Παρουσίαση του βιβλίου «Τα πέντε δαχτυλάκια: το ημερολόγιο μιάς γιαγιάς» στην Βέροια

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας θα φιλοξενήσει την παρουσίαση του βιβλίου της κας Ελένης Πιπερίδου –Λαφαζάνη με τίτλο «Τα πέντε δαχτυλάκια: το ημερολόγιο μιάς γιαγιάς». Η παρουσίαση θα γίνει την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017, στις 6.00 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Βιβλιοθήκης της Βέροιας (στην οδό Έλλης 8).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν :
Η κ. Νατάσα Ίτσκου, Διευθύντρια του 16ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας και η Blogger κ. Σοφία Γκούση

Η κ. Ελένη Πιπερίδου – Λαφαζάνη γεννήθηκε στη Βέροια. Είναι συνταξιούχος δασκάλα. Εισήχθη αρχικά στις σχολές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Φιλοσοφική, Νομική και Θεολογική και αργότερα σπούδασε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Φλώρινας με υποτροφία. Εργάστηκε επί σειρά ετών σε διάφορα σχολεία του Ν. Ημαθίας. Υπήρξε μέλος της θεατρικής ομάδας της Ευξείνου Λέσχης Βεροίας και εδώ και είκοσι χρόνια, ασχολείται με τη λογοτεχνία, τη λαογραφία και την παράδοση.

Είναι πολυβραβευμένη σε Πανελλήνιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς ποιημάτων και διηγημάτων τόσο στη Νεοελληνική γλώσσα όσο και στην Ποντιακή διάλεκτο. Ποιήματα και διηγήματά της έχουν κατά καιρούς δημοσιευτεί σε εφημερίδες και περιοδικά. Είναι παντρεμένη, έχει δύο παιδιά και ζει στη Βέροια.

Έργα της ιδίας:
Καλώς ήρθες χελιδόνι, Ζήσον και μη φαίνεσαι, Αγρέλαφον, Καντηλέρι