tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

"Ο Καρυοθραύστης και τα τέσσερα βασίλεια", "Η Δαιμονισμένη Χάνα Γκρέις" στον Κινηματογράφο Νάουσας

Ανακοινώθηκαν οι ταινίες που θα προβληθούν στον Κινηματογράφο Νάουσας, από την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου έως την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου. Αναλυτικά:

Ο ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΜΕΤΑΓΛ.) και σε 3D
29 Νοεμ. - 5 Δεκ. στις 18:00
Κυριακή 2 Δεκ. 12:00 κ 18:00

Η γνωστή χριστουγεννιάτικη ιστορία παρουσιάζεται σε μια εντυπωσιακή παραγωγή της DISNEY με μουσική από τον Πιότρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι. Η αρχή της βρίσκεται στο Λονδίνο των τελών του 18ου αιώνα, όπου η έφηβη Κλάρα προσπαθεί να συμβιβαστεί με τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας της. Έτσι, ακολουθώντας την τελευταία επιθυμία της και αναζητώντας ένα μυστηριώδες κλειδί, η θαρραλέα και πανέξυπνη νεαρή θα βρεθεί σε έναν παραμυθένιο κόσμο με τέσσερα βασίλεια, τον οποίο πρέπει να σώσει από την παντοδύναμη και κακόβουλη Κόκκινη Μητέρα.

Η Δαιμονισμένη Χάνα Γκρέις
29 Νοεμ. - 5 Δεκ. στις 21:00

Τι συμβαίνει όταν ένας εξορκισμός έχει τα ανεπιθύμητα αποτελέσματα; Βασισμένος σε ταινίες τρόμου-ορόσημο από τη δεκαετία του ΄70 («The Exorcist», «Let’s Scare Jessica to Death», «The Haunting of Julia»), ο Ολλανδός Ντίτερικ Βαν Ρόιχεν σκηνοθετεί την ιστορία της Μέγκαν, μιας νεαρής υπαλλήλου της νυχτερινής βάρδιας ενός νεκροτομείου, η οποία παραλαμβάνει μία παραμορφωμένη σορό. Κλειδωμένη και ολομόναχη στους υπόγειους διάδρομους του νεκροτομείου, η Megan αρχίζει να έχει τρομαχτικά οράματα και υποψιάζεται ότι η σορός μπορεί να είναι στοιχειωμένη από μία δαιμονική και σκοτεινή δύναμη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69