"San Andreas: Επικίνδυνο ρήγμα" στο Σταρ

star san adreas

SAN ANDREAS: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΡΗΓΜΑ

Ώρες προβολών 19.30 σε 2D και 22.00 σε 3D

Σκηνοθεσία: ΜΠΡΑΝΤ ΠΕΙΤΟΝ
Σενάριο: ΚΑΡΛΤΟΝ ΚΙΟΥΖ, ΑΝΤΡΕ ΦΑΜΠΡΟΤΖΙΟ
Ηθοποιοί: ΠΟΛ ΤΖΙΑΜΑΤΙ, ΑΛΕΞΑΝΤΡΑ ΝΤΑΝΤΑΡΙΟ, ΝΤΟΥΕΪΝ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΚΑΡΛΑ ΓΚΟΥΤΖΙΝΟ, ΑΡΤΣΙ ΠΑΝΤΖΑΜΠΙ, ΚΑΙΛΙ ΜΙΝΟΓΚ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Μετά την ενεργοποίηση του θανάσιμου ρήγματος του Αγίου Ανδρέα και τον σεισμό 9 ρίχτερ που προκάλεσε στην Καλιφόρνια, ένας διασώστης πιλότος ελικοπτέρου και η εν διαστάσει σύζυγος του αποφασίζουν να συνταξιδέψουν από το Λος Άντζελες στο Σαν Φρανσίσκο, για να σώσουν τη μοναχοκόρη τους. Αλλά το επικίνδυνο ταξίδι τους προς τα βόρεια είναι μόνο η αρχή. Πάνω που θεωρούν πως τα χειρότερα πέρασαν, θα συνειδητοποιήσουν πως τα δύσκολα μόλις ξεκίνησαν.

Η ταινία «San Andreas» ξανασμίγει τον Ντουέιν Τζόνσον με τον σκηνοθέτη Μπραντ Πέιτον, μετά τη συνεργασία τους στο «Journey 2: The Mysterious Island».

Στην ταινία θα δούμε επίσης την Κάρλα Κουτζίνο («Night at the Museum», «Entourage»), την Αλεξάντρα Νταντάριο («Percy Jackson: Sea of Monsters», «True Detective»), την Άρτσι Παντζάμπι («The Good Wife») και τον υποψήφιο για Όσκαρ, Πολ Τζιαμάτι («Cinderella Man»).

Trailer: https://youtu.be/-jsFlhQVS6k 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας στο Facebook: http://www.facebook.com/cinestarveria 

Προσεχώς:
11/6 Jurassic World (Chris Pratt)
18/6 Madame Bovary (Mia Wasikowsk)
25/6 Terminator Genisys (Arnold Schwarzenegger)

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria 
facebook Group: CINE STAR VERIA