Το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ Βέροιας για τους μήνες Αύγουστος - Σεπτέμβριος

star therino

Το πρόγραμμα της νέας χειμερινής σεζόν του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ Βέροιας για τους μήνες Αύγουστος - Σεπτέμβριος

Πρόγραμμα:

HITMAN: ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΝΟ.47 20/8

Ηθοποιοί: ΖΑΚΑΡΙ ΚΟΥΙΝΤΟ, ΡΟΥΠΕΡΤ ΦΡΕΝΤ, ΚΙΑΡΑΝ ΧΑΙΝΤΣ, ΧΑΝΑ ΓΟΥΕΡ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ο Πράκτορας No. 47 έχει σχεδιαστεί γενετικά με σκοπό να αποτελέσει την τέλεια φονική μηχανή. Είναι επαγγελματίας εκτελεστής και το όνομά του έχει προκύψει από τα δύο τελευταία ψηφία του barcode που υπάρχει σαν τατουάζ στο πίσω μέρος του λαιμού του. Είναι το αποκορύφωμα δύο δεκαετιών έρευνας -και 46 προηγούμενων παρόμοιων πρακτόρων-κλώνων- με αξεπέραστη δύναμη, ταχύτητα, αντοχή και ευφυΐα. Ο τελευταίος του στόχος είναι μια τεράστια εταιρεία που σχεδιάζει να ξεκλειδώσει το μυστικό του παρελθόντος του Πράκτορα No. 47 για να δημιουργήσει έναν στρατό δολοφόνων με ικανότητες που ξεπερνούν ακόμη και τις δικές του. Ενώνοντας τις δυνάμεις του με μια νέα γυναίκα που μπορεί να έχει το μυστικό για να ξεπεράσουν τους πανίσχυρους και μυστηριώδεις εχθρούς τους, ο Πράκτορας No. 47 έρχεται αντιμέτωπος με συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις ρίζες του, αλλά και με τον πιο θανάσιμο εχθρό του σε μια επική μάχη.

BARBIE Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ & Η ΡΟΚ ΣΤΑΡ (ΜΕΤΑΓΛ.) 27/9

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ετοιμαστείτε για τραγούδι και χορό μέχρι τελικής πτώσεως! Σε αυτό το ξέφρενο μιούζικαλ η αγαπημένη μας Barbie πρωταγωνιστεί ως μοντέρνα Πριγκίπισσα Κόρτνεϊ που, ξαφνικά, βλέπει τον κόσμο της να ανατρέπεται, όταν αλλάζει θέση με την Έρικα, μια διάσημη τραγουδίστρια. Οι δύο αυτοί τελείως διαφορετικοί κόσμοι συγκρούονται όταν, μετά από ένα μπέρδεμα, η Πριγκίπισσα Κόρτνεϊ καταλήγει στην Ποπ Κατασκήνωση και η Έρικα στη Βασιλική. Κι ενώ οι αρχηγοί των δύο ανταγωνιστικών κατασκηνώσεων προσπαθούν να διορθώσουν την κατάσταση, τόσο η Κόρτνεϊ όσο και η Έρικα μαθαίνουν να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και να αποκτούν νέους, απρόσμενους φίλους. Μάλιστα, όταν τα κορίτσια μαθαίνουν πως και οι δύο κατασκηνώσεις απειλούνται να κλείσουν, συμφιλιώνονται και συνεργάζονται με μια φωνή σε ένα επικό show που αποδεικνύει πως όλα είναι εφικτά όταν τολμάς!

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΘΝΟΣ 27/8

Ηθοποιοί: ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ, ΤΖΕΡΕΜΙ ΡΕΝΕΡ, ΡΕΜΠΕΚΑ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ , ΣΑΪΜΟΝ ΠΕΓΚ, ΑΛΕΚ ΜΠΑΛΝΤΟΥΙΝ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Είστε έτοιμοι; Αν ναι... κανείς δε φέρει ευθύνη για ό,τι ακολουθήσει, καθώς ο Ίθαν Χαντ επιστρέφει και, μαζί του, η πέμπτη κινηματογραφική ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Ο Τομ Κρουζ, σε εξαιρετική, όπως πάντα, φόρμα, συμμετέχοντας, ο ίδιος, στα stunts των περισσότερων επικίνδυνων σκηνών, ξαναβρίσκει τον Τζέρεμι Ρένερ και τον Σάιμον Πεγκ, και η ομάδα έχει τον βραβευμένο με Όσκαρ Κρίστοφερ ΜακΚουάρι να ενορχηστρώνει άψογα τα απαιτητικά γυρίσματα!

