tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τι απάντησε ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος για αποκριάτικες εκδηλώσεις, Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών και οικονομικά στοιχεία εκδηλώσεων ΚΕΠΑ (βίντεο)

Μια σειρά απαντήσεις σε θέματα που αφορούν οικονομικά στοιχεία εκδηλώσεων της ΚΕΠΑ, για το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών αλλά και για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις, έδωσε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Λεωνίδας Ακριβόπουλος. 

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Γουλτίδης ζήτησε ενημέρωση για οικονομικά στοιχεία εκδηλώσεων ενώ η Πετρούλα Παπαδίνα, πρότεινε με αιχμές την ανάληψη του Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών από την ΚΕΠΑ. 

Εκτός από τους δυο συμβούλους, ο κ. Ακριβόπουλος σχολίασε και άρθρο υποψηφίους δημοτικού συμβούλου που κατηγόρησε την ΚΕΠΑ ότι διαφήμισε τις αποκριάτικες εκδηλώσεις της Νάουσας και δεν διοργάνωσε εκδηλώσεις με τα καφέ μπαρ της Βέροιας. Ο κ. Ακριβόπουλος είπε ότι δεν αρνήθηκε την συνδιοργάνωση εκδηλώσεων με τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Βέροιας και είπε χαρακτηριστικά ότι ενώ πέρσι υπήρξε συνδιοργάνωση εκδηλώσεων και ξοδεύτηκε ένα σεβαστό ποσό, το Σωματείο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος δεν υποστήριξε τις εκδηλώσεις. "Ήμασταν επτά άτομα" σχολίασε ο κ. Ακριβόπουλος. Για την διαφήμιση των εκδηλώσεων της Νάουσας, είπε με τον γειτονικό δήμο υπάρχει συνεργασία, αλληλοβοήθεια και αλληλοϋποστήριξη. "Εμείς επιλέξαμε να κάνουμε την εκδήλωση με το τρενάκι για γονείς με παιδιά και είχε απόλυτη επιτυχία" συμπλήρωσε ο κ. Ακριβόπουλος.

Δείτε αναλυτικά το απόσπασμα από την συνεδρίαση

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69