Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης τραγούδησε στα ελευθέρια της Βέροιας (φωτογραφίες, βίντεο)

Με συναυλία εορτάστηκε η επέτειος απελευθέρωσης της Βέροιας.

15-10-2019 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας στις Βρυξέλλες με τους Έλληνες Ευρωβουλευτές

Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019, στο χώρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, βιβλιοθήκες από όλη την Ευρώπη συναντήθηκαν με πλήθος κόσμου και με μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο πλαίσιο των δράσεων για την «Εβδομάδα του Κώδικα» (www.codeweek.eu).

15-10-2019 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Τμήμα ποντιακής διαλέκτου στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας

Το τμήμα ποντιακής διαλέκτου,της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, ξεκίνησε να επαναλειτουργεί και τα σεμινάρια διαλέκτου θα ξεκινήσουν και φέτος την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 με στόχο τη διάδοση της ποντιακής διαλέκτου, ώστε αυτή να γίνει κτήμα και των νέων γενεών.

15-10-2019 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Η Ξένια Καλογεροπούλου παρουσιάζει το βιβλίο της «η Αγγελίνα» στη Βέροια

Οι Εκδόσεις Μάρτης και το Εκκοκκιστήριο ΙΔΕΩΝ σας προσκαλούν την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 11:30πμ, στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ξένιας Καλογεροπούλου, με τίτλο «Η ΑΓΓΕΛΙΝΑ».

15-10-2019 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Γενική συνέλευση στο Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας

Σύμφωνα με τα άρθρα …8…& 9……. του καταστατικού του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας, καλούνται τα μέλη σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Τετάρτη 23 Οκτωβριου 2019 στις  5 μ.μ., στα γραφεία Εθνικών Παραδόσεων και Λαογραφικού αρχείου του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας , επί...

15-10-2019 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Παρουσίαση του βιβλίου της Νάγια Αλέβα «Τα Θυμάμαι όλα» στην Βέροια

Οι εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας Νάγια Αλέβα σας προσκαλούν στην παρουσίαση του αισθηματικού μυθιστορήματος με τίτλο «Τα Θυμάμαι όλα», την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου και ώρα 18.30, στο καφέ McOza (Μητροπόλεως 40) στην Βέροια.

15-10-2019 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Εξόρμηση του συλλόγου Ντόλιανη στο καστανόδασος της Κουμαριάς

Πιστοί στο φθινοπωρινό ραντεβού μέλη και φίλοι του Πολιστιστικού Σύλλογου Κουμαριάς «Η ΝΤΟΛΙΑΝΗ» το Σάββατο 12 Οκτωβρίου συμμετείχαν στην εξόρμηση στο καστανόδασος της Κουμαριάς, «Κασταναριό», που οργάνωσε ο Σύλλογος. Οι συμμετέχοντες δεν κατάφεραν να μαζέψουν αρκετά κάστανα, καθώς λόγο καλοκαιρινής...

15-10-2019 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Πραγματοποιήθηκε αγιασμός για τη νέα χορευτική χρονιά στην Θρακική Εστία Βέροιας

Την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε η έναρξη των χορευτικών τμημάτων της Θρακικής Εστίας Βεροίας, για την περίοδο 2019-2020, με Αγιασμό που τέλεσε ο Πρωτοσύγκελος, της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας – Ναούσης και Καμπανίας, Πανοσιολογιότατος π. Αθηναγόρας.

15-10-2019 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Εκδήλωση της Κίνησης Πολιτών Κυριώτισσας για την Βέροια των Αιώνων

Ο φιλόλογος, μεταφραστής και ερευνητής Θωμάς Γαβριηλίδης θα συζητήσει με το κοινό, σε εκδήλωση της Κίνησης Πολιτών Κυριώτισσας, για τη Βέροια των Αιώνων, των Ονείρων, του Αύριο.

14-10-2019 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Η παιδική παράσταση "Ρουμπελστιλτσκιν" έρχεται στην Βέροια

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας θα παρουσιάσει στην Βέροι την παιδική παράσταση "Ρουμπελστιλτσκιν". Πρόκειται για ένα παραμύθι των αδελφών Γκριμ σχεδόν 4000 ετών που ακόμα και σήμερα όμως μπορεί να διδάξει τον σύγχρονο άνθρωπο πόσο πολύ μπορεί να κοστίσει στη ζωή του...

14-10-2019 ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

Ρεσιτάλ πιάνου θα διοργανώσει το Ωδείο της Μητρόπολης

Το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας, διοργανώνει ρεσιτάλ Πιάνου με την σπουδάστρια Χρυσή Δεληχρήστου τάξη κ. Μαρίας Πέτκου, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 8 μ. μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου στη...

14-10-2019 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Αντί ΕπιΛόγου, ΑποΛογισμός

Του Νίκου Μαυροκεφαλίδη Δώδεκα χρόνια και εννιά μήνες εκλεγμένος στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας (2007-2019), σε τρεις συναπτές δημοτικές περιόδους και πάντα κάτω από θεσμικές ευθύνες: του προέδρου διαφόρων Νομικών Προσώπων, του αντιδημάρχου, του προέδρου  του Δημοτικού Συμβουλίου και  κατά την τελευταία...

14-10-2019 ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

Η παράσταση "Πανικός στα Παρασκήνιο" ανεβαίνει ξανά στην Στέγη

Ζητήσατε από την ομάδα «Σανίδι» του θεατρικού εργαστηρίου ενηλίκων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας να παρουσιάσει και πάλι την παράσταση “Πανικός στα Παρασκήνια» του Ken Ludwig σε σκηνοθεσία του Πέτρου Μαλιάρα και τώρα έχετε την ευκαιρία!

14-10-2019 ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

Η όπερα «Διδώ και Αινείας» του Henry Purcell στην Βέροια

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Διεύθυνση Τουρισμού και Πολιτισμού Δήμου Θεσσαλονίκης, η Αντιπεριφέρεια Ημαθίας, ο Δήμος Βέροιας, και η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης Δήμου Βέροιας θα παρουσιάσουν την όπερα «Διδώ και Αινείας» του Henry Purcell στο Χώρο Τεχνών Βέροιας (Παύλου Μελά...

14-10-2019 ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

Βραδιά αστροπαρατήρησης υπό τις μελωδίες μουσικής στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών (φωτογραφίες, βίντεο)

Βραδιά αστροπαρατήρησης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στον αύλειο χώρο του Εκκοκκιστηρίου Ιδεών στην Βέροια.

13-10-2019 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Γλέντι ρακοκάζανου διοργανώνει το Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας

Το Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας σας προσκαλεί με χαρά, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, ώρα 13.00, στο Οινοποιείο Κόκκινου (Νάουσα), για το παραδοσιακό και καθιερωμένο πια γλέντι του ΡΑΚΟΚΑΖΑΝΟΥ.

12-10-2019 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Ο συγγραφέας-δικηγόρος Γιώργος Λιόλιος παρουσιάζει το βιβλίο του "Η Βέροια των Περαατικών" στο…

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας παρουσιάζει το βιβλίο του συγγραφέα-δικηγόρου Γιώργου Λιόλιου "Η Βέροια των Περαατικών" (έκδ. Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας), το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και ώρα 7μμ, στο πολυκεντρικό μουσείο Αιγών.

12-10-2019 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Παρουσίαση του βιβλίου "Μπλέντερ, στα καπνά" του Μωσέ Καμχή στο cafe «εκτός χάρτη»

Η Ένωση Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας Ημαθίας σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου βιβλίου "Μπλέντερ, στα καπνά" του Μωσέ Καμχή, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου και ώρα 7μμ, στο καφέ Εκτός Χάρτη – art gallery Papatzikou στην Βέροια.

12-10-2019 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

6η Γιορτή Τσίπουρου από τον «Αμάραντο» Αλεξάνδρειας

Ο Λαογραφικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος «Ο Αμάραντος, υπό την αιγίδα της ΚΕΔΑ, διοργανώνει την 6η γιορτή τσίπουρου, με μουσική, χορό και καλό φαγητό.

12-10-2019 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Εκδήλωση για την επέτειο της απελευθέρωσης της Αλεξάνδρειας στον ΛΟΝΑΠ «Το Ρουμλούκι»

Ο Λαογραφικός Όμιλος Ντόπιων Αλεξάνδρειας «Το Ρουμλούκι» σας προσκαλεί στον εορτασμό της Επετείου της Απελευθέρωσης της πόλης από τον τουρκικό ζυγό, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 7μμ, στις εγκαταστάσεις του ομίλου.

12-10-2019 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

“Η Εβραϊκή παρουσία στην Ημαθία” - Παρουσίαση 37ου τεύχους “Χρονικών” στη Νάουσα

Η Εταιρεία Μελετών Ιστορίας και Πολιτισμού Ν. Ημαθίας σε συνεργασία με τους φίλους του Ιστορικού Αρχείου Νάουσας παρουσιάζουν το 37ο τεύχος του περιοδικού “Χρονικά Ιστορίας και Πολιτισμού Ν. Ημαθίας” στη Νάουσα.

12-10-2019 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Αναβλήθηκε "Η Μονμάρτη της Βέροιας"

Αναβλήθηκε η εκδήλωση "Μονμάρτη της Βέροιας" που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σήμερα και αύριο στην Βέροια. Σύμφωνα με την ΚΕΠΑ η αναβολή οφείλεται σε τεχνικούς λόγους και η διοργάνωση θα γίνει τον Δεκέμβρη.

11-10-2019 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Η Βεροιώτισσα Μαρία Αισιοπούλου την Κυριακή στο VOICE

Με βεροιώτικη συμμετοχή και φέτος το VOICE το οποίο κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον χιλιάδων τηλεθεατών, τόσο από την παρουσία των διαγωνιζομένων, όσο και από την Επιτροπή των αγαπημένων, στο Πανελλήνιο, καλλιτεχνών.

11-10-2019 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Παράδοση – Παραλαβή της διοίκησης στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας

Την      Τετάρτη  9 Οκτωβρίου 2019, ώρα 11π.μ. πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας η παράδοση – παραλαβή της Διοίκησης από τον πρώην πρόεδρο του Δ.Σ κ. Μαυροκεφαλίδη Νικόλαο στη νυν πρόεδρο κ. Μπατσαρά Γεωργία, παρουσία του καλλιτεχνικού διευθυντή, κ...

10-10-2019 ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

Το βιβλίο "Αχλύς" του Β. Τσιρώνη θα παρουσιαστεί στη Νάουσα

Η Λογοτεχνική Συντροφιά Νάουσας θα παρουσιάσει το βιβλίο ΑΧΛΥΣ του ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΣΙΡΩΝΗ το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 7:30μμ, στην αίθουσα "Κωνσταντίνος Μπασιακούλης" της "Εστίας Μουσών".

10-10-2019 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

"Ενήλικοι στην αίθουσα", "Σον το πρόβατο" και "Joker" στο Σταρ

Ανακοινώθηκε το νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο θα ισχύει από την Πέμπτη 10/10/19 έως την Τετάρτη 16/10/19. Αναλυτικά:

10-10-2019 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Με Αλκίνοο Ιωαννίδη τα Ελευθερία της Βέροιας

Ο Δήμος Βέροιας και η ΚΕΠΑ γιορτάζουν την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης με μουσική εκδήλωση... μία μεγάλη συναυλία, με πρωταγωνιστή έναν από τους σπουδαιότερους Έλληνες τραγουδοποιούς , τον Αλκίνοο Ιωαννίδη.

09-10-2019 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Την παράσταση "Έχουμι βαφτίσια" θα ανεβάσει στη Νάουσα η θεατρική ομάδα της «Παλιουφιρμένης»

"Έχουμι βαφτίσια" είναι ο τίτλος της νέας παράστασης της θεατρικής ομάδας της «Παλιουφιρμένης». Πρόκειται για την τέταρτη αυτόνομη θεατρική παρουσία της ομάδας στην πόλη μας. Η αρχή έγινε το 2012 με την «ΠΑΛΙΟΥΦΙΡΜΕΝΗ», ακολούθησε «ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΝΑΝΑΣ» το 2014...

09-10-2019 ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

Hikikomori «Άνθρωποι νησιά σ’ έναν ωκεανό απομόνωσης» στο Prismatique Project

Η performance Hikikomori “Άνθρωποι νησιά σ’ έναν ωκεανό απομόνωσης” θα παρουσιαστεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στα 9.30μμ στον πολυχώρο Prismatique Project (Πιερίων 3, δίπλα στα Χρώματα Τσαμήτρος).

