Βιβλιοθήκη Αλεξάνδρειας: Πρόσκληση Εθελοντών για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης

Από 15 Ιουνίου μέχρι 8 Σεπτεμβρίου η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξάνδρειας και άλλες Βιβλιοθήκες σε όλη τη χώρα, διοργανώνουν περιπέτειες στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας!!!

Φέτος το καλοκαίρι, μπορείτε να γίνετε εθελοντές στην Εκστρατεία, αν διαθέτετε ενθουσιασμό, χωρίς ιδαίτερες γνώσεις. Όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι και να συμμετέχουν στην υλοποίηση της καλοκαιρινής μας εκστρατείας « Περιπέτειες απο σημείο σε σημείο ».

"Σας περιμένουμε να περάσουμε μαζί ένα περιπετειώδες καλοκαίρι, με δραστηριότητες για τα παιδιά στο χώρο της βιβλιοθήκης" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Βιβλιοθήκη Αλεξάνδρειας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξάνδρειας, τηλ. 2333026806 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Πρόγραμμα για τις Δημόσιες/Δημοτικές Βιβλιοθήκες είναι μια συλλογική δράση του Δικτύου της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος.