Σαρωτική η Λένα Μαντά στη Νάουσα

Το αδιαχώρητο επικράτησε στην χθεσινή παρουσίαση του νέου βιβλίου της Λένας Μαντά στη Νάουσα. Πλήθος κόσμου γέμισε από νωρίς το απόγευμα την αίθουσα της Βέτλανς με σκοπό να γνωρίσουν από κοντά την αγαπημένη τους συγγραφέα.

Την εκδήλωση προλόγισαν με ένα άκρως ιδιαίτερο και πρωτότυπο τρόπο η εκπαιδευτικός Σοφία Σακλά (ιδιοκτήτρια βιβλιοπωλείου "Αλφάβητο") και ο δημοσιογράφος Νίκος Πιτάνιος.

Στη συνέχεια η συγγραφέας, αφού υποδέχτηκε κι ευχαρίστησε τους αναγνώστες που τη στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, δήλωσε συγκινημένη επειδή η Νάουσα ήταν η πρώτη πόλη που επισκέφθηκε για να παρουσιάσει το πρώτο βιβλίο της συγγραφικής της καριέρας. Έπειτα μίλησε για το νέο της μυθιστόρημα με τίτλο "Μια συγνώμη για το τέλος". Αργότερα το λόγο πήρε το κοινό που ρώτησε τη Λένα Μαντά για όσα ήθελε να μάθει για τη ζωή και την καριέρα της.

Στο τέλος της παρουσίασης η κυρία Λένα Μαντά ανανέωσε ενθουσιασμένη το ραντεβού με τους αναγνώστες για την επόμενη χρονιά και υπέγραψε τα βιβλία τους ενώ ακολούθησε δεξίωση.

Μια λαμπερή βραδιά για μια συγγραφέα με λαμπερή προσωπικότητα, που κατάφερε να μιλήσει στις καρδιές του κόσμου και να ξεπεράσει τους 1,5 εκατομμύριο αναγνώστες.

Τα εύσημα στο βιβλιοπωλείο "Αλφάβητο" για την εξαιρετική πρωτοβουλία.