Το βιβλίο της Ρούλας Γκόλιου «Μακροζωία: Ο απόλυτος οδηγός» θα παρουσιαστεί στη Νάουσα

Το βιβλίο της Ρούλας Γκόλιου «Μακροζωία: Ο απόλυτος οδηγός» θα παρουσιάσει ο Όμιλος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού «η Αράπιτσα» σε εκδήλωση την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 στις 11.30 π.μ. στην Εστία Μουσών.

Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο βιβλίο που ρίχνει άπλετο φως σε όλους τους παράγοντες της μακροζωίας και τους τρόπους για να την κατακτήσουμε, ώστε να ζούμε με υγεία και ποιότητα και να χαιρόμαστε τη ζωή ως το τέλος, σε αρμονία με τη φύση και με τους συνανθρώπους μας.

Η συγγραφέας είναι βιολόγος και δημοσιογράφος. Έχει εργασθεί στην Μέση Εκπαίδευση και έχει δραστηριοποιηθεί ιδιαίτερα στον χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Έχει συγγράψει και εκδόσει αρκετά βιβλία με θέματα ολιστικής και εναλλακτικής θεραπευτικής.

Την παρουσίαση του συγκεκριμένου βιβλίου θα κάνουν η κ. Στέλλα Αραμπατζή γιατρός μικροβιολόγος-βιοπαθολόγος, η κ. Ελένη Παναγιώτου τεχνολόγος-γεωπόνος και η συγγραφέας κ. Ρούλα Γκόλιου. Θα συντονίσει η κ. Φανή Βλάχου και θα συνοδεύσει την όλη εκδήλωση στο πιάνο και το τραγούδι η Μαρία Πέτκου.