Logo

Φιλανθρωπική εκδήλωση και βιβλιοπαρουσίαση στην Αλεξάνδρεια

Η Φιλοπρόοδος – Φιλόπτωχος Γυναικών Αλεξάνδρειας σας προσκαλούν στο χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό gala που διοργανώνει την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18.00, στον Πράσινο Κήπο.

Την ίδια ημέρα θα γίνει η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου "Το Δώρο" της Κατερίνας Παπαποστόλου στην Αλεξάνδρεια.

Χριστουγεννιάτικες πινελιές διακόσμησης από την Κατερίνα Πλατσά.

Τιμή εισόδου 8 ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ποια είναι η Διώνη τελικά; Πού πάει και πού μας πάει; Από το παλάτι των Ονείρων στο Δάσος των Ευχών και από κει στη μεγάλη πόλη. Ζωή σαν παραμύθι; Όχι! Ζωή αληθινή. Ζωή που είναι Δώρο. Δες μέσα από τα μάτια ενός αδέσποτου σκύλου. Τι βλέπεις; Τι νιώθεις; Αυτή είναι η ζωή τους. Μη γελιέσαι. Κόλαση. Όμως, πώς είναι να ξαναστέκεσαι στα πόδια σου αφήνοντας τη ζωή σου στα χέρια μιας νεράιδας; Ζώα που διδάσκουν, ένα βασίλειο που γκρεμίζεται, ένας σκύλος που ήρθε να μοιράσει αγάπη και να εκπληρώσει μια αρχαία προφητεία, μια νέα εποχή που μόλις ξεκινά. Ένα βιβλίο μάθημα ζωής. Μια ειλικρινής μαρτυρία για την ανάκτηση της χαμένης εμπιστοσύνης, της θέλησης για ζωή, της χαράς του να προσφέρεις χωρίς να περιμένεις ανταλλάγματα. Μια μαγική αλλά αληθινή ιστορία για τη δύναμη της αγάπης και της καλοσύνης. Της πίστης πως όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε αρκεί να το θελήσουμε πραγματικά…

Ένα βιβλίο αφιερωμένο σε όλους τους μικρούς αδέσποτους αγγέλους που χάνουν τη μάχη καθημερινά, αλλά και στους μικρούς ήρωες που στέκονται δίπλα τους ακλόνητοι, διασφαλίζοντάς τους το δικαίωμα στη ζωή. Μια αληθινή μαρτυρία για όσα πολέμησαν και κατέκτησαν αυτές οι δύο ψυχές, η Διώνη και η Κατερίνα.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb