tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

"Ντάμπο", "Ο καθηγητής και ο τρελός" και "Η τρύπα" στο Σταρ

Από τον κινηματογράφο Σταρ ανακοινώθηκε το νέο πρόγραμμα  το οποίο θα ισχύει από την Πέμπτη 28/3/19 -έως την Τετάρτη 3/4/19. Αναλυτικά:

ΝΤΑΜΠΟ - DUMBO (Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά)

Προβολές: Πέμπτη 28/3 στις 17.15
Σάββατο 30/3 στις 17.15
Κυριακή 31/3 στις 11.00 το πρωί

Σκηνοθεσία: ΤΙΜ ΜΠΑΡΤΟΝ
Σενάριο: ΕΛΕΝ ΑΜΠΕΡΣΟΝ
Ηθοποιοί: ΝΤΑΝΙ ΝΤΕ ΒΙΤΟ, ΚΟΛΙΝ ΦΑΡΕΛ, ΕΥΑ ΓΚΡΙΝ, ΑΛΑΝ ΑΡΚΙΝ, MAΪΚΛ ΚΙΤΟΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Από την Disney και τον οραματιστή σκηνοθέτη Tim Burton, η νέα, περιπετειώδης, live-action ταινία «Ντάμπο» («Dumbo»), προχωράει την πολυαγαπημένη κλασική ιστορία, στην οποία η διαφορετικότητα έχει την τιμητική της, η οικογένεια είναι ύψιστης σημασίας και τα όνειρα πετούν. Ο ιδιοκτήτης τσίρκου Max Medici (Danny De Vito) επιστρατεύει τον Holt Farrier (Colin Farrell), πρώην αστέρι του τσίρκου, και τα παιδιά του Milly (Nico Parker) και Joe (Finley Hobbins) για να φροντίσουν ένα νεογέννητο ελέφαντα με υπερμεγέθη αυτιά, τα οποία τον κάνουν περίγελο ενός τσίρκου που πνέει τα λοίσθια. Όταν ανακαλύπτουν όμως ότι ο Ντάμπο μπορεί να πετάξει, το τσίρκο ξαναζεί τις παλιές του δόξες, προσελκύοντας τον επιχειρηματία V.A. Vandever (Michael Keaton), που θέλει το ασυνήθιστο παχύδερμο για την Dreamland, το εντυπωσιακό του σόου. Ο Ντάμπο φτάνει σε νέα ύψη στο πλευρό της γοητευτικής και ταλαντούχας ακροβάτριας Colette Marchant (Eva Green), μέχρι που ο Holt ανακαλύπτει ότι, πίσω από την εκτυφλωτική γυαλάδα της Dreamland, κρύβονται σκοτεινά μυστικά.

Trailer: 

ΝΤΑΜΠΟ - DUMBO (Στα Αγγλικά με Ελληνικούς υπότιτλους)

Προβολές: Πέμπτη 28/3 στις 19.15
Σάββατο 30/3 στις 19.15

Σκηνοθεσία: ΤΙΜ ΜΠΑΡΤΟΝ
Σενάριο: ΕΛΕΝ ΑΜΠΕΡΣΟΝ
Ηθοποιοί: ΝΤΑΝΙ ΝΤΕ ΒΙΤΟ, ΚΟΛΙΝ ΦΑΡΕΛ, ΕΥΑ ΓΚΡΙΝ, ΑΛΑΝ ΑΡΚΙΝ, MAΪΚΛ ΚΙΤΟΝ

Trailer: 

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΕΛΟΣ (THE PROFESSOR AND THE MADMAN)

Προβολές: Πέμπτη 28/3 – Δευτέρα 1/4 - Τρίτη 2/4 – Τετάρτη 3/4 στις 20.30
Παρασκευή 29/3 – Σάββατο 30/3– Κυριακή 31/3 - στις 19.00 και 21.30

Σκηνοθεσία: ΦΑΡΧΑΝΤ ΣΑΦΙΝΙΑ
Σενάριο: ΤΟΝΤ ΚΟΜΑΡΝΙΚΙ
Ηθοποιοί: ΣΟΝ ΠΕΝ, ΣΤΙΒ ΚΟΥΓΚΑΝ, ΕΝΤΙ ΜΑΡΣΑΝ, ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΕΛ, ΝΑΤΑΛΙ ΝΤΟΡΜΕΡ, ΤΖΕΡΕΜΙ ΙΡΒΙΝ, ΜΕΛ ΓΚΙΠΣΟΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Λονδίνο, 1872. Ο καθηγητής Τζέιμς Μάρεϊ (Μελ Γκίμπσον) αρχίζει να συγκεντρώνει ορισμούς με αφορμή την πρώτη έκδοση του Λεξικού της Οξφόρδης για την αγγλική γλώσσα. Λαμβάνει πάνω από 10,000 λήμματα από έναν δόκτορα Γουίλιαμ Μάινορ (Σον Πεν), ο οποίος είναι τρόφιμος σε άσυλο φρενοβλαβών εγκληματιών.

Extra:
Βασισμένη στο ομώνυμο διεθνές μπεστ σέλερ του Σάιμον Γουίντσεστερ, η ταινία είναι μια συναρπαστική αληθινή ιστορία παραφροσύνης, ιδιοφυΐας και εμμονής, με πρωταγωνιστές δύο αξιόλογους άντρες που άφησαν το σημάδι τους γράφοντας το Λεξικό της Αγγλικής Γλώσσας της Οξφόρδης, ένα εγχείρημα ξεκίνησε το 1857 και ήταν ένα από τα πιο φιλόδοξα και επαναστατικά έργα του ανθρώπινου πνεύματος.

Στη γεμάτη μυστήριο και αγωνία ταινία -που θα μας ταξιδέψει στο σκοτεινό Λονδίνο του 19ου αιώνα- πρωταγωνιστούν οι βραβευμένοι με Όσκαρ Μελ Γκίμπσον (Braveheart) και Σον Πεν (Mystic River). Η συνταρακτική ιστορία πίσω από ένα μνημειώδες έργο της ανθρωπότητας μεταφέρεται στον κινηματογράφο και καθηλώνει τον θεατή με τη συναρπαστική πορεία της τρέλας δίπλα στην ιδιοφυΐα.

Trailer: 

Η ΤΡΥΠΑ (THE HOLE IN THE GROUND)

Προβολές: Δευτέρα 1/4 - Τρίτη 2/4 – Τετάρτη 3/4 στις 21.00
Πέμπτη 28/3 - Παρασκευή 29/3 – Σάββατο 30/3– Κυριακή 31/3 - στις 21.30

Σενάριο/Σκηνοθεσία: ΛΙ ΚΡΟΝΙΝ
Ηθοποιοί: ΣΙΜΟΝ ΚΙΡΜΠΙ, ΤΖΕΪΜΣ ΚΟΥΙΝ ΜΑΡΚΕΪ, ΣΟΝΑ ΚΕΡΕΣΛΕΪΚ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Η Σάρα και ο νεαρός της γιος ο Κρις μετακομίζουν σε ένα καινούργιο σπίτι στην Ιρλανδική ύπαιθρο, δίπλα σε ένα δάσος που κρύβει μια πελώρια καταβόθρα. Ένα βράδυ, ο Κρις εξαφανίζεται, αλλά όταν επανεμφανίζεται μοιάζει να μην έχει πάθει τίποτα και να μην έχει αλλάξει καθόλου. Ωστόσο, καθώς η συμπεριφορά του γίνεται ολοένα και πιο ανησυχητική, η Σάρα αρχίζει να φοβάται ότι το αγόρι που επέστρεψε μπορεί να μην είναι πια ο γιος της.

Trailer: 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.cinestar.gr 
http://www.facebook.com/cinestarveria 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69