tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

"Πως να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας 3", "Μετά", "Η γοργόνα" "Εκδικητές" στο Σταρ

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του κινηματογράφου Σταρ για το διάστημα 18/4/19 - 24/4/19. Αναλυτικά:

ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΔΡΑΚΟ ΣΑΣ 3 (ΜΕΤΑΓΛ.) - HOW TO TRAIN YOUR DRAGON 3

Προβολές: καθημερινά στις 17.15

Σενάριο/Σκηνοθεσία: ΝΤΙΝ ΝΤΕΜΠΛΟΥΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Στη νέα ταινία, ο επικεφαλής και κυβερνήτης του Μπερκ, έχοντας την Άστριντ στο πλευρό του, έχει δημιουργήσει μια καλά κρυμμένη ουτοπία δράκων, όπου μπορούν να ζουν ελεύθεροι και σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον τους. Όμως, ο κίνδυνος δεν θα αργήσει να εμφανιστεί και η πιο σκοτεινή απειλή θα ταράξει την ισορροπία της καλά κρυμμένης αυτής πόλης, όσο και του νησιού Μπερκ. Ο Ψάρης και ο Φαφούτης καλούνται να αφήσουν την ασφάλεια του μοναδικού σπιτιού που έχουν γνωρίσει, για ένα δύσκολο ταξίδι με προορισμό τη συναρπαστική μάχη σε μυθικούς κόσμους, απέναντι στο τρομερό κακό που απειλεί τους πάντες. Το πεπρωμένο τους θα είναι να παλέψουν ενωμένοι, με αυταπάρνηση, μέχρι τα βάθη της Γης, για όλες τις «αξίες» που έχουν αποκτήσει μαζί στις περιπέτειές τους και για όλα όσα έχουν μάθει να θεωρούν «ιδανικά». Κάπως έτσι θα δοκιμαστεί καθοριστικά και η δύναμη της φιλίας τους.

Επίσημο site: https://www.dragonshiddenworld.com/

Η σειρά ταινιών «Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας» ολοκληρώνουν την πετυχημένη τριλογία τους, με τη νέα αυτή περιπέτεια! Για τους περισσότερους θεατές και κριτικούς, πρόκειται για μια από τις καλύτερες animation ταινίες στην ιστορία της DreamWorks.

Trailer:

AFTER – ΜΕΤΑ

Μεταφορά του ομώνυμου best-seller της Ανα Τοντ, ένα ακόμη φαινόμενο σαν «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» για τη νέα γενιά

Προβολές:  Πέμπτη 18/4 στις 20.30    

Παρασκευή 19/4 στις 19.15

Σάββατο 20/4 στις 19.15 και 21.30

Κυριακή 21/4 στις 19.15

Μ. Δευτέρα 22/4 - Μ. Τρίτη 23/4 στις 20.30

Μ. Τετάρτη 24/4 στις 19.15    

Σκηνοθεσία:    ΤΖΕΝΙ ΓΚΕΪΤΣ

Σενάριο: ΣΟΥΖΑΝ ΜακΜΑΡΤΙΝ

Ηθοποιοί: ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΜΠΙΛΣ, ΠΙΤΕΡ ΓΚΑΛΑΧΕΡ, ΣΕΛΜΑ ΜΠΛΕΡ, ΤΖΟΣΕΦΙΝ ΛΑΝΓΚΦΟΡΝΤ, ΧΙΡΟ ΦΑΪΝΣ ΤΙΦΙΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Μία επιμελής φοιτήτρια, αφοσιωμένη κόρη και πιστή στον σχολικό της έρωτα κοπέλα, η Τέσσα Γιάνγκ ξεκινάει την πρώτη της χρονιά στο κολέγιο με μεγάλες φιλοδοξίες για το μέλλον. Περνάει τις μέρες της συγκεντρωμένη στο πρόγραμμα της και με ισχυρή προσήλωση στον στόχο και στα καθήκοντα της. Ο οργανωμένος και ευπρεπής κόσμος της καταρρέει όταν γνωρίζει τον μυστηριώδη Χάρντιν Σκοτ με τα μπερδεμένα καστανά μάτια του, την αλαζονική βρετανική προφορά του και τα πολλά tattoo. Ο Χάρντιν είναι ο άγριος και σκληρός τύπος που η Τέσσα κανονικά θα αγνοούσε. Και έτσι έκανε – μέχρι που βρέθηκε μόνη της μαζί του αργά τη νύχτα σε μία λίμνη, μαγνητισμένη από την μεθυστική του ενέργεια. Καθώς η Τέσσα βιώνει την πρώτη της επαφή με την ελευθερία, ξεκινάει ένα ταξίδι αυτογνωσίας και σεξουαλικής αφύπνισης που θα την αλλάξει για πάντα . Ανακαλύπτει μία φωνή και ένα εσωτερικό πάθος που δεν ήξερε καν ότι είχε και συνειδητοποιεί ότι υπάρχει η ζωή της πριν τον Χάρντιν και η ζωή της… ΜΕΤΑ.

Trailer:

H ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΟΝΑ (THE CURSE OF LA LLORONA)

Ο διαχρονικός μεξικάνικος μύθος ζωντανεύει:       “Φυλάξου από εκείνη… τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει από το να σε παρασύρει στο σκοτάδι.

Επειδή τίποτα δεν μπορεί να ηρεμήσει την αγωνία της. Κανένα έλεος δεν υπάρχει για την ψυχή της. Δεν υπάρχει διαφυγή από την κατάρα της Γιορόνα.”

Πρωταγωνιστούν: Λίντα Καρντελίνι (Netflix/ “Bloodline,” “Avengers: Age of Ultron,”), Ρέιμοντ Κρουζ (TV/ «Major Crimes»), Πατρίτσια Βελάσκεζ (TV/ «The L Word,” “The Mummy”), Μαρισόλ Ραμίρεζ (TV/ “NCIS: Los Angeles”),  

Σιν Πάτρικ Τόμας (“Barbershop”, “Halloween: Resurrection”), Τζέινι Λιν Κίντσεν (“Selfless”) και ο Ρομάν Χρίστου.

Την παραγωγή της ταινίας έχουν κάνει οι Εμίλ Γκλάντστοουν, Γκάρι Ντίμπερμαν (“IT” και “Annabelle”) και ο Τζέιμς Γουάν (“The Conjuring”). Προβολές:  Πέμπτη 18/4 στις 19.30 και 21.30    

Προβολές: Πέμπτη 18/4 στις 19.30 και 21.30

Παρασκευή 19/4 στις 21.30

Σάββατο 20/4 στις 19.15 και 21.30

Κυριακή 21/4 στις 19.30 και 21.30

Μ. Δευτέρα 22/4 - Μ. Τρίτη 23/4 - Μ. Τετάρτη 24/4   στις 21.00

ΠΕΡΙΛΗΨΗ : H Γιορόνα. Μία γυναίκα που κλαίει. Μία απόκοσμη παρουσία, κάπου ανάμεσα στον Ουρανό και την Κόλαση, παγιδευμένη σε μια φοβερή μοίρα σφραγισμένη από το ίδιο της το χέρι. Η απλή αναφορά στο όνομά της προκαλεί τρόμο σ’ ολόκληρο τον κόσμο, για γενιές.

Όταν ήταν ζωντανή, έπνιξε τα παιδιά της, εξαιτίας της οργισμένης ζήλιας της, ρίχνοντας στη συνέχεια και τον εαυτό της στο αφρισμένο ποτάμι, σπαράζοντας από πόνο.

Τώρα τα δάκρυα της είναι αιώνια. Είναι θανατηφόρα. Και εκείνοι που ακούν το θανάσιμο θρήνο της τη νύχτα, είναι καταδικασμένοι. Η Γιορόνα παραφυλά στις σκιές και αρπάζει παιδιά, θέλοντας να τα κάνει δικά της. Καθώς οι αιώνες περνούν, η επιθυμία της έχει γίνει πιο αδηφάγα ... και οι μέθοδοι της πιο τρομακτικές.

Την παραγωγή της ταινίας έχουν κάνει οι Εμίλ Γκλάντστοουν, Γκάρι Ντίμπερμαν (“IT” και “Annabelle”) και ο Τζέιμς Γουάν (“The Conjuring”)

Trailer:

ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ - AVENGERS: ENDGAME

(Η προπώληση Ξεκίνησε)

Πρεμιέρα: Προβολές: Μ. Τετάρτη στις 18.00 και 21.30

Σκηνοθεσία:    ΑΝΤΟΝΙ & ΤΖΟ ΡΟΥΣΟ

Σενάριο:          ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΜΑΡΚΟΥΣ & ΣΤΙΒΕΝ ΜακΦΙΛΙ

Ηθοποιοί:        ΓΚΟΥΙΝΕΘ ΠΑΛΤΡΟΟΥ, ΣΚΑΡΛΕΤ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ, ΠΟΛ ΡΑΝΤ, ΚΡΙΣ ΕΒΑΝΣ, ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΑΟΥΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ, ΤΖΟΝ ΦΑΒΡΟ, ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΣΤΑΝ, ΤΖΟΣ ΜΠΡΟΛΙΝ, ΤΖΕΡΕΜΙ ΡΕΝΕΡ, ΚΡΙΣ ΧΕΜΣΓΟΥΟΡΘ, ΕΒΑΝΤΖΕΛΙΝ ΛΙΛΙ, ΜΠΡΙ ΛΑΡΣΟΝ, ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΟΛΣΕΝ, ΤΟΜ ΧΟΛΑΝΤ, ΜΠΡΑΝΤΛΕΪ ΚΟΥΠΕΡ, ΜΑΡΚ ΡΑΦΑΛΟ, ΤΣΑΝΤΓΟΥΙΚ ΜΠΟΟΥΖΜΑΝ, ΝΤΕΪΒ ΜΠΑΟΥΤΙΣΤΑ, ΠΟΜ ΚΛΕΜΕΝΤΙΕΦ, ΜΙΣΕΛ ΦΑΪΦΕΡ, ΤΙΛΝΤΑ ΣΟΥΪΝΤΟΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Στον απόηχο της εξαφάνισης σχεδόν όλης της ζωής του σύμπαντος από τον Θάνος, οι εναπομείναντες Εκδικητές πρέπει να βρουν τον τρόπο να υπερνικήσουν τις δυνάμεις του Τρελού Τιτάνα, στο τελευταίο κεφάλαιο του μεγάλου επίλογου των Εκδικητών, μετά από 22 ταινίες της Marvel Studios.

Επίσημο site: https://www.marvel.com/movies/avengers-endgame

Trailer: 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69