Logo

Με παραδοσιακό γλέντι η 5η Γιορτή Κηπευτικών στον Άγιο Γεώργιος (φωτογραφίες, βίντεο)

Με παραδοσιακό γλέντι, στην αυλή του δημοτικού σχολείου, μέχρι αργά κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις της 5ης Γιορτής Κηπευτικών που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου. Στόχος του συλλόγου η προβολή των τοπικών προϊόντων, ο οποίος πραγματοποιήθηκε με πολύ κόσμο (δείτε αποσπάσματα από την εκδήλωση).

Την αυλαία της βραδιάς άνοιξε ο πρόεδρος του συλλόγου Θεοφάνης Κουτρουλιάς και ακολούθησε το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα που είχε τρεις ενότητες. Ξεκίνησε με μουσική από την Μακεδονία, ακολούθησαν τα ποντιακά και αμέσως μετά τα Μικρασιάτικα. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε και χόρεψε στους ρυθμούς της ορχήστρας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ των άλλων, ο πρώην υφυπουργός Άγγελος Τόλκας, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βέροιας (απερχόμενοι και νεοεκλεγμένοι) Πετρούλα Παπαδήνα, Ευγενία Ιακωβίδου, Θανάσης Σιακαβάρας, Αλέκος Τσαχουρίδης, Κυριάκος Θεοδωρίδης, Κώστας Ρίζος και Λάζαρος Ασλανίδης, η δημοτική σύμβουλος Νάουσας Δώρα Μπαλτατζίδου, τα μέλη του Επιμελητηρίου Τάσος Γιάγκογλου, Ζαχαρίας Βουλουτάκης και Στέλιος Βουγιούκας και ο διευθυντής του τμήματος Υγείας της Αντιπεριφέρειας Γιώργος Παπαδόπουλος. Παραβρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι των συλλόγων Λευκαδίων, Μίεζας Κοπανού, Ποντίων Μακροχωρίου, Εύξεινου Λέσχης Χαρίεσσας, Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, Αγίας Μαρίνας, Ευστάθιος Χωραφάς Πατρίδας.

Στην μουσική επιμέλεια της βραδιάς ήταν οι:

Χρηστάκης (κλαρίνο), Δημήτρης Μερτζιανίδης (λύρα και ποντιακό τραγούδι), Γιώργος Παντέλος (τραγούδι), Μανώλης Σκύφτας (λαούτο, τραγούδι), Νίκος Ράλλης (κορνέτα), Βασίλης Ράλλης (κρουστά), Βαλάντης Λάζος (πλήκτρα), Παναγιώτης Ζιώγας (νταούλι).

 
 

 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb