Ευχαριστήριο του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας

Από τον ΣΟΦΨΥ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής:

"Το Δ.Σ. του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τον συγγραφέα Γαβριήλ Αλεξάνδρου για τη μοναδική παρουσίαση του βιβλίου του "Χωρίς αερόσακο" το Σάββατο στη Βέροια.

Ενας μοναδικός άνθρωπος με ιδιαίτερες κοινωνικές ευαισθησίες.

Ευχαριστεί τη συγγραφέα Εύα Παυλίδου, την αναγνώστρια και blogger Μαρία Φουσταλιεράκη, τη συγγραφέα - ποιήτρια Ελένη Βεζύρογλου, την Ψυχολόγο Ντέπυ Πλουσίου για την εξαιρετική παρουσίαση του βιβλίου του στην εκδήλωση και τα καλά τους λόγια για το Σύλλογο και τις προσπάθειές του και τη διάθεσή τους να συνεργαστούν και να προσφέρουν για τους σκοπούς του.

Ευχαριστεί τον Κωστή Χαλάτση για την πάντα ξεχωριστή του παρουσία με την κιθάρα και τα τραγούδια του.

Ευχαριστεί τον Ψυχίατρο-Ψυχοθεραπευτή Ηλία Γραμματικόπουλο, Πρόεδρο του Κοι.Σ.Π.Ε. "ΔΕΣΜΟΣ" συνδιοργανωτή της εκδήλωσης, τον Σωτήρη Κουπίδη, Γιατρό Εργασίας, Πρόεδρο των Κοι.Σ.Π.Ε. Ελλάδας, τη Δ/τρια του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσ/νίκης κ. Γιαννούτσου που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ευχαριστεί τον Ιατρικό Σύλλογο Ημαθίας για την ευγενική χορηγία του.

Τέλος ευχαριστεί τους λιγοστούς, αλλά καλούς φίλους, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ελπίζοντας ότι έζησαν μοναδικές, συγκινητικές και ευχάριστες στιγμές.

Ευχαριστούμε και τα ΜΜΕ του Νομού μας για την εκτενή τους αναφορά στην εκδήλωση.

Ο αγώνας για την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ στην Ψυχική Υγεία συνεχίζεται!"