tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παράσταση αφιερωμένη στη Θάλασσα θα διοργανώσει ο Όμιλος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού "Αράπιτσα"

Ο Όμιλος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού "Αράπιτσα", παραμένοντας πιστός στην αγάπη του για την παράδοση, παρουσιάζει μία ξεχωριστή παράσταση, που φέτος είναι αφιερωμένη στη Θάλασσα. Ο Τίτλος της παράστασης είναι "Μεσοπέλαγα αρμενίζω..." και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Απριλίου 2019 (3η μέρα του Πάσχα), στις 8:30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.

Θα παρουσιαστούν χοροί και τραγούδια από νησιωτικές και παραθαλάσσιες περιοχές της Ελλάδας αλλά και των χαμένων πατρίδων που βρέχονται από θάλασσα.

Η Κρήτη, τα Επτάνησα (Κέρκυρα, Λευκάδα, Κεφαλλονιά, Κύθηρα), Τα Δωδεκάνησα (Ρόδος, Πάτμος, Τήλος, Σύμη), οι Κυκλάδες (Νάξος, Αμοργός, Κύθνος), η Εύβοια, η Ικαρία, η Ερυθραία και η Σμύρνη, η Συληβρία και η Πόλη θα έχουν την τιμητική τους.

Στην παράσταση θα συμμετέχουν όλα τα τμήματα του Ομίλου «Η Αράπιτσα», ενώ η μοναδική Μαρία Αναματερού θα πλαισιώσει με τη μαγική φωνή της την παράσταση. Τη μουσική επιμέλεια έχει ο Θεολόγος Μιχελλής και όπως πάντα τη χορευτική διδασκαλία, έχει αναλάβει ο Γιώργος Πίπιλας.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 και ώρες 4-6 μ.μ. στην αίθουσα που διεξάγονται οι πρόβες. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια, καλέστε στα 6972644298 και στο 6976787587. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 7 € σε αριθμημένες θέσεις.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69