Logo

Έναρξη μαθημάτων του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας ιδρύθηκε το 1980 και είναι μέλος της μεγάλης οικογένειας του Λυκείου των Ελληνίδων. Είναι πάντα αρωγός της ελληνικής παράδοσης και πρεσβευτής της πολιτισμικής μας κληρονομιάς τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος. Οι παραδοσιακοί χοροί είναι ένας από τους τομείς που δραστηριοποιείται το Λ.Ε.Β. Στα χορευτικά τμήματα διδάσκονται χοροί από όλες τις περιοχές της νησιωτικής και ηπειρωτικής χώρας.

Μια νέα Λυκειακή - χορευτική ( και όχι μόνο) χρονιά αρχίζει και φέτος!

"Σας περιμένουμε όλους να σας ενημερώσουμε για τις δραστηριότητες, τις εκδηλώσεις, τις εγγραφές και τις ώρες μαθημάτων, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρες 12:00- 14:00 στο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου" αναφέρει η ανακοίνωση.

Η ώρα 13:00 θα τελεστεί Αγιασμός για την έναρξη της νέας χορευτικής χρονιάς στον ίδιο χώρο .

Τα τμήματα των ενηλίκων θα ξεκινήσουν τα μαθήματά τους τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου και την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στις 19:00. Θα λειτουργήσει και τμήμα αρχαρίων.

Τέλος, συνεχίζει τη λειτουργία του το τμήμα Οικοτεχνίας το οποίο θα αρχίσει τις συναντήσεις του την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 στο χώρο της Ιματιοθήκης του Λυκείου, οδός Κωτουνίου αριθ. 16

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb