Παρουσίαση βιβλίου ‘Η Μάγισσα Σουσουρέλα και οι αριθμοί’ στη Νάουσα

 

Οι εκδόσεις Φυλάτος σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο ‘Αλφάβητο’ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου παιδικού βιβλίου της Ελισάβετ Τάρη «Η Μάγισσα Σουσουρέλα και οι αριθμοί», την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015 στις 18.00 στην Εστία Μουσών.

Για το βιβλίο θα μιλήσει η Δρ. Τζωρτζίνα Αθανασίου, Γλωσσολόγος.

Στην παρουσίαση και το διαδραστικό παιχνίδι συμμετέχουν: Το 5ο Δημοτικό Σχολείο και το 5ο Νηπιαγωγείο Νάουσας

“Η μάγισσα Σουσουρέλα περιμένει τους μικρούς μας φίλους να διασκεδάσουν μαζί της και να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο των αριθμών! Να είστε όλοι εκεί!”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Είσοδος ελεύθερη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η Σουσουρέλα είναι μια μάγισσα αλλιώτικη από όλες τις άλλες.  Είναι νέα, όμορφη, χαμογελαστή και ντυμένη μοντέρνα. Δεν πετάει με σκούπα, αλλά με το αεροπλανάκι της.  Οι κάτοικοι του «Μαγoπλανήτη» αποφάσισαν μια μέρα να επισκεφθούν τη Σουσουρέλα και τις μάγισσες βοηθούς. Όλοι ήταν χαρούμενοι  με αυτή τη συνάντηση, αλλά οι μικρές μάγισσες δεν ήξεραν να μετρήσουν και δεν μπορούσαν να ετοιμάσουν τη γιορτή της υποδοχής… Το βιβλίο «Η μάγισσα Σουσουρέλα και οι αριθμοί» είναι ένα ανατρεπτικό παραμύθι που απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας, με στόχο να κάνει την εκμάθηση των αριθμών μια  ευχάριστη και δημιουργική δραστηριότητα γεμάτη μουσική και ρυθμό. Ήδη έχει κυκλοφορήσει το 2012 το πρώτο βιβλίο της σειράς, «Η μάγισσα Σουσουρέλα και η αλφαβήτα».