Άναμμα χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Αγγελοχώρι

Η Τοπική κοινότητα Αγγελοχωρίου δίνει το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Κυρίου και των εορταστικών ημερών σε μια εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους προσφέροντας εδέσματα από τους κατοίκους και επιχειρήσεις της περιοχής το Σάββατο...

13-12-2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Το νέο ΔΣ της Φιλαρμονικής Κοπανού

Ύστερα από τα αποτελέσματα των εκλογών σύμφωνα με την ψηφοφορία των μελών της Φιλαρμονικής Κοπανού, οι πέντε πρώτοι συνεδρίασαν για να δοθούν τα εξής αξιώματα:

13-12-2017 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Αφρολάτιν χριστουγεννιάτικο πάρτι διοργανώνει η Σχολή Χορού Σοφία Αντωνιάδου

Από την Σχολή Χορού Σοφία Αντωνιάδου ανακοινώθηκαν τα εξής: Ήρθαν τα Χριστούγεννα και ή Πρωτοχρονιά, ΕΙ !!! Γιορτές σημαίνει χορός και εμείς δε χάνουμε ευκαιρία να χορέψουμε! Ντυθείτε γιορτινά και ελάτε να τα σπάσουμε παρέα στους ίδιους τρελούς ρυθμούς στο Socialveria...

13-12-2017 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας

Ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας (ΟΠΑΚΟΜ) Δήμου Αλεξάνδρειας σας προσκαλεί την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 5.00 μ.μ στην αίθουσα ψυχαγωγίας του ΚΑΠΗ του Οργανισμού, όπου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τον εορτασμό των Χριστουγέννων.

13-12-2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Η Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Εστίας Μουσών

O Δήμος Νάουσας και το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας «Εστία Μουσών», διοργανώνουν τη φετινή χριστουγεννιάτικη συναυλία-παράσταση «Χριστούγεννα σε όλη τη γη» όλων των τμημάτων του Ωδείου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 ώρα 19:00, στο Δημοτικό Θέατρο.

13-12-2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Συνεχίζονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Εύξεινο Λέσχη Χαρίεσσας

Η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας με κέφι και χαρά συνεχίζει για 5η εβδομάδα τις Χριστουγεννιάτικες δράσεις που έχει προγραμματίσει, με ένα ιδιαίτερα όμορφο πρόγραμμα ικανό να καλύψει όλες τις επιθυμίες και να σκορπίσει χαρά! Την Κυριακή που μας πέρασε μικροί και...

13-12-2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Χριστουγεννιάτικα αλά Μαρίκα

Από το Σπίτι της Γιαγιάς Μαρίκας ανακοινώθηκαν τα εξής:

13-12-2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Το έθιμο των Μωμόγερων στη Βέροια

Για 4η χρονιά το έθιμο των Μωμόγερων στη Βέροια.

13-12-2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Τρεις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Αλεξάνδρεια την Τετάρτη

Σήμερα 13 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ‘’ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ’’, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εκδηλώσεις:

13-12-2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Ο ετήσιος χορός των Μακεδόνων Μαρίνας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαρίνας Νάουσας "Οι Μακεδόνες" σας προσκαλεί την Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 9:00μ.μ.,στον ετήσιο χορό του συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί στο οικογενειακό κέντρο "ΜΕΓΑΡΟ" στο 3o χλμ Γιαννιτσών-Αξού.

12-12-2017 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Το έθιμο «Κόλντε» στα Λευκάδια

Ο Μ.Π. Σύλλογος Λευκαδίων «Η Αγία Παρασκευή» σας προσκαλεί στο Ετήσιο Παραδοσιακό Κόλντε, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Δεκεμβρίου 2017 στις 19.00, στα Λευκάδια Νάουσας, με άφθονο κρασί και παραδοσιακά εδέσματα.

12-12-2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Παλαιό Πρόδρομο

Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παλαιού Προδρόμου ανακοινώθηκαν τα εξής: "Σας προσκαλούμε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του συλλόγου να ζήσουμε όλοι μαζί τη μαγεία των Χριστουγέννων.

12-12-2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

«Λίμνη των Κύκνων»: Η διαχρονική ιστορία αγάπης παρουσιάστηκε στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Το Κρατικό Μπαλέτο της Μόσχας Moscow City Ballet παρουσίασε την «Λίμνη των Κύκνων», την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, στον Χώρο Τεχνών Βέροιας.

12-12-2017 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Γλέντι σε εορταστική ατμόσφαιρα υπόσχεται η Μιέζα

Ο πολιτιστικός σύλλογος «Η ΜΙΕΖΑ», λίγες ημέρες πριν την αλλαγή του νέου χρόνου, σας βάζει στην εορταστική ατμόσφαιρα με ένα γλέντι που τα έχει όλα!

12-12-2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Gallery Walk: Δωρεάν εικαστικός περίπατος σε 48 γκαλερί της χώρας

Έφτασε η στιγμή για το πολυαναμενόμενο καθιερωμένο πλέον εικαστικό Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου, το οποίο αποτελεί μία από τις δράσεις της Art Athina, το Gallery Walk. Στις 16 και 17 Δεκεμβρίου 48 γκαλερί στην Αθήνα, τον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τη...

12-12-2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Μουσική αφήγηση παραμυθιού στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας

Γνωρίζει άραγε κανείς την ιστορία για τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα; Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα νέο παλικάρι.... η συνέχεια ... την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στις 6.00 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας βιβλιοθήκης.

12-12-2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Το πρόγραμμα κυκλοφορίας που θα ακολουθήσει το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι στην Βέροια

Ανακοινώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει φέτος το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι. Αναλυτικά:

12-12-2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Ομιλία με θέμα "Ένα ταξίδι 21 χρόνων στην Πούλια και στην Καλαβρία" στην…

Πέρασε περισσότερο από ένας αιώνας από τη διάλεξη που έδωσε το Μάϊο του 1896 στην αίθουσα του συλλόγου Παρνασσός στην Αθήνα ο μεγάλος Ιταλός και Καλημερίτης ποιητής και φιλόλογος Vito Palumbo (1854-1918) με θέμα "Περί της ελληνοσαλεντινής αποικίας", ζητώντας συμπαράσταση...

12-12-2017 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του δήμου Νάουσας

Εκδηλώσεις εμπνευσμένες από το εορταστικό πνεύμα των Χριστουγέννων και όχι μόνο διοργανώνονται στη Νάουσα το διάστημα από 12 Δεκεμβρίου 2017 έως 6 Ιανουαρίου 2018.

12-12-2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην αγορά της Βέροιας

Τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην αγορά παρουσίασαν ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας, το Επιμελητήριο, το ΔΗΠΕΘΕ και η ΚΕΠΑ.

12-12-2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Το παραμύθι "Ο άρχοντας της Παγωνιάς" στην Στέγη

Σήμερα, 6.00μ.μ, στην Στέγη, με ελεύθερη είσοδο μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την αφήγηση του παραμυθιού "Ο άρχοντας της Παγωνιάς".

12-12-2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Με Μύρωνα Στρατή και πολλές … σοκολατοεκπλήξεις η 4ης Γιορτή Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής…

Για 4η συνεχή χρονιά διοργανώνει την Γιορτή Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής η Π.Ε Ημαθίας. Από την Παρασκευή 15η έως και την Κυριακή 17η Δεκεμβρίου το πάρκο της «Ελιάς» στη Βέροιας, φορά τα καλά του και υποδέχεται, με την συμμετοχή Ζαχαροπλαστών-Αρτοζαχαροπλαστών της...

11-12-2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Βέροιας (φωτογραφίες, βίντεο)

Ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου υποδέχθηκαν τους πολίτες στην τελετή για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, στην πλατεία Ελιάς, την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου.

11-12-2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Γέμισε ασφυκτικά η Στέγη στην παράσταση κουκλοθέατρου

Το αδιαχώρητο σημειώθηκε στην Στέγη, στην πρεμιέρα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου Βέροιας. Παιδιά και γονείς γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα και παρακολούθησαν με ελεύθερη είσοδο την παράσταση κουκλοθέατρου "Πινόκιο". 

11-12-2017 ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού από το Ωδείο της Μητρόπολης

Το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδιού, διοργανώνει για την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 7 μ.μ. Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση ανοιχτή για παιδιά όλων των ηλικιών, στο Παύλειο Πολιτιστικό...

11-12-2017 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Χριστουγεννιάτικη Συμφωνία από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στην Βέροια

Υπάρχει μια «Χριστουγεννιάτικη Συμφωνία» ανάμεσα στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και στο κοινό της που βρίσκεται εκτός των τειχών. Αυτή τη συμφωνία τιμώντας η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, φορά τα γιορτινά της, και περιοδεύει ερμηνεύοντας μερικές από τις πιο αγαπημένες μελωδίες των...

11-12-2017 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ωδείου της Μητρόπολης στη Νάουσα

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου το απόγευμα στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού "ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ" στη Νάουσα, το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδιού, διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση για παιδιά όλων των ηλικιών.

11-12-2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ομίλου Προστασίας Παιδιού Βέροιας

Ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας και η χορωδία Μουσική Πολυφωνία , διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 17.00 στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

11-12-2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

2η έκθεση βιβλίου από το 1ο ΓΕΛ Νάουσας

Το 1ο ΓΕΛ Νάουσας διοργανώνει την 2η Έκθεση Βιβλίου, με την στήριξη της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας, στο Κτίριο Τουρπάλη, από 11 έως 17 Δεκεμβρίου 2017.

11-12-2017 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Άναμμα χριστουγεννιάτικου δέντρου και συναυλία στην Αλεξάνδρεια

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Χριστούγεννα στην πόλη 2017» που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αλεξάνδρειας, την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, στο Πνευματικό Κέντρο Αλεξάνδρειας στις 19.30.

11-12-2017 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ομιλία για το δρώμενο των Μωμόγερων πραγματοποιήθηκε στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας (φωτογραφίες)

Ομιλία με θέμα «Μωμόγεροι – Κιβωτός λαϊκής παράδοσης – Δρώμενο σταθμός για τον πολιτισμό» πραγματοποιήθηκε στην στέγη της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου.

11-12-2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Η Ελισάβετ Τάρη παρουσιάζει το βιβλίο της« Όταν η γοργόνα συνάντησε τον Αλέξανδρο»…

Ο Δήμος Νάουσας, ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Επαρχίας Νάουσας, το 9ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας και οι εκδόσεις Διάπλους σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ελισάβετ Τάρη « Όταν η γοργόνα συνάντησε τον Αλέξανδρο».

10-12-2017 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Εγκαινιάστηκε η έκθεση Ζωγραφικής και Φωτογραφίας με θέμα "Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα" στην Βέροια…

Τα εγκαίνια της έκθεσης Ζωγραφικής και Φωτογραφίας με θέμα "Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα", που διοργανώνουν το 3ο ΓΕΛ Βέροιας- Erasmus+, ο Δήμος Βέροιας και το ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, πραγματοποιήθηκαν το  Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Βέροιας.

10-12-2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Ο ‘Κάρανος’ έδωσε ρυθμό στον Φιλίππειο Δρόμο (βίντεο)

Οι μουσικοί της Σχολής Αφροβραζιλιάνικων Κρουστών ‘Κάρανος’ από την Έδεσσα έδωσαν έναν ξεχωριστό ρυθμό με τους ήχους των τυμπάνων τους, στον Φιλίππειο Δρόμο Βέροιας.

09-12-2017 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ετήσιος χορός Κάμπου Νάουσας

Ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Κάμπου της Νάουσας διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Ετήσιο Χορό την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 στην οικογενειακή ταβέρνα «Χριστίνα» στο Αγγελοχώρι.

09-12-2017 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Χριστούγεννα με τον Σύλλογο Ποντίων Αράχου

Ο Σύλλογος Ποντίων Αράχου Ο ΠΟΝΤΟΣ σας προσκαλεί να γιορτάσετε μαζί του στις 23 Δεκεμβρίου στο κέντρο δεξιώσεων Ονείρων Ζεύξη στα Γιαννιτσά, προπαραμονή Χριστουγέννων μαζί με τους Αλέξη Παρχαρίδη, Μπάμπη Ιωακειμίδη, Αναστάσιο Σαραφίδη και Γιάννη Παναγιωτίδη.

09-12-2017 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Γιορτή τσιγαρίδας και ετήσιος χορός του συλλόγου «Βάντα» Συκιάς

Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Συκιάς «Βάντα» σας προσκαλεί στην γιορτή τσιγαρίδας που διοργανώνει την δεύτερη μέρα Χριστουγέννων, την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11 το πρωί, στην πλατεία του χωριού.

09-12-2017 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Τις γυναικείες φυλακές Διαβατών επισκέφθηκε «Η Μίεζα» Κοπανού

Επίσκεψη στο σωφρονιστικό ίδρυμα Διαβατών (γυναικεία πτέρυγα), πραγματοποίησαν την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου μέλη του Δ.Σ. του ΜΕΓΣΝ Κοπανού «Η Μίεζα», στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Ημέρα Αγάπης», όπου εκεί τους υποδέχτηκε ο Διευθυντής κ. Τάσος Παπαδόπουλος.

09-12-2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Οι χριστουγεννιάτικες δράσεις της «Αστερούπολης» στο Πλατύ – Το πρόγραμμα

Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δημοτικού Διαμερίσματος Πλατέος «Η Αστερούπολη» ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων δράσεων, που θα πραγματοποιηθούν για 6η χρονιά, από 24 έως 31 Δεκεμβρίου 2017, στον πεζόδρομο Πλατέος, κάθε μέρα 17.00-22.00, με ελεύθερη είσοδο.

09-12-2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Απονομή διακρίσεων για συμμετοχή σε λογοτεχνικό διαγωνισμό από την Εστία Ρουμλουκιωτών

Η "Εστία Ρουμλουκιωτών" σας προσκαλεί στην εκδήλωση απονομής των διακρίσεων του 1ου Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού, που είχε ως θέμα παλιές ιστορίες που αφηγήθηκαν οι παππούδες μας, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, στις 11 το πρωί, στο Δημαρχείο της Αλεξάνδρειας.

09-12-2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

«Τα Παιδιά της Άνοιξης» παρουσίασαν το νέο τους ημερολόγιο στην Βέροια (φωτογραφίες)

Εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου ημερολογίου ατζέντας 2018 πραγματοποίησαν «Τα Παιδιά της Άνοιξης», την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, στο Floretta CAFE στην Βέροια.

08-12-2017 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην πλατεία Εληάς!

Χριστούγεννα σημαίνουν , χριστουγεννιάτικο δέντρο και φως. Ο Δήμος Βέροιας δίνει τον τόνο της γιορτής και την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην πόλη, την Δευτέρα 11/12 στην Πλατεία Εληάς . "Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί την πιο όμορφη γιορτή ...

08-12-2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Το Θρακιώτικο έθιμο της «Βαρβάρας»

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το Θρακιώτικο έθιμο της «ΒΑΡΒΑΡΑΣ» στην αίθουσα της ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, με παρουσία περισσοτέρων των 130 μελών μας και φίλων μας.

08-12-2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Το πρόγραμμα της Γιορτής Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής

Για 4η συνεχή χρονιά διοργανώνει την Γιορτή Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής η Π.Ε Ημαθίας. Από την Παρασκευή 15η έως και την Κυριακή 17η Δεκεμβρίου το πάρκο της «Ελιάς» στη Βέροιας, φορά τα καλά του και υποδέχεται, με την συμμετοχή Ζαχαροπλαστών-Αρτοζαχαροπλαστών της πόλης...

08-12-2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Ελισάβετ Τάρη και Θεατρομπόμπιρες παρουσιάζουν το βιβλίο «Η καμήλα που ήθελε να γνωρίσει…

Η συγγραφέας Ελισάβετ Τάρη και η παιδική θεατρική ομάδα Θεατρομπόμπιρες σας προσκαλούν στην πρωτότυπη βιβλιοπαρουσίαση «Η καμήλα που ήθελε να γνωρίσει το χιόνι», το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18.00, στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας.

08-12-2017 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Η Βασιλική Νευροκοπλή παρουσίασε το χριστουγεννιάτικο παραμύθι της στο Βιβλιοπωλείο ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ (φωτογραφίες, βίντεο)

Η συγγραφέας Βασιλική Νευροκοπλή παρουσίασε το νέο της βιβλίο με τίτλο «Νύχτα Θαυμάτων», την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, στο Βιβλιοπωλείο ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ.

07-12-2017 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

4ο «Naoussa Santa Run» στις 22 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Καρατάσου

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά τον αγώνα 4ο «Naoussa Santa Run» απόστασης περίπου 1.700 μ. που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18:30 το απόγευμα με αφετηρία την Πλατεία Καρατάσου.

07-12-2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Η γιορτή των Ευχών στη Νάουσα

Ο Δήμος Νάουσας διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις 15 Δεκεμβρίου 2017 την επιτυχημένη χριστουγεννιάτικη γιορτή «Η Γιορτή των Ευχών» στην πλατεία Καρατάσου και ώρα 17:30 σε συνεργασία με τους ζαχαροπλάστες της πόλης. Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους πολίτες...

07-12-2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Θεατρική παράσταση «Νεφέλες» από το Θέατρο του Νέου Κόσμου για μαθητές Γυμνασίων-Λυκείων

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας και το Δημοτικό Ωδείο «Εστία Μουσών» στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, παρουσιάζει τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας τη θεατρική παράσταση «Νεφέλες», βασισμένη στην ομώνυμη κωμωδία του Αριστοφάνη από το Θέατρο του Νέου...

07-12-2017 ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

Τον Γενάρη η Γενική Συνέλευση της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας στο Πνευματικό Κέντρο της Λέσχης στο Πανόραμα (Λ. Πορφύρα 1, Βέροια), την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 11.00 π.μ., το πρόγραμμα της οποίας έχει ως εξής:

07-12-2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Παρουσιάστηκε το νέο ημερολόγιο 2018 του Λυκείου των Ελληνίδων Βέροιας (φωτογραφίες, βίντεο)

Το νέο ημερολόγιο 2018 του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας παρουσιάστηκε την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας.

06-12-2017 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα εκδηλώσεων της ΚΕΠΑ Βέροιας

Ανακοινώθηκε από την ΚΕΠΑ Βέροιας το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικών Εκδηλώσεων. Άγιοι και καλικάντζαροι, παιδιά και γάτες, βοσκοί και ζητιάνες, ερωτευμένοι και πολεμιστές, ο μισοκοκοράκος και ο Πινόκιο, περιμένουν να σας αφηγηθούν τις ιστορίες τους στο Χώρο Τεχνών και στην Αντωνιάδειο...

06-12-2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

"Η Αράπιτσα" συμμετείχε σε διεθνές φεστιβάλ στο Βελιγράδι

Ο Όμιλος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού "Η Αράπιτσα" συμμετείχε με το 4ο παιδικό τμήμα του στο Διεθνές Φεστιβάλ "International Folk Dance Festival - Winter Edition" που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι από της 30 Νοεμβρίου ως τις 3 Δεκεμβρίου 2017. Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν...

06-12-2017 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Έκθεση Ζωγραφικής και Φωτογραφίας με θέμα "Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα" στην Βέροια

Το 3ο ΓΕΛ Βέροιας- Erasmus+, ο Δήμος Βέροιας και το ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας διοργανώνουν έκθεση Ζωγραφικής και Φωτογραφίας με θέμα "Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα", στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Βέροιας.

06-12-2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

"Ο θησαυρός", "Καζαντζάκης", "Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού", "Πάντινγκτον 2" στο Σταρ

Το νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο θα ισχύει από την Πέμπτη 7/12 έως την Τετάρτη 13/12 είναι το εξής:

06-12-2017 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

"Ο θησαυρός" στον Κινηματογράφο Νάουσας

Η ταινία "Ο Θησαυρός" θα προβάλεται από τις 7 έως τις 13 Δεκεμβρίου, στις 9μμ, στον Κινηματογράφο Νάουσας. Λίγα λόγια για την ταινία

06-12-2017 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Δεύτερη πρόσκληση για την γενική συνέλευση του Συλλόγου Φίλων Μουσείου Εκπαίδευσης «Χρίστος Τσολάκης»

Με δεύτερη πρόσκληση καλούνται οι φίλοι και τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Μουσείου Εκπαίδευσης «Χρίστος Τσολάκης» στην εκλογο-απολογιστική Συνέλευση, που έχει οριστεί από το Δ.Σ. του, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017, στις 6:00μμ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας (Κοντογιωργάκη 15)...

06-12-2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Το βιβλίο της Γ. Μαυρογιώργου "Τύχη στα τείχη" θα παρουσιαστεί στη Νάουσα

Το βιβλιοπωλείο ‘Έμμετρη Γνώση’ και οι εκδόσεις Γαβριηλίδης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος της Γεωργίας Μακρογιώργου με τίτλο ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΤΕΙΧΗ το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 7 μμ. στην Εστία Μουσών.

05-12-2017 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Συμμετοχή της Ευξείνου Λέσχης Χαρίεσσας στο 13ο Παμποντιακό Φεστιβάλ στην Αθήνα

Άλλο ένα φεστιβάλ προστέθηκε στις αποσκευές τις Ευξείνου Λέσχης Χαρίεσσας! Μετά την Ξάνθη & την Κοζάνη φέτος με 12μελή αποστολή η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας συμμετείχε στο 13ο Παμποντιακό Φεστιβάλ στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το Σαββάτο 3 Δεκεμβρίου 2017 στην...

05-12-2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την κατηγορία. Εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.