tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

"Γέτι, ο χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων", "Οικογένεια Άνταμς", "Δόκτωρ Ύπνος", "Πόνος και δόξα" στο Σταρ

Ανακοινώθηκε το νέο πρόγραμμα του κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο ισχύει από την Πέμπτη 7/11/19 έως την Τετάρτη 13/11/19. Αναλυτικά:

ΓΕΤΙ: Ο ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΪΩΝ (ΜΕΤΑΓΛ. Ελληνικά)

Προβολές: Πέμπτη 7/11 - Παρασκευή 8/11 – Σάββατο 9/11 – Κυριακή 10/11 στις 17.15

Σκηνοθεσία: ΤΖΙΛ ΚΑΛΤΟΝ
Σενάριο: ΤΖΙΛ ΚΑΛΤΟΝ
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ, ΙΑΝ ΣΤΡΑΤΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ

"Γέτι ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων" θα ταξιδεύσει το κοινό σε μια επική περιπέτεια, από τους δρόμους της Σαγκάη μέχρι τις φανταστικές χιονισμένες κορυφές των Ιμαλαΐων! Όταν η έφηβη Γι (Μαίρη Συνατσάκη) συναντάει ένα νεαρό Γέτι στην ταράτσα του διαμερίσματός της στην Σαγκάη, μια φιλία ξεκινάει και μαζί με τους ατίθασους και άτακτους φίλους της Τζιν (Ίαν Στρατής στην ελληνική του εκδοχή) και Πενγκ, του δίνουν το όνομα «Έβερεστ» και ξεκινάνε μαζί του ένα μαγευτικό ταξίδι σε αναζήτηση της οικογένειάς του, στο πιο ψηλό σημείο της Γης. Προκειμένου η ομάδα των τριών φίλων να καταφέρει να φτάσει στο σπίτι του Γέτι, πρέπει να καταφέρει να ξεφύγει από τον Μπέρνις (Γιώργος Κωνσταντίνου), έναν εύπορο άντρα που θέλει να αιχμαλωτίσει το Γέτι, αλλά και από την επιστήμονα ζωολόγο Ζάρα.

Trailer: 

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΤΑΜΣ (ΜΕΤΑΓΛ. Ελληνικά)  - THE ADDAMS FAMILY

Προβολές: Πέμπτη 7/11 - Παρασκευή 8/11 – Σάββατο 9/11 – Κυριακή 10/11 στις 18.00

Σκηνοθεσία: ΚΟΝΡΑΝΤ ΒΕΡΝΟΝ & ΓΚΡΕΓΚ ΤΙΡΝΑΝ
Σενάριο: ΜΑΤ ΛΙΜΠΕΡΜΑΝ & ΤΣΑΡΛΣ ΑΝΤΑΜΣ

Ετοιμαστείτε να χτυπήσετε τα δάχτυλά σας! Η Οικογένεια Άνταμς επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη στην πρώτη κωμωδία κινουμένων σχεδίων για αυτήν την παράξενη, ανατριχιαστική οικογένεια. Μπορεί να νομίζεις πως η οικογένειά σου είναι περίεργη, όμως αυτή η απόμακρη, εκκεντρική και τελείως αλλόκοτη Οικογένεια, θα σε κάνει να το ξανασκεφτείς!

Trailer: 

ΔΟΚΤΩΡ ΥΠΝΟΣ - DOCTOR SLEEP (ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΙΒΕΝ ΚΙΝΓΚ)

«Οι κριτικοί την αποκαλούν την "καλύτερη μεταφορά βιβλίου του Στίβεν Κίνγκ από το "Τελευταία Έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ" (The Shawshank Redemption)"».
Προβολές: Καθημερινά στις 21.00

Σκηνοθεσία: ΜΑΪΚ ΦΛΑΝΑΓΚΑΝ
Σενάριο: ΣΤΙΒΕΝ ΚΙΝΓΚ
Ηθοποιοί: ΚΛΙΦ ΚΕΡΤΙΣ, ΡΕΜΠΕΚΑ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ , ΓΙΟΥΑΝ ΜακΓΚΡΕΓΚΟΡ , ΚΑΪΛΙ ΚΑΡΑΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ο Νταν Τόρανς (Γιούαν ΜακΓκρέγκορ) εξακολουθεί να υποφέρει από το ψυχολογικό τραύμα που υπέστη ως παιδί στο ξενοδοχείο Overlook. Προσπαθεί να βρει την εσωτερική του ηρεμία, μέχρι που συναντά την Άμπρα (Κάιλι Κουράν), μία θαρραλέα νεαρή κοπέλα που διαθέτει, όπως κι αυτός, το υπερφυσικό χάρισμα γνωστό ως "λάμψη". Η Άμπρα ζητά απελπισμένα τη βοήθειά του προκειμένου να πολεμήσει την ανελέητη Ρόουζ (Ρεμπέκα Φέργκιουσον), αρχηγό μιας συμμορίας δαιμόνιων δολοφόνων, που αναζητούν ανθρώπους προικισμένους με υπερφυσικές ιδιότητες, προκειμένου να «καταναλώσουν» την αύρα τους και να γίνουν αθάνατοι. Δημιουργώντας μια απρόσμενη συμμαχία, ο Νταν και η Άμπρα ξεκινούν έναν αγώνα ζωής και θανάτου εναντίον της Ρόουζ. Η αθωότητα και το χάρισμα της Άμπρα κάνουν τον Νταν να χρησιμοποιήσει, για πρώτη φορά, τις δικές του δυνάμεις, ν’ αντιμετωπίσει τους φόβους του, που θα φέρουν στην επιφάνεια φαντάσματα του παρελθόντος.

TRIVIA
Το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία της «Λάμψης»

Σπάνια ένα δράμα για μια δυσλειτουργική οικογένεια έχει κατοχυρώσει μια θέση στο σύγχρονο συνειδητό τόσο τρομαχτική και απόλυτη όσο η ιστορία των Τόρανς, του πατέρα, της μητέρας και του γιου που πρωταγωνιστούν στο τρίτο μυθιστόρημα του Στίβεν Κίνγκ, την περίφημη Λάμψη, που εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1977. Εμπνευσμένη από τον προσωπικό αγώνα του συγγραφέα σε συνδυασμό με μία μοιραία νύχτα που πέρασε στο δωμάτιο 217 του Ξενοδοχείου Στάνλεϊ στο Κολοράντο, η ιστορία του Τζακ, της Γουέντι και του Ντάνι Τόρανς είναι ένα από τα πιο προσωπικά έργα του Κινγκ, ανατριχιαστικό όχι μόνο εξαιτίας των τεράτων που ζουν δίπλα μας, αλλά και για τους πραγματικούς δαίμονες που παραμονεύουν μέσα μας.

Τριάντα έξι χρόνια μετά, ο Κινγκ δημοσίευσε το επόμενο κεφάλαιο, τον Δόκτωρ Ύπνο, συνεχίζοντας την ιστορία του Νταν Τόρανς. Παρόλο που και τα δύο μελετούν τον τρόμο και την αγωνία, η Λάμψη ταξιδεύει τους αναγνώστες στο σκοτάδι του εθισμού, ενώ ο Δόκτωρ Ύπνος τους μεταφέρει στο φως της ανάρρωσης, της αυτοθυσίας και της εξιλέωσης.

Η κινηματογραφική μεταφορά της Λάμψης από τον Στάνλεϊ Κιούμπρικ θεωρείται μία από τις καλύτερες ταινίες τρόμου όλων των εποχών. Είναι, επίσης, μια από τις πιο διαβόητες περιπτώσεις του χάσματος ανάμεσα στον κόσμο των συγγραφέων και των σκηνοθετών, καθώς ο Κιούμπρικ απέδωσε πολλά στοιχεία της ιστορίας μέσα από το δικό του πρίσμα. Όμως, η πραγματικότητα είναι ότι και οι δύο εκδοχές της απώλειας του εαυτού μέσα από τον εθισμό καθιέρωσαν και τους δύο δημιουργούς ως καλλιτεχνικές ιδιοφυίες.

Trailer: 


ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ - DOLOR Y GLORIA

( Η νέα ταινία του: ΠΕΔΡΟ ΑΛΜΟΔΟΒΑΡ με τους ΑΝΤΟΝΙΟ ΜΠΑΝΤΕΡΑΣ, ΠΕΝΕΛΟΠΕ ΚΡΟΥΖ)
Προβολές: Πέμπτη 7/11 - Παρασκευή 8/11 - Δευτέρα 11/11 – Τρίτη 12/11 – Τετάρτη 13/11 στις 20.30
Σάββατο 9/11 στις 19.00 και 21.30
Κυριακή 10/11 στις 19.00

Σκηνοθεσία: ΠΕΔΡΟ ΑΛΜΟΔΟΒΑΡ
Σενάριο: ΠΕΔΡΟ ΑΛΜΟΔΟΒΑΡ
Ηθοποιοί: ΑΝΤΟΝΙΟ ΜΠΑΝΤΕΡΑΣ, ΠΕΝΕΛΟΠΕ ΚΡΟΥΖ, ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΣΜΠΑΡΑΛΙΑ, ΝΟΡΑ ΝΑΒΑΣ, ΧΟΥΛΙΕΤΑ ΣΕΡΑΝΟ, ΑΣΙΕΡ ΕΤΣΕΑΝΤΙΑ

Η ταινία «Πόνος και Δόξα» διηγείται μια σειρά από συναντήσεις που πραγματοποίησε ο Σαλβαδόρ Μάγιο, ένας σκηνοθέτης του κινηματογράφου που είναι πλέον στην παρακμή του. Κάποιες διαδραματίζονται στο παρόν, άλλες τις θυμάται: την παιδική του ηλικία στη δεκαετία του ’60, τη στιγμή που μετανάστευσε μαζί με τους γονείς του σε ένα χωριό στη Βαλένθια αναζητώντας μια καλύτερη ζωή, την πρώτη του ερωτική επιθυμία, τον πρώτο του έρωτα στη Μαδρίτη τη δεκαετία του ’80, τον πόνο αυτού του χωρισμού ενώ ο έρωτας ήταν ακόμα έντονος, τη συγγραφή ως τη μόνη θεραπεία να ξεχνάς ό,τι δεν ξεχνιέται, την πρώτη επαφή με το σινεμά, και το απέραντο κενό που δημιουργεί η αδυναμία να συνεχίζεις να κάνεις ταινίες. Το «Πόνος και Δόξα» μιλάει για τη δημιουργία, για την δυσκολία να την διαχωρίζεις από τη ίδια τη ζωή και για τα πάθη που της δίνουν νόημα και ελπίδα. Εξερευνώντας το παρελθόν του, ο Σαλβαδόρ ανακαλύπτει την άμεση ανάγκη να το διηγηθεί λεπτομερώς, και μέσα από αυτό βρίσκει τη σωτηρία του.
Η ταινία αποκαλύπτει, ανάμεσα σε διάφορα θέματα, δυο ερωτικές ιστορίες που άφησαν το σημάδι τους στον πρωταγωνιστή, δυο ιστορίες που κρίθηκαν με το πέρασμα του χρόνου και της μοίρας. Στην πρώτη ιστορία, ο πρωταγωνιστής αγνοεί την ύπαρξη της επιθυμίας ενώ στην δεύτερη ζει μία ερωτική περιπέτεια στη δεκαετία του ’80.

(Πέδρο Αλμοδόβαρ)
Trailer: 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69