου Ηθοποιών) βραβείο Β Γυναικείου Ρόλου
υποψήφια για OSCAR 2016 Α' Αντρικός ρόλος
υποψήφια για OSCAR 2016 Β' Γυναικείος ρόλος
υποψήφια για OSCAR 2016 Καλύτερα σκηνικά
υποψήφια για OSCAR 2016 Καλύτερα κοστούμια
υποψήφια για 3 Golden Globes
υποψήφια για 4 BAFTA Awards

νικητήρια ταινία Screen Actors Guild Awards
νικητήρια ταινία African-American Film Critics Association (AAFCA)
νικητήρια ταινία Alliance of Women Film Journalists
νικητήρια ταινία Broadcast Film Critics Association Awards
νικητήρια ταινία Central Ohio Film Critics Association
κ.α
Σενάριο: ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΕΜΠΕΡΣΧΟΦ & ΛΟΥΣΙΝΤΑ ΚΟΞΟΝ

Ηθοποιοί: ΑΛΙΣΙΑ ΒΙΚΑΝΤΕΡ, ΕΝΤΙ ΡΕΝΤΜΕΪΝ®Oscar 2016

Τελικά δεν ήταν καθόλου τυχαία η βράβευση του Εντι Ρεντμέιν με το Οσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για τη «Θεωρία των Πάντων». Η επόμενη ταινία του Βρετανού ηθοποιού τον βρίσκει στο ρόλο μιας πρωτοπόρου τρανσέξουαλ και ήδη στο δρόμο για τα Οσκαρ του 2016.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Ντέιβιντ Έμπερσχοφ που αφηγείται μια εκδοχή της ιστορίας του Άιναρ Βέγκενερ (γνωστού ως Λίλι Έλμπε) την περίοδο που αποφάσισε να κάνει εγχείρηση επαναπροσδιορισμού φύλου, σοκάροντας τους ανθρώπους της εποχής. Ως Άιναρ ήταν παντρεμένος με τη ζωγράφο Γκέρντα Βέγκενερ (Αλίσια Βικάντερ) που στα έργα της τον συμπεριλάμβανε, αρχικά, ως μυστήρια, μελαχρινή κοπέλα με όμορφα πόδια. Έτσι ανακάλυψε τα θέματα σεξουαλικής ταυτότητας που είχε, αποφασίζοντας να προχωρήσει σε εγχείρηση αλλαγής φύλου και να αυτοπραγματωθεί.
TRIVIA
Ο νέος ρόλος-πρόκληση που καλείται να απογειώσει, όπως μόνο ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Έντι Ρέντμεϊν ξέρει και μπορεί, είναι εκείνος της διεμφυλικής ζωγράφου Λίλι Έλμπε που πέθανε μετά από αποτυχημένη εγχείρηση μεταμόσχευσης μήτρας. Τη σκηνοθεσία του, πιθανότατα, Οσκαρικά υποψήφιου DANISH GIRL υπογράφει ο «ζωγράφος» της μεγάλης οθόνης Τομ Χούπερ (Les Miserables-Οι Άθλιοι, King's Speech- Ο Λόγος του Βασιλιά).

Επίσημο site: https://www.workingtitlefilms.com/films/view/film/124 

ΑΛΑΝΤΙΝ: ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ (ΜΕΤΑΓΛ.)

Ώρες προβολών: 17.30

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Το μαγικό παραμύθι του Αλαντίν και του μαγικού λυχναριού μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη σε μια ξεκαρδιστική υπερπαραγωγή από τη Γαλλία. Οι νέες περιπέτειες του Αλαντίν μας μεταφέρουν στον εξωτικό κόσμο της Βαγδάτης με πολλές ξεκαρδιστικές αναφορές στο σήμερα, την τεχνολογία, και τη σύγχρονη κουλτούρα. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Γάλλος κωμικός ηθοποιός Kev Adams (Les Profs).

