Logo

Το καζάνι του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, στο Οινοποιείο του Κόκκινου, το Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας διοργάνωσε και φέτος ένα παραδοσιακό γλέντι, με αφορμή την "ιεροτελεστία " της απόσταξης.

Ρακοκάζανα λοιπόν και η μεθυστική μυρωδιά του φρέσκου τσίπουρου απλώνεται, μέσα στην καρδιά του φθινοπώρου, σε πολλές περιοχές της Μακεδονίας και όχι μόνο.

Στο κάλεσμα για την παραδοσιακή αυτή γιορτή ανταποκρίθηκαν χορευτές, μέλη και φίλοι του Λυκείου οι οποίοι γεύτηκαν εκλεκτά κρασιά, τσίπουρο, ψητά της ώρας, σαλάτες και γλυκά που ετοίμασαν και σέρβιραν με χαρά τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Λ.Ε.Β.

Με σύμμαχο την υπέροχη ηλιόλουστη μέρα, τα αρώματα του αποστάγματος και οι γεύσεις που τα συνόδευαν, έσμιξαν αρμονικά με τους παραδοσιακούς ήχους των Ψαθάδων από την Επισκοπή και έτσι το γλέντι που ακολούθησε κράτησε αρκετές ώρες και ικανοποίησε τους παρευρισκόμενους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιατζίδης, οι αντιδήμαρχοι Στέλιος Ασλάνογλου και ΑλέκοςΤσαχουριδης, η Αντωνία Χαρίση μέλος του Δ.Σ. των φίλων του Πολυκεντρικού Μουσείου Αιγών, καθώς επίσης και η πρόεδρος Θ. Κεφαλά και τα μέλη του Δ.Σ. του Λ.Ε.Νάουσας.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb