Logo

Επιτυχημένος και φέτος ο χορός της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

elv xoros

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29-11-14, ο ετήσιος χορός της ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ στο οικογενειακό κέντρο «Κτήμα Γκαντίδη». Κάτω από τους ήχους της ποντιακής παραδοσιακής μουσικής και μέσα από τις εικόνες και τα αρώματα της ελληνικής φιλοξενίας διοργανώθηκε μια υπέροχη βραδιά, όπου οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν και χόρεψαν με την ψυχή τους.

Την εκδήλωση εκ μέρους του Δ. Σ. χαιρέτησε ο πρόεδρος της Ε.Λ.Β., μέλος του Δ.Σ του ΔΙ.ΣΥ.ΠΕ και του Σ.ΠΟ.Σ Κεντ. Μακεδονίας & Θεσσαλίας, κ. Χαράλαμπος Καπουρτίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων επεσήμανε την ανάγκη παρουσίας και συμμετοχής όλων σε κάθε πολιτιστική προσπάθεια και τόνισε ότι η αγκαλιά της οικογένειας της Ευξείνου Λέσχης είναι πάντοτε ανοιχτή σε όσους το επιθυμούν .

Η βραδιά ξεκίνησε με τα χορευτικά τμήματα της Λέσχης που έδωσαν και πάλι το βροντερό παρόν. Η διαδοχική εμφάνιση των συγκροτημάτων αρχαρίων, παιδικού, εφηβικού τμήματος και των τριών ομάδων του τμήματος παραστάσεων, εντυπωσίασε τους θεατές. Αποκορύφωμα της εκδήλωσης αποτέλεσε η συγκέντρωση όλων των χορευτών στην πίστα και η τέλεια απόδοση από το ανδρικό τμήμα του χορού Σέρρα, που συγκίνησε και ενθουσίασε όλους στην κατάμεστη αίθουσα.

Τα χορευτικά τμήματα συνόδευσαν στη λύρα οι: Καπουρτίδης Κων/νος, Τρέβλας Χρήστος, Καλαϊτζίδου Ανθούλα, Μουρατίδης Σωκράτης, Τσανασίδης Γιάννης, στο νταούλι οι Μωυσιάδης Βαγγέλης, Θεοδωρίδου Εύα, Γουλσουζιάδης Νίκος, Ασβεστάς Γιώργος, Αποστολίδης Ηλίας, Πανταζής Πονερίδης, στο αγγείο- γαβάλ ο Τσανασίδης Μιχάλης , στο βιολί ο Χωραφαΐδης Δαμιανός και στο τραγούδι ο Σπύρος Θεοδωρίδης.

elv xoros1

Ο χοροδιδάσκαλος κ. Βαγγέλης Ιντζεβίδης με τους συνεργάτες του, Μαρία Δεμερτζίδου και Γιώργο Ρουκά, απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι η συνεργασία και η σύμπνοια αποδίδει ζηλευτά αποτελέσματα. Συντονιστής όλων των τμημάτων, ο Βασίλης Ασβεστάς, που μετέδωσε το πάθος του σε χορευτές και θεατές.

Ακολούθησε η όμορφη και συγκινητική στιγμή της βράβευσης για την πολύτιμη προσφορά τους στο σύλλογο, δύο παλαιών χορευτών (της δεκαετίας του 1970) του κ. Φιλοκτήμονα Φωτιάδη και της κα. Παρθένας Πασίδου, δια χειρός του Προέδρου της Λέσχης κ. Χαράλαμπου Καπουρτίδη και του Α' Αντιπροέδρου κ. Παύλου Σαρημιχαηλίδη.

Οι τιμώμενοι με τη σειρά τους απένειμαν ενθυμήματα στα μέλη των τμημάτων που έχουν διαπρέψει στην παιδεία και τον αθλητισμό κατά την προηγούμενη σχολική περίοδο.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με χορό και τραγούδι όπου έπαιξαν και τραγούδισαν οι: Φίλιππος Κεσαπίδης (Λύρα), Μπάμπης Ιωακειμίδης (Τραγούδι), Αντώνης Κουβρακίδης (Τραγούδι), Γιάννης Τσανασίδης (Λύρα,Τραγούδι), Μιχάλης Τσανασίδης (Αγγείο), Πανταζής Πονερίδης (Νταούλι), Γιώργος Ιωσηφίδης (Λύρα), Δαμιανός Χωραφαΐδης (Λύρα), Σωκράτης Μουρατίδης (Λύρα) και Ανδρέας Νικηφορίδης (Νταούλι).

elv xoros2

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδης Κων/νος, ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργαζίδης Κων/νος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας κα Καρατζούλα Νίκη, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας-Ανακύκλωσης-Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κ. Παπαδόπουλος Βασίλειος, η Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Νάουσας και μέλος του Δ.Σ της ΔΙ.ΣΥ.ΠΕ κα Μπαλτατζίδου Δώρα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βέροιας κ. Πατσίκας Ζήσης, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Β κ. Μωυσιάδης Νίκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερισμάτος Τριποτάμου κ. Τσανασίδης Χρήστος, ο εκπρόσωπος της 1ης Μεραρχίας κ. Φιλιππάκης Ευστάθιος, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Ελλ. Αστυνομίας Β. Ελλάδος, κ. Κούγκας Διονύσιος, οι πρώην πρόεδροι της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας και μέλη του Δ.Σ της ΔΙ.ΣΥ.ΠΕ. κ. Ζευγαρόπουλος Λάζαρος και Κουμπουλίδης Λάζαρος, καθώς και οι εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων-σωματείων : Ποντίων Αλεξάνδρειας και Περιχώρων, Ροδοχωρίου «Οι Κομνηνοί», Κοπανού «Η Μίεζα», Χορευτικού ομίλου ποντίων Κοζάνης «Αντάμωμα», Τριποτάμου, Μακροχωρίου, Πατρίδας, Αγίας Τριάδας, Ποντίων Φοιτητών & Σπουδαστών Θεσ/νικης.

elv xoros3

Ευχαριστήριο

Η Εύξεινος Λέσχη εξέδωσε το παρακάτω ευχαριστήριο: "Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη των τμημάτων, τους χοροδιδασκάλους κ. Βαγγέλη Ιντζεβίδη, κ. Γιώργο Ρουκά και κα Μαρία Δεμερτζίδου, τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Ε.Λ.Β κ. Δημήτρη Τσιαβό, τις υπεύθυνες των τμημάτων κα Έφη Αμοιρίδου και κα Ελπίδα Κιατικίδου, την υπεύθυνη ιματιοθήκης κα Νεκταρία Αθανασάκη, την κα Εύη Ανδρεάδου για την εξαίρετη παρουσίαση της εκδήλωσης και κυρίως τους γονείς των παιδιών που είναι πάντα αρωγοί στην προσπάθεια της Λέσχης για την διάσωση και διάδοση του πολιτισμού μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης, το γραφείο γενικού τουρισμού «Α. Αλατσίδη», την επιχείρηση «κοτόπουλα Μελικιώτης», την εταιρία εμπορίας κρεάτων «Αφοί Χατζημασούρα», την εταιρεία «Ritsi home collection– Kavi group Τσανακτσίδης, τον κ. Κανονίδη, την εταιρεία Αφοί Μεϊμαρίδη Ο.Ε και τον κ. Α. Λαζαρίδη. Χωρίς την στήριξη και την βοήθεια όλων αυτών, δεν θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε αυτήν την ξεχωριστή βραδιά.

Τέλος το Δ.Σ. της Λέσχης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν στην προετοιμασία και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης αλλά κυρίως να ευχαριστήσει όλους τους φίλους και τα μέλη της Λέσχης που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, χόρεψαν και διασκέδασαν, διατηρώντας το κέφι αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες".

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά. Οι αριθμοί που κληρώθηκαν με τα αντίστοιχα δώρα είναι τα παρακάτω:

1. 5947 Ένα μηχανάκι μπαταρίας SCOOTER προσφορά από την ΕΥΞΕΙΝΟ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ.
2. 4945 Ένα 3ήμερο ταξίδι εντός Ελλάδας για 1 άτομο προσφορά από το Γ.Γ Τουρισμού Α. ΑΛΑΤΣΙΔΗ.
3. 2092 Ένα 4ήμερο ταξίδι εντός Ελλάδας για ένα άτομο από το Γ.Γ Τουρισμού Α. ΑΛΑΤΣΙΔΗ.
4. 2102 Ένα χαλί προσφορά από το κατάστημα RITSI HOME COLLECTION- KAVI GROUP ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗΣ.
5. 5812 Μια διαμονή στην σουίτα στο ξενοδοχείο LOZΙTSI προσφορά από τον κ Ανδρέα Λαζαρίδη.
6. 5668 Ένα παλτό αξίας 1.700€ προσφορά του κ. Κανονίδη.
7. 4400 Ένας βιδολόγος προσφορά της εταιρείας Αφοί Μεϊμαρίδη Ο.Ε.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb