Logo

Ο Χρήστος Ζαμπούνης παρουσίασε το βιβλίο του «ΠΑΟΚ αφού» στην Βέροια (φωτογραφίες)

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου ο Βεροιώτης Χρήστος Ζαμπούνης παρουσίασε στο ΠΑΟΚτσίδικο κοινό κι όχι μόνο το βιβλίο του «ΠΑΟΚ αφού», στο Κινηματοθέατρο Σταρ. Την εκδήλωση διοργάνωσαν οι Εκδόσεις Φερενίκη και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΟΚ Βέροιας.

 

Ο Χρήστος Ζαμπούνης είπε ότι το βιβλίο είναι αφιερωμένο στον ΠΑΟΚτσή πατέρα του. Πρόκειται για ένα βιβλίο – ντοκουμέντο που αναφέρεται στην ιστορία του συλλόγου, στα σημαντικά γεγονότα μέσα από την πορεία των 90 χρόνων του συλλόγου, συνθήματα, ύμνους, ανέκδοτα κ.α. Ένα βιβλίο για την ιδεολογία του ΠΑΟΚ, αφού ΠΑΟΚ θα πει ‘τρέλα’.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Λαζής. Ο κος Λαζής αναφέρθηκε στην γνωριμία του με τον συγγραφέα και στα στοιχεία του βιβλίου. Όπως είπε πρόκειται για το πρώτο βιβλίο και το πρώτο ντοκιμαντέρ για ομάδα.

Ακολούθησε ο πρόεδρος της Θύρας 4, Τάσος Καράκης. Ο κος Καράκης είπε ότι η παρουσίαση του βιβλίου – ντοκουμέντου ξεκινάει από την Βέροια. Όσον αφορά την ταινία «90 χρόνια ΠΑΟΚ», είναι μια συγκινητική ταινία που σκηνοθέτησε ο Νίκος Τριανταφυλλίδης (γιος του Χάρυ Κλιν), ο οποίος απεβίωσε κατά τη διάρκεια του μοντάζ.

Μετά την παρουσίαση οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν την ταινία «90 χρόνια ΠΑΟΚ - Νοσταλγώντας το μέλλον».

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb