Logo

Δημοτική Βιβλιοθήκη Βέροιας: Το πρόγραμμα δράσεων για παιδιά Αύγουστο και Σεπτέμβριο

Η «Καλοκαιρινή Εκστρατεία 2017» συνεχίζεται από τις 22 Αυγούστου από την Δημοτική Βιβλιοθήκη «Θ. Ζωγιοπούλου». Σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών, σας παρουσιάζουμε τις υπόλοιπες δράσεις δημιουργικότητας για τα παιδιά της Βέροιας και για ηλικίες 8-12 ετών.

Θέμα της Καλοκαιρινής Εκστρατείας «Περιπέτεια από σημείο σε σημείο» η βιβλιοθήκη μας και το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών, προσκαλούν γονείς και παιδιά σε ένα πανελλήνιο παιχνίδι σύνθεσης γύρω από διαφορετικά σημεία: σημεία εκκίνησης, σημεία στίξης, σημεία καμπής, σημεία ισορροπίας, σημεία των καιρών, σημεία του ορίζοντα, σημεία και τέρατα!

Η Δημοτική βιβλιοθήκη «Θ. Ζωγιοπούλου» συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά προσφέροντας δράσεις για παιδιά ηλικίας από 8 – 12 ετών. Οι βιβλιοθήκες αποτελούν σημεία γύρω από τα οποία «πλέκονται» ιστορίες, μεγαλώνουν παιδιά, γεννιούνται δυνατότητες, «χτίζονται» κοινότητες και ισχυρές φιλίες. Είναι σημεία συνάντησης αλλα και δημιουργικά σημεία με εργαστήρια ζωγραφικής, αναζητούμε σημεία στα βιβλία, με παιχνίδια ισορροπίας και ευλυγισίας, σημεία ευφάνταστα και συναρπαστικά, περιμένουν τους μικρούς μας φίλους, για να συνεχίσουν να περνούν ένα όμορφο και διαφορετικό καλοκαίρι στην πόλη μας...

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα για τις υπόλοιπες δράσεις:

Αύγουστος

Τρίτη 22 Αυγούστου Το σημείο Βρασμού- εργαστήριο καταπολέμησης θυμού.

Πέμπτη 24 Αυγούστου Από σημείο σε σημείο – Ενώνουμε κουκίδες στο χαρτί

Τρίτη 29 Αυγούστου Ζωγραφική με κουκίδες – Στο εργαστήριο του Ζωρζ Σερά

Τετάρτη 30 Αυγούστου Εργαστήριο emoticons, με σημεία στίξης, γράμματα και αριθμούς φτιάχνουμε φιγούρες και εκφράσεις προσώπων.

Πέμπτη 31 Αυγούστου Από σημείο σε σημείο- φτάνω στον ουρανό. Τρισδιάστατες κατασκευές.

Σεπτέμβριος

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου Ζωγραφική με σταγόνες στο ατελιέ του Τζάκσον Πόλλοκ

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου Σήματα Μορς. Ένα αλφάβητο από τελείες και παύλες

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου Τελετή λήξης. Οι περιπέτειες των σημείων αφηγούνται τις ιστορίες τους στους επισκέπτες της βιβλιοθήκης.

Πληροφορίες –Δηλώσεις συμμετοχής : Δημοτική βιβλιοθήκη «Θ. Ζωγιοπούλου»
Θ. Ζωγιοπούλου 5 – 3ος όροφος,
τηλ. 23310-24879 (Βούλα Κοτσάλου)
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
https://www.facebook.com/demotike.beroias

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb