tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έλληνες του εξωτερικού φιλοξένησε η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας κατά τη συνεδρίαση του το βράδυ της 19ης Αυγούστου 2019 είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει εκλεκτούς επισκέπτες του απόδημου Ελληνισμού από τον Καναδά.

Στην ανακοίνωσε που εξέδωσε αναφέρει: "Συγκεκριμένα ήταν μαζί μας ο κ. Μιχάλης Μουρατίδης ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Αμερικής-Καναδά και πρώην πρόεδρος της Αδελφότητας Ποντίων Τορόντο καθώς επίσης κατείχε και κατέχει διάφορες θέσεις ευθύνης και υπηρέτησης του ποντιακού χώρου. Ο κ. Στάθης Μιχαηλίδης αντιπρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Αμερικής-Καναδά και αντιπρόεδρος της Αδελφότητας Ποντίων Τορόντο ακούραστος εργάτης του παραδόσεων και της ιστορίας του πόντου αλλά και ΄΄αργοναύτης΄΄ με τη λέσχη το 2010 κατά το προσκύνημα μας στα ιερά χώματα του αλησμόνητου Πόντου. Μαζί τους ήταν η κ. Ρούλα σύζυγος του Στάθη και η κ. Τούλα από την Αδελφότητα Ποντίων Τορόντο.

Η αγάπη και η καλή διάθεση όλων μας οδήγησε πολύ γρήγορα σε συζήτηση γύρω από τα θέματα που απασχολούν τον ποντιακό χώρο και τους συλλόγους γενικότερα. Οι εμπειρίες των φιλοξενουμένων μας και οι ιδέες-προτάσεις τους ήταν ευχάριστες και καθοδηγητικές καθώς τα ερωτήματα μας διαδοχικά μας οδήγησαν στο να αναφερθούμε και στα πλέον σημαντικά θέματα που μας απασχολούν. Η ώρα όμως πέρασε γρήγορα και το προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο μας οδήγησε στο να ολοκληρώσουμε τη συζήτηση γύρω στις 10μμ. Οι καλοί μας φίλοι, μας άφησαν γλυκές και σημαντικές σκέψεις προκειμένου να τις εξετάσουμε και να τις αξιοποιήσουμε εν καιρώ.

Οι ευχές για γρήγορη εκ νέου συνάντηση και η ανταλλαγή σχετικών αναμνηστικών ολοκλήρωσαν τη μικρή μας φιλοξενία στον ιδιαίτερα ευχάριστο χώρο του ξενοδοχείου ΄΄Λοζίτσι΄΄, υποσχόμενοι όλοι ότι θα υπηρετήσουμε τον χώρο με ευθύνη και βαδίζοντας στα κελεύσματα των προκατόχων μας.

Ευχαριστούμε τον κ. Λάζαρο Ζευγαρόπουλο και τον κ. Ηλία Σιδηρόπουλο που μας έφεραν κοντά με τα απόδημα αδέλφια μας και μας έδωσαν την ευκαιρία να δούμε και να αφουγκρασθούμε τα μηνύματα σημαντικών προσωπικοτήτων του εξωτερικού".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69