tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο εορτασμός του Αγίου Προφήτη Ηλία και 15η Συνάντηση Χορευτικών συγκροτημάτων στο Ξηρολίβαδο

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου άρχισαν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Ομίλου Ξηρολίβαδου. Από την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019 και τον Μέγα Εσπερινό, παρουσία εκπροσώπων του Μητροπολίτη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας, ξεκίνησε ο εορτασμός του Αγίου Προφήτη Ηλία που ολοκληρώθηκε με τη 15η Συνάντηση Χορευτικών Συγκροτημάτων το Σάββατο το βράδυ ανήμερα της εορτής του Αγίου.

Μετά τον Μέγα Εσπερινό οι γυναίκες μέλη του ΠΟΞ Φωτούλα Κουτόβα, Δήμητρα Κουτόβα και Σοφία Συμεωνίδου που επιμελήθηκαν κάθε λεπτομέρεια μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. δεξιώθηκαν τους ιερείς που εκπροσώπησαν τον Μητροπολίτη στο κτίριο του Ομίλου.

Οι εκδηλώσεις εορτασμού συνεχίστηκαν το Σάββατο στην εκκλησία του χωριού και ολοκληρώθηκαν το βράδυ της ίδιας μέρας στην πλατεία όπου φιλοξενήθηκαν ο Σύλλογος Μικρασιατών Νομού Ημαθίας και οι «Χοροστάτες» από τη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι μαζί με το χορευτικό τμήμα του ΠΟΞ πρόσφεραν σε κατοίκους και επισκέπτες μια εξαιρετική εμπειρία παραδοσιακών χορών.

Την ολοκλήρωση του προγράμματος ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι από τους παρευρισκόμενους ως τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ τα χορευτικά συγκροτήματα απόλαυσαν εδέσματα που ετοιμάστηκαν από το εστιατόριο «Γαλήνη» με τη φροντίδα του Ομίλου.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του ΠΟΞ συνεχίζεται με καθημερινές δράσεις για παιδιά, εφήβους και μεγάλους μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69