tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με επιτυχία ο ετήσιος χορός της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

Μοναδική επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός της ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ με εκατοντάδες κόσμου να γεμίζει ασφυκτικά το οικογενειακό κέντρο «Κτήμα Γκαντίδη», το βράδυ του Σαββάτου 30 Νοεμβρίου 2019.

Την  παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο πρώην  πρόεδρος  του  συλλόγου  κ. Λάζαρος  Ζευγαρόπουλος ενώ  χαιρέτησε τους  παρευρισκόμενους  εκ μέρους του Δ.Σ. ο πρόεδρος της Λέσχης  κ. Νίκος  Τουμπουλίδης,  τονίζοντας την ανάγκη για  ομοψυχία  και  ενότητα  καθώς  οι  μεγάλες  ιδέες  και αξίες  που  μας  ενώνουν  είναι  διαχρονικές  και  αποτελούν για  όλους  μας   παρακαταθήκη  των  προγόνων  μας.

Η βραδιά ξεκίνησε με  τα χορευτικά τμήματα της Λέσχης που  έδωσαν και πάλι το βροντερό παρόν. Η διαδοχική εμφάνιση των τμημάτων αρχαρίων, παιδικού, εφηβικού, καθώς και του τμήματος ενηλίκων αρχαρίων και προχωρημένων που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια  στη Λέσχη, εντυπωσίασε τους θεατές.

Αποκορύφωμα της εκδήλωσης αποτέλεσε η παρουσίαση του τμήματος παραστάσεων της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας. Οι χορευτές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πλημμύρισαν την αίθουσα με κέφι, ζωντάνια και ενθουσιασμό, ενώ το φινάλε ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακό με την απόδοση από το ανδρικό τμήμα του Πυρρίχιου χορού (Σέρρα).

Ο χοροδιδάσκαλος Βαγγέλης Ιντζεβίδης  με τους συνεργάτες του, Ελπίδα Κιατικίδου και Ζωή Κουρούκα απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι η συνεργασία και η σύμπνοια αποδίδει ζηλευτά αποτελέσματα. 

elv xoros947

Η βραδιά συνεχίστηκε με πλούσιο παραδοσιακό ποντιακό πρόγραμμα, με τους  Γιώργο Ορφανίδη και  Παναγιώτη Κωνσταντινίδη στο τραγούδι, τους Γιάννη Τσανασίδη και Αντώνη Νικηφορίδη στη λύρα, τους Δημήτρη Ουσταμπασίδη και Γιώργο Ασβεστά στο νταούλι  καθώς  επίσης  και  το  Βαλάντη  Τσίλη  στα  πλήκτρα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η βουλευτής Ημαθίας κ. Καρασαρλίδου Φρόσω, ο Αντιπεριφερειάρχης  Π.Ε. Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδης Κώστας, ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης Κων/νος, ο Διοικητής της Ι Μεραρχίας υποστράτηγος  κ. Κολοκούρης Σάββας, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Δ/νσης Ημαθίας κ. Κούγκας Διονύσιος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών και πρώην πρόεδρος της Λέσχης  κ. Τσαχουρίδης Αλέξανδρος, ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας-περιβάλλοντος κ. Παπαδόπουλος Βασίλης, ο  Αντιδήμαρχος  οικονομικών  κ. Ασλάνογλου  Στέλιος,  η Αντιδήμαρχος Δήμου Νάουσας, κ. Μπαλτατζίδου Δώρα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βέροιας κ. Γρηγοριάδης Καλλίστρατος και Σουμελίδης Μιχάλης,  η Α’ Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Βασιλειάδου Ελένη, ο Πρόεδρος  του Σ.Πο.Σ Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας κ. Κατσίδης Ευστάθιος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς» και μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε. κ. Καγκελίδης Αντώνης, το μέλος του Δ.Σ της Π.Ο.Ε και πρώην πρόεδρος της Λέσχης  κ. Καπουρτίδης Χαράλαμπος, το μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα και πρώην πρόεδρος της Λέσχης κ. Ζευγαρόπουλος  Λάζαρος, ο πρόεδρος του Ανθρώπινου Δυναμικού Βέροιας και πρώην πρόεδρος της Λέσχης κ. Κουμπουλίδης Λάζαρος,  καθώς και οι εκπρόσωποι των Συλλόγων: Ποντίων Μακροχωρίου, Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς», Ζερβοχωρίου «Ποντιακά Νιάτα»,  Ποντίων Αλεξάνδρειας  και Περιχώρων, Κοπανού «Η Μίεζα», Αγίου Γεωργίου Βέροιας, Ευξείνου Λέσχης Αράχου «Ο Πόντος», Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας, Ευξείνου Λέσχης Σκύδρας, Ποντίων Φοιτητών  και  Σπουδαστών  Θεσσαλονίκης και  του αθλητικού συλλόγου Κραβ- μαγκά.

elv xoros62

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά. Οι αριθμοί που κληρώθηκαν με τα αντίστοιχα δώρα  είναι τα παρακάτω:

  • Ένα εισιτήριο για το προσκύνημα στον Πόντο εντός  του 2020  αξίας  650€ Προσφορά από το Γ. Τουρισμού Α. Αλατσίδη:  Νο 1204
  • Ένα μήνα φαγητό για δυο άτομα από το εστιατόριο ΜΑΜΑ ΠΕΙΝΑΩ: Νο 36
  • Μια ποντιακή λύρα προσφορά του καταστήματος ελαστικών  του κ. Θεοδωρίδη Σπύρου: Νο 938

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69