IRRATIONAL MAN - ΠΑΡΑΛΟΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Woody Allen) 3/9

Ηθοποιοί: ΧΟΑΚΙΝ ΦΙΝΙΞ, ΕΜΜΑ ΣΤΟΟΥΝ, ΠΑΡΚΕΡ ΠΟΖΙ, ΤΖΕΪΜΙ ΜΠΛΑΚΛΙ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ο Γούντι Άλεν συνεπής στο καθιερωμένο μας ετήσιο ραντεβού, επιστρέφει στο σινεμά με μια ακόμη καλοκαιρινή κινηματογραφική σφραγίδα. Αυτή τη φορά, συμμέτοχοι στο έγκλημα είναι οι Χοακίν Φίνιξ, Έμα Στόουν και Πάρκερ Πόουζι.

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ (ΜΕΤΑΓΛ.) 3/9

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Από τα οροπέδια της Νότιας Αμερικής (Ψηλά στον Ουρανό) σε μια μητρόπολη γεμάτη τέρατα (Μπαμπούλες Α.Ε.), ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Πιτ Ντόκτερ έχει ξεναγήσει το κοινό σε πρωτόγνωρους, απίθανους, γεμάτους φαντασία τόπους. Αυτή τη φορά, μας μεταφέρει στην πιο εκπληκτική τοποθεσία που υπάρχει, το μυαλό ενός 11χρονου κοριτσιού. «Τα μυαλά που Κουβαλάς» είναι η πιο ανατρεπτική, εντυπωσιακή και ευφυής σύλληψη της Pixar, ένα αριστούργημα για όλη την οικογένεια και μία επιβεβαίωση ότι η τέχνη του animation δεν θα πάψει ποτέ να μας αιφνιδιάζει με τις ασύλληπτες ικανότητες της.
Και φυσικά δεν λείπουν οι αξέχαστες προσωπικότητες, οι υπέροχες κινηματογραφικές στιγμές και το καθαρόαιμο χιούμορ. Ετοιμαστείτε να γελάσετε, να συγκινηθείτε και να αλλάξετε μυαλά για το πώς λειτουργεί το μυαλό μας.

Metropolitan Opera live

Η σκηνή της metropolitan opera συνεχίζει πιστά τα ραντεβού της στις αίθουσες με τα μεγαλύτερα έργα της παγκόσμιας λυρικής σκηνής

THE TRANSPORTER REFUELED 3/9

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Η γνωστή σειρά ταινιών ανεπανάληπτης δράσης αυτή τη φορά εξελίσσεται στον υπόκοσμο της Γαλλίας. Ο Φρανκ Μάρτιν (Εντ Σκράιν), ο γνωστός οδηγός, είναι διατεθειμένος να μεταφέρει οτιδήποτε σε οποιονδήποτε, αρκεί να αμείβεται καλά. Στο δρόμο του θα βρεθεί η Άννα (Λόαν Σάμπανολ), η αρχηγός μίας ομάδας θηλυκών δολοφόνων, η οποία θεωρεί ότι ο Φρανκ είναι ο κατάλληλος για να "καθαρίσει" μια ομάδα επικίνδυνων Ρώσων.
MicroM film festival
Το 5Ο Microm festival, από φέτος και στην αίθουσα του Κινηματοθέατρου ΣΤΑΡ. Νέοι δημιουργοί και σκηνοθέτες παρουσιάζουν τις ταινίες τους ενώ το κοινό καλείται να ψηφίσει ζωντανά την καλύτερη.
Μια νέα συνεργασία του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ Βέροιας, σε αποκλειστικότητα για τον νομό μας.

MINIONS (ΜΕΤΑΓΛ.) 24/9

Τα Minions έχουν κερδίσει την αγάπη όχι μόνο των παιδιών, αλλά κι όλων των ενηλίκων, πράγμα που επιβεβαιώνει η μονοπωλιακή, σχεδόν, παρουσία τους μέσα από απολαυστικά videos κι αστείες ατάκες στα social media, αλλά κι οι παγκόσμιες εισπράξεις των δύο προηγούμενων ταινιών, όπου πρωταγωνίστησαν στο πλευρό του Γκρου (Εγώ, ο Απαισιότατος-Despicable Me). Τα κίτρινα, αυτά, πλασματάκια, πλέον, αυτονομούνται, και δικαίως, αποκτούν μια ολότελα δική τους ταινία όπου, ό,τι πιο εξωφρενικό υπάρχει, θα τους συμβεί.

Για οποιαδήποτε αλλαγή στο πρόγραμμα επισκεφτείτε την σελίδα στο facebook: http://www.facebook.com/cinestarveria 
Τηλ: 2331022373
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.