tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συναυλία - αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου θα πραγματοποιήσει στην Βέροια η Ρίτα Αντωνοπούλου

Συναυλία - αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου θα πραγματοποιήσει η Ρίτα Αντωνοπούλου. Είναι μια συναυλία αφιερωμένη στον άνθρωπο που σφράγισε με τα λόγια του το ελληνικό τραγούδι. Τον άνθρωπο που με την παρουσία του, τη σκέψη του και τις λέξεις του σφράγισε τη πνευματική ζωή της Ελλάδας κυρίαρχα από τη Μεταπολίτευση κι έπειτα....

Αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου
ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ(τραγούδι)-
ΜΑΝΟΛΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ(κιθάρα)
Δευτέρα 19/11/2018
Αντωνιάδειος Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών
Ώρα Έναρξης 9.00μ.μ.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου, στη σημαντικότερη στιγμή της πορείας της, συναντά τον σπουδαίο κιθαριστή Μανόλη Ανδρουλιδάκη και μαζί παρουσιάζουν ένα μοναδικό αφιέρωμα στον ποιητή & στιχουργό ΜΑΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ.

Μια συναυλία-γιορτή, μια συναυλία αφιερωμένη σε έναν άνθρωπο που σφράγισε με τα λόγια του το ελληνικό τραγούδι και την ποίηση. Τον άνθρωπο που με την παρουσία του, τη σκέψη του και τις λέξεις του σφράγισε τη πνευματική ζωή της Ελλάδας κυρίαρχα από τη Μεταπολίτευση κι έπειτα.

Οι στίχοι του, τα λόγια του, τα ποιήματά του, όπως αυτά μελοποιήθηκαν από τους μεγαλύτερους συνθέτες μας (Θεοδωράκης, Ξαρχάκος, Σπανός, Κουγιουμτζής, Μικρούτσικος, Μούτσης, Μαρκόπουλος, Νικολόπουλος κ.α.) και τραγουδήθηκαν από τις ωραιότερες φωνές (Μοσχολιού, Νταλάρας, Αλεξίου, Γαλάνη, Βιτάλη, Κούτρας, Θηβαίος κ.α.) σημαδεψαν την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού περισσοτερα από 50 χρόνια

Τα “Παραπονεμένα λόγια”, “Σ΄αυτή τη γειτονιά”, η “Ατέλειωτη εκδρομή” και ο “Άμλετ της Σελήνης” είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια που θα ακουστούν στην ξεχωριστή αυτή μουσική βραδιά.

Για μία και μοναδική παράσταση-συνάντηση με όλους εμάς που εδώ και χρόνια συνταξιδεύουμε με όχημα τη μουσική που αγαπάμε.
Για να τραγουδήσουμε, να νιώσουμε, να μιλήσουμε όπως μόνο αυτή η μουσική, η ποίηση και οι στίχοι του Μάνου Ελευθερίου μπορούν να καταφέρουν. Τραγούδια παλιά και νέα, τραγούδια δοσμένα με αγάπη και αλήθεια.

ΕΙΣΟΔΟΣ 10€
Προπώληση εισιτηρίων στο ΧΩΡΟ ΤΕΧΝΩΝ και στην ΑΝΤΩΝΙΑΔΕΙΟ ΣΤΕΓΗ!
Πλ. 2331078100

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69