Logo

Δήλωση αποχώρησης από το Νίκο Μαυροκεφαλίδη - Αντιπαράθεση για την πρόσληψη του καλλιτεχνικού διευθυντή

Την απόφασή του να αποσυρθεί από την τοπική πολιτική σκηνή έκανε γνωστή στο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Νίκος Μαυροκεφαλίδης. Στην δήλωσή του, δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του, εξηγώντας τους λόγους της απόφασής τους. 

Δείτε το βίντεο

Νωρίτερα, είχε προηγηθεί σκληρή αντιπαράθεση (η αντιπαράθεση δεν έχει σχέση με την δήλωση αποχώρησης του κ. Μαυροκεφαλίδη) ανάμεσα στον κ. Μαυροκεφαλίδη και τα μέλη του ΔΗΠΕΘΕ Γιώργο Γουλτίδη και Διονύση Καρολίδη. Ο καυγάς έγινε για την πρόσληψη του καλλιτεχνικού διευθυντή. Αναπτύχθηκε μια αντιπαράθεση που περισσότερο μπέρδεψε παρά βοήθησε τους συμβούλους να καταλάβουν τι έγινε.

Οι σύμβουλοι του ΔΗΠΕΘΕ Γουλτίδης, Τραπεζανλής, Καρολίδης κατηγορούν τον πρόεδρο για προσπάθεια να μεθοδευτεί η πρόσληψη μέσα από διαβούλευση (προηγήθηκε συνέντευξη τύπου των τριών από την οποία αποκλείστηκαν τα περισσότερα ΜΜΕ της Βέροιας). Από την άλλη πλευρά, ο κ. Μαυροκεφαλίδης κατηγόρησε για αλλότριες σκοπιμότητες τους τρεις συμβούλους και δήλωσε ότι Γουλτίδης και Καρολίδης πριμοδότησαν στην συνέντευξη συγκεκριμένο υποψήφιο βάζοντάς του άριστα και όλους τους άλλους κοντά στην βάση.

Την στήριξή του στον πρόεδρο Νίκο Μαυροκεφαλίδη εξέφρασε ο δήμαρχος. Ο κ. Βοργιαζίδης είπε ότι εμπιστεύεται απόλυτα τον κ. Μαυροκεφαλίδη, πρόσθεσε ότι κάνει εξαιρετική δουλειά αυξάνοντας κατακόρυφα των αριθμό των μαθητών στα τμήματα υποδομής.

Δείτε την δήλωση του δημάρχου

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb