tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το εορταστικό πρόγραμμα «Ψυχή και Σώμα» με τους αδελφούς Κωνσταντίνο & Ματθαίο Τσαχουρίδη & τη Μαίρη Δούτση διοργανώνει ο Δήμος Νάουσας

Το εορταστικό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα «Ψυχή και Σώμα» με τους αδελφούς Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη και τη Μαίρη Δούτση διοργανώνει ο Δήμος Νάουσας το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 19:00, στην πλατεία Καρατάσου.

Ο Κωνσταντίνος και ο Ματθαίος συντροφιά με τη Μαίρη Δούτση έρχονται στη Νάουσα με «ξεναγό» την ποντιακή λύρα και τη φωνή να παίξουν και να τραγουδήσουν ό,τι καινούριο και ό,τι παλιό τους αγγίζει! Οι τρεις καλλιτέχνες «ανταμώνουν» με σπουδαίους συνθέτες, «συνομιλούν» με την ελληνική μουσική παράδοση με τρόπο μοναδικό και «παντρεύουν» μουσικές του κόσμου, παρουσιάζοντας μια μοναδική ροή ρεπερτορίου από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών. Αγαπημένα παλιά και νέα λαϊκά τραγούδια, μεγάλες μουσικές επιτυχίες του παγκόσμιου ρεπερτορίου, ικανές να ξεσηκώσουν τις ψυχές μας τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων, ώστε να υποδεχτούμε με χαρά το νέο έτος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69