Την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Sam και ο καλύτερος του φίλος Khalid μεταμφιέζονται σε Άγιους Βασίληδες για να κλέψουν ό,τι μπορούν από ένα εμπορικό κέντρο. Ο Sam όμως πέφτει πάνω σε κάτι παιδιά που δεν τον αφή- νουν ήσυχο και αναγκάζεται να τους πει την ιστορία του Aladin, τουλάχιστον τη δική του εκδοχή. Μπαίνοντας στο πετσί του ρόλου, ο Sam ξεκινάει ένα ταξίδι από τη Βαγδάτη, όπου ο λαός υποφέρει από την τυραννία του φοβερού Vizir. Θα μπορέσει ο νεαρός κλέφτης Aladin, με τη βοήθεια του τζίνι, να χαλάσει τα διαβολικά σχέδια του Vizir, να σώσει τον Khalid και να κερδίσει την καρδιά της πριγκίπισσας Shallia; Η απάντηση είναι φυσικά ναι. Αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο!

Trailer: https://youtu.be/jbHrx-i56mo 

THE BOY (Η απόλυτη ταινία τρόμου)

Ώρες προβολών: 19.30 και 22.00

Ηθοποιοί: ΛΟΡΕΝ ΚΟΑΝ, ΝΤΑΪΑΝΑ ΧΑΡΝΤΚΑΣΤΛ, ΜΠΕΝ ΡΟΜΠΣΟΝ, ΤΖΙΜ ΝΟΡΤΟΝ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Μία νεαρή Αμερικανίδα αναλαμβάνει μια δουλειά νταντάς σε ένα μικρό απομακρυσμένο αγγλικό χωριό. Όταν φτάνει, ανακαλύπτει ότι το οκτάχρονο αγόρι που θα πρέπει να φροντίσει είναι στην πραγματικότητα μια μεγάλη πορσελάνινη κούκλα, στην οποία οι γονείς φέρονται σαν να είναι πραγματικό παιδί στην προσπάθειά τους να ξεπεράσουν τον χαμό του γιου τους. Έχοντας παραβιάσει μια σειρά αυστηρών κανόνων στην φροντίδα της κούκλας, ανησυχητικά γεγονότα κάνουν την Γκρέτα να υποψιαστεί ότι η κούκλα μπορεί να είναι ζωντανή...

Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ

Ώρες προβολών: 21.45

Οι πρωταγωνιστές της "Νήσου" επέστρεψαν για μια αξέχαστη κωμωδία

Σκηνοθεσία: ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΣ
Σενάριο: ΕΛΕΝΑ ΣΟΛΩΜΟΥ & ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Ηθοποιοί: ΕΛΕΝΗ ΚΟΚΚΙΔΟΥ, ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΖΕΤΑ ΔΟΥΚΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΜΕΛΛΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΛΑΣ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ, ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Το πρωί έφορος αρχαιοτήτων, το απόγευμα υπάλληλος σε συνεργείο αυτοκινήτων. Αυτή είναι η πληκτική καθημερινότητα του 35χρονου Κλεάνθη (Μάκης Παπαδημητρίου). Από τη μέρα που θα ανακαλύψει έναν «μαγικό καθρέφτη» (Κώστας Κόκλας) που πραγματοποιεί και τα πιο τρελά όνειρα, ο Κλεάνθης αρπάζει την ευκαιρία να ζητήσει αυτά που θα αλλάξουν τη ζωή του για πάντα. Έχει μάλιστα τη δυνατότητα να επαναδιατυπώσει την ευχή του όσες φορές θέλει. Οι επιθυμίες του θα εκπληρωθούν, όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Υπάρχει πάντα κάτι που του διαφεύγει και ο Κλεάνθης δεν μπορεί να βρει την πραγματική ευτυχία πουθενά. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει.

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας μας στο Facebook: http://www.facebook.com/cinestarveria 

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria 
facebook Group: CINE STAR VERIA