tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νάουσα: Ταξίδι στον μαγικό κόσμο της μουσικές έκαναν μαθητές δημοτικού

odeio naousas mathites

Την περασμένη εβδομάδα το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας "Εστία Μουσών", σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων, διοργάνωσε Μουσικοθεατρική Δράση για παιδιά Δημοτικού με θέμα "Ταξιδεύοντας στο συναρπαστικό κόσμο της Μουσικής, μια μουσική περιπλάνηση συντροφιά με ... το Μικρό Πρίγκηπα", που επιμελήθηκε και παρουσίασε η Κολιάδη Ελένη, μουσικός του Ωδείου.

Η παράσταση αποσκοπεί σε μια πρώτη επαφή των παιδιών με τον ευρύτερο χώρο της μουσικής, ξεκινώντας με το πώς άρχισαν όλα, πώς γεννήθηκε η μουσική (Ιστορία της Μουσικής: η ανακάλυψη του ήχου), αναζητώντας τη μουσική σε καθετί γύρω μας (Μουσική και Περιβάλλον: ήχοι της φύσης, ήχοι της πόλης), και καταλήγοντας μέσα από μια σειρά διαδραστικών μουσικών-ρυθμικών παιχνιδιών στα όργανα της Συμφωνικής Ορχήστρας (Οργανογνωσία).

Την παράσταση παρακολούθησαν δημοτικά σχολεία του Δήμου Νάουσας, που με την ενεργή συμμετοχή τους και τη δραστήρια παρουσία τους καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας σφράγισαν την επιτυχία της δράσης, αμείβοντας τους συντελεστές με χειροκροτήματα και χαμόγελα ενθουσιασμού, χαράς και ικανοποίησης. Και έπεται συνέχεια...

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69