Παρουσιάστηκε στον Σύλλογο Βλάχων το βιβλίο "Ιστορίες από το Κακοσούλι"

Πραγματοποιήθηκε χθες 26/11/18 στη Βέροια, η παρουσίαση του βιβλίου του Ανδρέα Μαρολαχάκη, "Ιστορίες από το Κακοσούλι". Η εκδήλωση έγινε στον φιλόξενο χώρο του Λαογραφικού Συλλόγου Βλάχων Βέροιας. Σε μια γεμάτη αίθουσα, ο Γιάννης Καμπούρης, Διευθυντής ΚΕΠΑ Δήμου Βεροίας, ο Κυριάκος Μιχαηλίδης, Λογιστής και ο Ποιητής Ηλίας Τσέχος, παρουσίασαν τις δικές τους εντυπώσεις από την ανάγνωση του βιβλίου του Ανδρέα Μαρολαχάκη.

Στο τέλος μίλησε ο ίδιος ο συγγραφέας, αφηγούμενος μια από τις ιστορίες του. Τον γενικό συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Παντελής Γουλάρας, διαχειριστής της ιστοσελίδας "Στείλε μου γράμμα..."

"Από τη μεριά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας, επώνυμους και ανώνυμους, που παρακολούθησαν την εκδήλωση, τους Γιάννη Καμπούρη, Κυριάκο Μιχαηλίδη και Ηλία Τσέχο για τις όμορφες εισηγήσεις τους, τη διοίκηση του Λαογραφικού Συλλόγου Βλάχων Βέροιας, για την παραχώρηση του χώρου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Μητριντώνη, που βρίσκονταν κάθε στιγμή δίπλα μας για την επίλυση των προβλημάτων που πιθανά να αντιμετωπίζαμε, το βιβλιοπωλείο "Ηλιοτρόπιο" και την ιδιοκτήτριά του Τασούλα Χριστοδούλου για την συμβολή της στην επάρκεια των βιβλίων, καθώς και τα ΜΜΕ της περιοχής μας για την διαφήμιση και την δημοσιογραφική κάλυψη της εκδήλωσης" αναφέρουν οι διοργανωτές.