tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαθήματα σκίτσου και παραδοσιακών οργάνων στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας

Ξεκινούν τα μαθήματα σκίτσου στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας, σε συνεργασία με το σκιτσογράφο Δημήτρη Νικολαΐδη. Η Λέσχη με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να εντάξει μία ακόμα δράση, που προάγει την τέχνη και τον πολιτισμό και συνεισφέρει στην ψυχική γαλήνη των παιδιών μας.

Έτσι απλά και με εύκολο τρόπο, οι φίλοι του σκίτσου θα ταξιδεύουν όλο το χρόνο στον υπέροχο κόσμο του σκίτσου στους φιλόξενους χώρους της Ευξείνου Λέσχης, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Νικολαΐδη, του πρώτου και μοναδικού σκιτσογράφου που έχει εκδώσει βιβλίο εκμάθησης σκίτσου στην Ποντιακή διάλεκτο.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερη Πέμπτη κάθε μήνα και από ώρες 5μμ μέχρι 7μμ.στο στις εγκαταστάσεις μας στο Πανόραμα Βεροίας. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2331072060, 5-9 το απόγευμα.

Εκμάθηση Αγγείου και Γαβάλ

Στα πλαίσια της διάσωσης και διάδοσης της μουσικής παιδείας του Πόντου, η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας δημιούργησε την κατάλληλη υποδομή για την εκμάθηση των ποντιακών παραδοσιακών μουσικών οργάνων του Αγγείου και του Γαβάλ.  Το τμήμα δημιουργήθηκε το 2009 και από φέτος τη διδασκαλία αναλαμβάνει ο εξαίρετος και μοναδικός γνώστης των παραπάνω οργάνων Βασίλης Φολίνας.

Τα μαθήματα γίνονται στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του πνευματικού – εκθεσιακού κέντρου της Ε.Λ.Β. στο Πανόραμα Βέροιας κατόπιν συνεννόησης με το δάσκαλο.Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2331072060, 5-9 το απόγευμα.

Ξεκίνησαν τα τμήματα

Σήμερα 22 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν τα τμήματα της Ε.Λ.Β με μεγάλη συμμετοχή μελών, μαθητών και φίλων του συλλόγου. Την φετινή χρονιά θα λειτουργήσουν πάνω από 18 τμήματα στη Λέσχη. Με την έναρξη και της νέας αυτής περιόδου το Δ.Σ. θα προσπαθήσει να συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερη ένταση και πάθος, να προάγει και να διαδίδει τα πατρογονικά Ποντιακά ήθη και έθιμα, τις παραδόσεις και την διάλεκτο μας.

Πληροφορίες και εγγραφές στη γραμματεία της Λέσχης από Κυριακή έως Πέμπτη και ώρα 17-21:00. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2331072060.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69