Παρουσιάστηκε στην Βέροια το βιβλίο του Δ. Φλαμούρη "Ψυχο-λογικές σχέσεις" (φωτογραφίες, βίντεο)

Οι εκδόσεις Πηγή σε συνεργασία με το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών Βέροιας και τον Δήμο, παρουσίασαν το βιβλίο του Μαθηματικού - Θετικού Ψυχολόγου Δημήτρη Φλαμούρη PhD, “Ψυχο-λογικές Σχέσεις”.

Ο συγγραφέας στο βιβλίο του μέσα από έξυπνους, καθημερινούς διαλόγους και προκλητικά επιχειρήματα, συνδυάζει τις ψυχολογικές θεωρίες με τη μαθηματική λογική, προσεγγίζοντας πολύ διαφορετικά τις καταστάσεις που καθημερινά πολιορκούν τον συναισθηματικό μας κόσμο. Μέσα από 12 αυτοτελείς ιστορίες, το βιβλίο βοηθάει στην απόκτηση αυτογνωσίας και στην εύκολη κατανόηση των βαθύτερων ζητημάτων που όλους μας απασχολούν.

"Πρέπει να μάθουμε ποιοι είμαστε. Θα είμαστε ευτυχισμένοι αν γνωρίζουμε τον εαυτό μας. Στο βιβλίο προτρέπω στον αναγνώστη να μάθει τον εαυτό του και να προχωρήσει το παιχνίδι της αυτογνωσίας" τόνισε μεταξύ των άλλων ο κ. Φλαμούρης.

Για το βιβλίο εκτός του συγγραφέα μίλησε η Ελίζα Σιδερίδου, ηθοποιός, playback theatre "coo-action".

Την εκδήλωση συντόνισε η κ. Πάττυ Παπαδήμου-Θεοδωρίδου, εκπαιδευτικός, κριτικός, Μcs A.Π.Θ.

Μετά την παρουσίαση, ακολούθησε συζήτηση με το κοινό γύρω από ένα ευρύ φάσμα ψυχολογικών θεμάτων. Το κοινό είχε τη δυνατότητα να ρωτήσει για θέματα που το απασχολούν στην καθημερινότητά του.

{jlex}flickr:72157694491332925{/jlex}