09-10-2019 ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

Έναρξη μαθημάτων και ανοιχτές δράσεις στο Εργαστήριο Φωτογραφίας Δήμου Νάουσας

Μετά από μια επιτυχημένη έκθεση φωτογραφίας καθ' ομολογία του κοινού, συνδυασμένη με ενδιαφέρουσες παράλληλες δράσεις, το Εργαστήριο Φωτογραφίας Δήμου Νάουσας ξεκινάει νέο εκπαιδευτικό κύκλο. Τα μαθήματα του α' κύκλου θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη στις 5 μ.μ. ενώ του β' κύκλου...

09-10-2019 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Λυκοστράτης: "Υπήρξαν κάποιοι που δεν επέτρεψαν στα σπίτια τους γυρίσματα της σειράς Κόκκινο…

Η Βέροια ήταν η πόλη που ο κόσμος συμμετείχε περισσότερο στα γυρίσματα της σειράς το "Κόκκινο Ποτάμι", που προβάλεται στο κανάλι Open. Αυτό είπε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Βασίλης Λυκοστράτης και πρόσθεσε ότι από την...

08-10-2019 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Αφιέρωμα στην Μελίκη στο περιοδικό "Χορεύω"

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των Φίλων του Εθνογραφικού Κέντρου Γιώργη Μελίκη – Κέντρου Έρευνας Μάσκας η εκδήλωση –αφιέρωμα στο έγκριτο και μοναδικό περιοδικό «Χορεύω» στη Μελίκη Ημαθίας.

08-10-2019 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Πρόγραμμα χορευτικών τμημάτων του Λαογραφικού Συλλόγου Ντόπιων Μακροχωρίου & Περιχώρων

Από τον Λαογραφικό Σύλλογο Ντόπιων Μακροχωρίου και Περιχώρων ανακοινώθηκε το αναλυτικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα που θα πραγματοποιούνται οι πρόβες.

08-10-2019 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Παρουσίαση του βιβλίου της Δήμητρας Μητρέντση «Δεν περνάς κυρά Μαρία-τα τρία θήτα (θύμα…

Οι Εκδόσεις iWrite, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, το εργαστήρι τεχνών «Μουσικό Κουτί» και η συγγραφέας Δήμητρα Μητρέντση σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Δεν περνάς κυρά Μαρία-τα τρία θήτα (θύμα, θύτης, θεατής)», το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 11.30πμ, στην...

07-10-2019 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Η Γεωργία Μπατσαρά νέα πρόεδρος στο ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας - Το νέο σχήμα

Ορίσθηκε η νέα διοίκηση της ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας. Νέα πρόεδρος είναι η Γεωργία Μπατσαρά. Αναλυτικά το σχήμα:

07-10-2019 ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

«Μουσικές πραγματικότητες»: Διαλέξεις με τον Νίκο Ορδουλίδη, Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Ωδείου Μητρόπολης

Ο μουσικολόγος και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας και Ναούσης κ. Ορδουλίδης Νίκος, συστήνει έναν νέο εκπαιδευτικό θεσμό, τα σεμινάρια της Πέμπτης, με γενικό τίτλο «μουσικές πραγματικότητες».

07-10-2019 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Το πρόγραμμα των τμημάτων του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας

Το Δ/Σ του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας, ανακοινώνει την έναρξη των δραστηριοτήτων του για τη νέα περίοδο 2019--2020 με το παρακάτω πρόγραμμα:

07-10-2019 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Παίζοντας και μαθαίνοντας την τέχνη της φωτογραφίας

Το εργαστήριο φωτογραφίας Δήμου Νάουσας σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρωικής Πόλεως Νάουσας πραγματοποίησε την στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Οίνος και Πολιτισμός» την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στο Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Φωτογραφικά Παιχνίδια». Παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών γνώρισαν...

06-10-2019 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Με πολύ κόσμο η Γιορτή Κάστανου στο Κωστοχώρι (φωτογραφίες, βίντεο)

Με πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε και φέτος η Γιορτή Κάστανου στο Κωστοχώρι. Η λιακάδα ήταν σύμμαχος των διοργανωτών και επέτρεψε τους επισκέπτες να απολαύσουν στο προαύλιο του παλαιού δημοτικού σχολείου δωρεάν ψητά και βρασμένα κάστανα αλλά και εκλεκτούς μεζέδες με κρασί. 

06-10-2019 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Ο δήμαρχος της Αργυρούπολης καλεσμένος της Ευξείνου Λέσχης στη Νάουσα

Στη Νάουσα βρίσκονται από την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019, κατόπιν προσκλήσεως της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας – Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως, ο Δήμαρχος της Αργυρούπολης (Γκιουμουσχανέ) κ. Ercan Cimen, συνοδευόμενος από μέλη του Σωματείου Επιχειρηματιών και Βιομηχάνων Αργυρούπολης.

06-10-2019 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Είσαι μουσικός ή τραγουδιστής από 13 έως 35 ετών; Δήλωσε συμμετοχή στην "Ορχήστρα…

Είσαι μουσικός ή τραγουδιστής από 13 έως 35 ετών; Δήλωσε συμμετοχή και έλα στην "Ορχήστρα Νέοι με Όραμα".

05-10-2019 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

"Η λίμνη των κύκνων" το Νοέμβριο στην Βέροια

Τα κρατικά μπαλέτα της Μόσχας έρχονται το Νοέμβρη στην Βέροια με την "Λίμνη των Κύκνων". Η παράσταση θα δοθεί την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου και ώρα 8.00 μ.μ. στον Χώρο Τεχνών Δήμου Βέροιας.

05-10-2019 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

ΟΠΕΚΑ: Την Δευτέρα η αναδιανομή των αδιάθετων βιβλίων

Την Δευτέρα 7/10/2019 ξεκινά η αναδιανομή των αδιάθετων Βιβλίων του Προγράμματος Δωρεάν Παροχής Βιβλίων, με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα συμβεβλημένα με το ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους, σε δικαιούχους που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στα προγράμματα του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ έτους 2019 και δεν κληρώθηκαν, συμπεριλαμβανομένων και...

04-10-2019 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Έκθεση με φωτογραφίες Βεργίνας και Βέροιας στην Ιταλία

Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Βεργίνας "Αιγές" ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο της αδελφοποίησής του με τον ιταλικό Σύλλογο Filellinica διοργανώνεται φωτογραφική έκθεση στην πόλη Cava de' Tirreni της Νότιας Ιταλίας ξεκινώντας από αύριο Σάββατο 5 Οκτωβρίου και μέχρι την Κυριακή...

04-10-2019 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Νέο ΔΣ στην "Εστία" Σταυρού

Από τον Μορφωτικό, Αναπτυξιακό & Λαογραφικό Σύλλογο Σταυρού "Η ΕΣΤΙΑ" ανακοινώνεται ότι μετά τις εκλογές της 29ης Σεπτεμβρίου 2019 το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου συγκροτήθηκε σε σώμα και η νέα σύνθεσή του είναι η ακόλουθη:

04-10-2019 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Παρουσίαση του βιβλίου "Ρετούς - Το τρυφερό χάδι του ψέματος" των Λ. Καλαϊτζή…

"Σας προσκαλούμε στην ιδιαίτερη βραδιά της δίδυμης δύναμης των Θεσσαλονικέων συγγραφέων Λένας Καλαϊτζή Οφλίδη & Σίμου Οφλίδη, στο ''ΡΕΤΟΥΣ - Το τρυφερό χάδι του ψέματος'' των εκδόσεων ΝΗΣΙΔΕΣ, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 7μμ, στον πολυχώρο πολιστισμού "Χρήστος Λαναράς" -...

04-10-2019 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Αγιασμός στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μακροχωρίου «Ψηφιδωτό»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μακροχωρίου προσκαλεί μέλη και φίλους του συλλόγου στον αγιασμό που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 11.15, στους χώρους του συλλόγου.

04-10-2019 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Γνωρίστε τον κόσμο της φωτογραφίας στην ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας

Νέος κύκλος μαθημάτων από το τμήμα φωτογραφίας ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας. Φόρτισε μπαταρίες, άδειασε κάρτες μνήμης και ετοιμάσου να ζήσεις νέες εμπειρίες με μαθήματα και φωτογραφικές εξορμήσεις.

04-10-2019 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας: Εκπαιδευτικά της προγράμματα με πρωταγωνιστές τα ζώα

Η Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2019 είναι η παγκόσμια ημέρα της προστασίας των ζώων και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας προσφέρει στα σχολεία μας τα εκπαιδευτικά της προγράμματα με πρωταγωνιστές τα ζώα.

03-10-2019 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

H Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με την στήριξη της…

Στις 8 Οκτωβρίου 2019, στο χώρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, βιβλιοθήκες από όλη την Ευρώπη συναντιούνται με τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο πλαίσιο των δράσεων για την «Εβδομάδα του Κώδικα» (www.codeweek.eu)

03-10-2019 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

"Ο Βασιλιάς των Λιονταριών", "Joker", "Μπάτε σκύλοι αλέστε" στο Σταρ

Ανακοινώθηκε το νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο θα ισχύει από την Πέμπτη 3/10/19 έως Τετάρτη 9/10/19. Αναλυτικά:

03-10-2019 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Ξεκινούν τα μαθήματα παραδοσιακών χορών στην Εστία Βοϊοτών και Δυτικομακεδόνων Βέροιας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΕΣΤΙΑΣ ΒΟΪΩΤΩΝ & ΔΥΤΙΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ» ανακοίνωσε ότι ξεκινούν τα μαθήματα παραδοσιακών χορών του συλλόγου (παιδικό – ενηλίκων). Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 3ου...

03-10-2019 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Μουσικό καλωσόρισμα του φθινοπώρου στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών

Η χορωδία ΗΧΩ ΒΕΡΟΗΣ και το ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΟ ΙΔΕΩΝ θα διοργανώσουν το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα, συνάντηση τριών χορωδιών για καλωσόρισμα του φθινοπώρου μουσικά με μελωδίες και τραγούδια από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

02-10-2019 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου & Παντομίμας της Βέροιας σε αριθμούς

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου & Παντομίμας της Βέροιας έρχεται και φέτος στην Βέροια. Ας δούμε το φεστιβάλ με αριθμούς: Συμμετείχαν δωρεάν (στις παραστάσεις στο Χώρο Τεχνών και στη «Στέγη»):

02-10-2019 ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

Το πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας Βέροιας (βίντεο)

Παρουσιάστηκε στην Βέροια το πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας που θα πραγματοποιηθεί από 11 έως 21 Οκτωβρίου. Την παρουσίαση του προγράμματος έκανε ο Χουάνχο Κοράλες, καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ ενώ στατιστικά στοιχεία έδωσε η υπεύθυνη προγραμματισμού Νανά Καραγιαννίδου...

02-10-2019 ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

Γιορτή πίτας στην Αλεξάνδρεια

Την 16η Γιορτή Πίτας θα διοργανώσει η ΚΕΔΑ Αλεξάνδρειας, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, Ώρα 19:00 στον Χώρο Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου Αλεξάνδρειας. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

02-10-2019 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Αγιασμός & έναρξη χορευτικής χρονιάς στην Εστία Ρουμλουκιωτών Αλεξάνδρειας

Με αγιασμό ξεκινάει η χορευτική χρονιά στην Εστία Ρουμλουκιωτών Αλεξάνδρειας. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου και ώρα 6μμ, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας.

02-10-2019 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Ξεκινούν τα μαθήματα στην Σχολική Χορωδία Δημοτικών Σχολείων – Γονέων – Εκπαιδευτικών

Τα μαθήματα στη Σχολική Χορωδία Δημοτικών Σχολείων Βέροιας & Σχολική Χορωδία Γονέων και Εκπαιδευτικών ξεκινούν σήμερα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο, στις 6.30μμ για τα παιδιά και στις 7.30μμ για γονείς, εκπαιδευτικούς και φίλους.

02-10-2019 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Αγιασμός για την έναρξη της νέας χρονιάς στη Μίεζα Κοπανού

Ο Μορφωτικός Σὐλλογος «Η ΜΙΕΖΑ» Κοπανού πραγματοποίησε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, τον καθιερωμένο αγιασμό έναρξης των τμημάτων. Τον αγιασμό τέλεσαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Κωνσταντίνος και ο τοπικός ιερέας Γεώργιος.

01-10-2019 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Αγιασμός στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Γεωργίου

Την Κυριακή 29/09/2019 πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη του νέου κύκλου δραστηριοτήτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου. "Με τις ευχές όλων για υγεία και μία ακόμη παραγωγική χρονιά στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχή μας, συνεχίζουμε την προσπάθεια έχοντας...

01-10-2019 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την κατηγορία. Εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.