tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Βιολέτα Ίκαρη στο καφέ Νέον στη Νάουσα

Η Βιολέτα Ίκαρη, συνεχίζει το ταξίδι της στην Ελλάδα, και έρχεται στο «Καφέ Νέον» στη Νάουσα, την Παρασκευή 13 Μαρτίου, για να μοιραστεί μαζί μας Τραγούδια που Αντάμωσε, από την πρώτη της δισκογραφική δουλειά, αλλά και αγαπημένα που έχει και έχουμε ξεχωρίσει μέσα από την ελληνική δισκογραφία.

Τραγούδια, μέσα από μια διαδρομή που ξεκινάει από τον τόπο της, τα Ικαριώτικα πανηγύρια και την παράδοση, και συνεχίζει στα μουσικά στέκια, τις μουσικές σκηνές, για να φτάσει μέχρι το Μέγαρο Μουσικής, το Καλλιμάρμαρο και το Ηρώδειο.

Η ταλαντούχα νέα ερμηνεύτρια έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με την μοναδική και ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και να κερδίσει τις εντυπώσεις, αλλά και την αγάπη του κόσμου μέσα από τις σημαντικές συνεργασίες της, δισκογραφικά αλλά και επί σκηνής με τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής, Γιώργος Νταλάρας, Διονύσης Σαββόπουλος, Ελένη Βιτάλη, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Λίνα Νικολακοπούλου, Γιάννης Μηλιώκας, Νίκος Ζιώγαλας, αλλά και νεότερους δημιουργούς.

Η Βιολέτα Ίκαρη με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα και την ξεχωριστή παρουσία της, μαζί με εξαιρετικούς μουσικούς στο πλευρό της, υπόσχετε μια μοναδική βραδιά και μας καλεί να τραγουδήσουμε μαζί τα Τραγούδια που Αντάμωσε.

Μαζί της οι μουσικοί:

Γιάννης Δαμιανίδης: πιάνο

Χρήστος Σκονδρας: μπουζούκι, γκάιντα

Θάνος Σταυρίδης: ακορντεόν

Οργάνωση Παραγωγής: Artonica Productions

Καφέ Νέον, Νάουσα : Μεγάλου Αλεξάνδρου 22. Τηλ: 2332022662

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69