"Η παγιδευμένη ψυχή" & "Θεέ μου τι σου κάναμε;" στο Σταρ

star thee

INSIDIOUS 3 - ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ ΨΥΧΗ: ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3

Συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία για 2η και τελευταία εβδομάδα

Από τον σεναριογράφο του Saw και των δύο πρώτων Insidious

Ηθοποιοί: ΑΝΓΚΟΥΣ ΣΑΜΠΣΟΝ, ΝΤΕΡΜΟΝΤ ΜΟΥΛΡΟΝΕΪ, ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΚΟΤ, ΛΙΝ ΣΕΙΓ, ΛΙ ΓΟΥΑΝΕΛ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Το τρίτο κεφάλαιο ξεκινάει ανάποδα, με αναδρομική ισχύ. Η ιστορία του προηγείται αυτής των δύο πρώτων ταινιών. Αυτή τη φορά είμαστε καλεσμένοι στο σπίτι μιας καινούργιας οικογένειας και όχι πια της πολύπαθης οικογένεια Lambert. Και οι δύο, όμως, οικογένειες έχουν κάτι κοινό. Και οι δύο κρύβουν ένα τρομακτικό μυστικό, το οποίο καλείται να ανακαλύψει η επίλεκτη ομάδα κυνηγών φαντασμάτων με αρχηγό την Elise (Lin Shaye) και βοηθούς τους Tucker (Angus Sampson) και Specs (Whannell). Μια έφηβη κοπέλα (Stefanie Scott) έχει γίνει στόχος μιας άκρως επικίνδυνης απόκοσμης οντότητας που έρχεται από μια άλλη διάσταση. Ο πατέρας της (Dermot Mulroney) προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποτρέψει το κακό.

Το κακό τρίτωσε. Η απόκοσμη τριλογία του πετυχημένου θρίλερ, που έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές παγκοσμίως, είναι πια γεγονός και το τρίτο και πιο σκοτεινό κεφάλαιο έρχεται να κουμπώσει με τα δύο προηγούμενα. Στην Παγιδευμένη Ψυχή: Κεφάλαιο 3, ο Leigh Whannel, σεναριογράφος του Saw και των δύο πρώτων Insidious, σκηνοθετεί και γράφει το συναρπαστικό σενάριο που επικεντρώνεται για μια ακόμα φορά στη μετά θάνατον ζωή και τις εγκλωβισμένες ψυχές.

Trailer: https://youtu.be/ihUrWgOz3sU 

«Θεέ μου, τι σου Κάναμε;»

Θερινό σινεμά με την καλύτερη κωμωδία του καλοκαιριού από την Πέμπτη 9/7.

«Θεέ μου, τι σου Κάναμε;» είναι ο,τι πρέπει για μια βραδινή έξοδο χωρίς πολλές σκέψεις και σκοτούρες!
Στην θερινή αίθουσα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ Βέροιας, με ειδική προσφορά: γενική είσοδος 6€

Πρωταγωνιστούν: Κριστιάν Κλαβιέ, Σαντάλ Λομπί, Αρί Αμπιτάν, Μεντί Σαντούν,

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες! H Mαρί και ο Κλοντ Βερνέιγ είναι ένα παραδοσιακό ζευγάρι της μεσοαστικής Γαλλικής κοινωνίας, που έχουν τέσσερις υπέροχες κόρες. Οι τρεις από αυτές, η Ιζαμπέλ, η Οντίλ και η Σεγκολέν, έχουν παντρευτεί ξένους γαμπρούς. Όταν η τέταρτη, η Λορ, τους ανακοινώνει ότι θα παντρευτεί τον Σάρλ, οι γονείς της είναι τρισευτυχισμένοι! Ένας γαλλικός παραδοσιακός γάμος επιτέλους! Η Λορ όμως έχει παραλείψει μία σημαντική λεπτομέρεια... ο Σάρλ είναι από την Αφρική. Ξεκαρδιστικές σκηνές με τη Μαρί να έχει πέσει σε κατάθλιψη και τον Κλοντ να προσπαθεί να σαμποτάρει το γάμο.

Η ταινία έσπασε κάθε ρεκόρ εισιτηρίων στην Γαλλία ξεπερνώντας τα 9 εκατομμύρια.

https://youtu.be/Uwp6HozoVVk 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας μας στο Facebook: http://www.facebook.com/cinestarveria

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria
facebook Group: CINE STAR VERIA