tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νάουσα: Προβολές ταινιών και συναυλία Jazz στο Καμίνι (Έρια)

Τη Δευτέρα 16/9 και ώρα 20:30 στο Καμίνι (Έρια) στη Νάουσα θα προβληθούν στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων της έκθεσης φωτογραφίας οι ταινίες μικρού μήκους “Fake Flowers” (σκην: Τατάρογλου - Μητσιάνης) και Versus (σκην: Τατάρογλου).  Επίσης, το βιογραφικό ντοκιμαντέρ “Ο Γιώτα Δέλτα και το Ντιαν” για τον δάσκαλο - καθηγητή παιδαγωγικής & συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας Ι. Δ. Ιωαννίδη. «Ταξιδεύοντας ανά την Ελλάδα, ακολουθούμε ένα σαραβαλάκι και τις ιστορίες του, με σκοπό να γνωρίσουμε ένα Δάσκαλο» σημειώνει ο δημιουργός, Κωνσταντίνος Τατάρογλου.

Ο Ιωαννίδης διεύρυνε τους ορίζοντες των σπουδαστών του και σημάδεψε τις ψυχές των παιδιών μέσα από τα λογοτεχνικά έργα του. Γνωστοί συγγραφείς από διάφορα μέρη της Ελλάδας αλλά και η κόρη του μιλούν για την εμπειρία τους από την ανάγνωση των βιβλίων αλλά και τη γνωριμία τους με το συγγραφέα, φέρνοντας το κοινό σε επαφή με την πλούσια βιβλιογραφία του. Την μουσική στην ταινία έγραψε ο Στέργιος Παρίζας, τραγουδάει η Μαίρη Δούτση. Λόγω του θέματος θα ήταν γόνιμο να παρακολουθήσουν το ντοκιμαντέρ και εκπαιδευτικοί. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Την Παρασκευή 20/9 και ώρα 21:00 με συναυλία Jazz - Next Step Quartet συνεχίζονται οι παράλληλες δράσεις. Μετά από 2 δίσκους, την 1η θέση στην κατηγορία “small band” στον “International Made in NY competion” και την παρουσία τους στο Tribeca Performing Arts centre in Manhattan, New York, το κουαρτέτο ηχογραφεί το νέο του δίσκο. Παλαιότερες δισκογραφικές δουλειές, αλλά και νέα τους τραγούδια τα οποία πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα θα μας παρουσιάσουν ο Θοδωρής Κότσυφας στην κιθάρα, ο Γιάννης Παπαδόπουλος στο πιάνο, ο Ντίνος Μάνος στο μπάσο και ο Βασίλης Ποδαράς στα τύμπανα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69