Logo

Αγαπημένα τραγούδια ερμήνευσε ο «Μπούσουλας» στην Ελιά (φωτογραφίες, βίντεο)

Το μουσικό σχήμα «Μπούσουλας» πραγματοποίησε συναυλία το πρωί του Σαββάτου 29 Δεκεμβρίου, στο Καράβι των Ξωτικών στην Ελιά, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου.

Το συγκρότημα «Μπούσουλας» που αποτελείται από τους Μιχάλη & Κωστή Ρίζο, Μαρία Θεοχαροπούλου, Γιώργο Αθανασιάδη, Χρήστο Δαμιανίδη και Κώστα Ρίζο, ερμήνευσε αγαπημένα ελληνικά τραγούδια, με τη συνοδεία του κοινού.

Ακούστηκαν τα: Μπαρ το ναυάγιο, Γάτες, Άγγελος Εξάγγελος, Ζηλεύει η νύχτα, Τόσα χρόνια μια ανάσα, Οι παλιές αγάπες, Χειμωνανθός, Φωτιά μου, Έρημα κορμιά, Τσιγάρο ατελείωτο, Στα είπα όλα, Εγώ έχω το δίκιο μου, Το λάθος, Άσε τα ψέματα, Φαντάρος, Πεθαίνω για σένα, Ρόζα.

Ο καιρός ήταν ηλιόλουστος παρά το δροσερό αεράκι κι αυτό δεν πτόησε τους Βεροιώτες να απολαύσουν την ημέρα τους, μαζί με τα παιδιά τους στο Καράβι των Ξωτικών και να διασκεδάσουν.

Ευχάριστη έκπληξη ήταν όταν κλήθηκε στην σκηνή η Βεροιώτισα ηθοποιός – τραγουδίστρια Μάγδα Πένσου να τραγουδήσει. Η κ. Πένσου επέλεξε  το περίφημο "Ερωτικό" ή αλλιώς το "Με μια πιρόγα" σε στίχους Άλκη Αλκαίου και μουσική Θάνου Μικρούτσικου κι απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

 
 

 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb