Πασάς με χανουμάκια στον χορό του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας

Ο πασάς με τα χανουμάκια του και η ελληνοπούλα Γκόλφω, εμφανίστηκαν φέτος στο Αποκριάτικο γλέντι του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, στο κέντρο "Ακρόπολη"!

20-02-2018 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Μαθητική επίδειξη του Ωδείου της Μητρόπολης στην Βέροια

Το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας, διοργανώνει μαθητική επίδειξη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, και ώρα 12 μ., στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βέροιας.

20-02-2018 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Επιτυχημένο το αποκριάτικο γλέντι της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας

Στην κατάμεστη αυλή του 7ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της δεύτερης Κυριακής της Αποκριάς 18 Φεβρουαρίου, το Ποντιακό Γλέντι της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας. Ο κόσμος κατέκλυσε για ακόμη μια φορά κάθε γωνία του χώρου, αποδεικνύοντας ξανά την...

20-02-2018 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Τον Μάιο ανοίγει για το κοινό το Ανάκτορο των Αιγών, στη Βεργίνα

Ένα κομμάτι πωρόλιθου, πελεκημένο με τέχνη και μεράκι, προκάλεσε πριν από λίγες μέρες ενθουσιασμό στον αρχαιολογικό χώρο των Αιγών, στη Βεργίνα. Η απολάξευσή του είχε ολοκληρωθεί από εξειδικευμένους τεχνίτες, που κατάφεραν να του δώσουν σχήμα και μορφή και να το...

20-02-2018 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Afrolatin Saturdays από την Σχολή Χορού Σοφία Αντωνιάδου

Από την Σχολή Χορού Σοφία Αντωνιάδου ανακοινώθηκαν τα εξής:

20-02-2018 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

«Τα παιδιά ζωγραφίζουν στον τοίχο»: Μουσική παράσταση στην Νάουσα

Το ''ΩΔΕΙΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ'' παρουσιάζει σε συνεργασία με τα παιδικά τμήματα (χορωδίες και τμήματα μουσικής προπαιδίας) του εργαστηρίου τεχνών ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ'' δύο μουσικές παραστάσεις το Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας στις 20:00μ.μ.

20-02-2018 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Συλλυπητήριο του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας

Από τον Σύλλογο Βλάχων ανακοινώθηκαν τα εξής:

19-02-2018 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Άναψε ο Φανός στην Αλεξάνδρεια

Πιστός στις παραδόσεις ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας ''Ο ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ΄΄ πραγματοποίησε και φέτος το αποκριάτικο έθιμο του ΦΑΝΟΥ.

19-02-2018 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Άναψαν τα κέδρα στο Δάσκιο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δασκιωτών Βέροιας «Το Παλιόκαστρο» πραγματοποίησε την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου και ώρα 20.00, το κάψιμο των κέδρων, στο Δάσκιο.

18-02-2018 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Κάηκε ο καρνάβαλος στο Μακροχώρι (φωτογραφίες, βίντεο)

Το κάψιμο του καρνάβαλου αναβίωσε και φέτος στο Μακροχώρι. Πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε στην πλατεία "Καστοριανών", παρακολούθησε το κάψιμο και στην συνέχεια διασκέδασε με μουσική, χορό, εδέσματα και κρασί. 

18-02-2018 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Το έθιμο "Χάσκα" αναβίωσε το Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018, χορευτικά τμήματα του Λυκείου των Ελληνίδων Βέροιας αναπαρέστησαν το έθιμο της Χάσκας ( με αυτό το έθιμο οι άνθρωποι τα παλιά χρόνια έδειχναν συμβολικά ότι άρχιζε η νηστεία. Έτσι έκλειναν το στόμα τους με ένα...

18-02-2018 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Ανοικτά τα μουσεία της Ημαθίας την Καθαρά Δευτέρα

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας σας ενημερώνει ότι την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018 το Μουσείο Βασιλικών Τάφων Αιγών, το Αρχαιολογικό Μουσείο Βέροιας, το Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας, καθώς και η Παλαιά Μητρόπολη Βέροιας θα είναι ανοικτά για το κοινό από τις...

18-02-2018 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Το έθιμο «Γενίτσαροι και Μπούλες» αναβίωσε η ηρωική πόλη Νάουσας (φωτογραφίες, βίντεο)

Το έθιμο «Γενίτσαροι και Μπούλες» αναβίωσε την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου η ηρωική πόλη Νάουσας. Πλήθος κόσμου από διάφορες περιοχές της Ελλάδας κατέκλυσε τους δρόμους της Νάουσας, με τους περισσότερους να είναι συγκεντρωμένοι στην πλατεία του Δημαρχείου, για να απολαύσουν τα...

18-02-2018 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Σε αποκριάτικους ρυθμούς η Βέροια την Κυριακή το μεσημέρι (φωτογραφίες και βίντεο)

Σε αποκριάτικους ρυθμούς κινήθηκε η Βέροια την Κυριακή το μεσημέρι. Την τελευταία μέρα του τετραημέρου, η Φιλαρμονική της ΚΕΠΑ, έπαιξε σε αποκριάτικους ρυθμούς και διασκέδασε μικρούς και μεγάλους. {jlex}flickr:72157692789443244{/jlex}

18-02-2018 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Πλούσιο μουσικό ταξίδι από τους Markab Trio στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Ένα μουσικό ταξίδι με ελληνικά, Βalkan, τσιγγάνικα, τούρκικα, σεφαραδίτικα, κέλτικα, αρμένικα, ισπανικά τραγούδια είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από τρεις εξαιρετικούς μουισκούς, όσοι βρέθηκαν στο κέντρο της Βέροιας το Σάββατο το βράδυ. 

18-02-2018 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η "Συνάντηση Γεύσεων" από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου, η εκδήλωση "Συνάντηση Γεύσεων" από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας, επί της οδού Δημητρίου Βλάχου (Δημαρχίας), σε συνεργασία με τα καταστήματα "Αέναη γη - Φανιάδης Φώτης" και "Τζέπος Daily Bakery".

17-02-2018 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Αποκριάτικα παιχνίδια στο Bowling City Club

Το Bowling City Club σας προσκαλεί απόψε να ντυθείτε μασκαράδες και να παίξετε αποκριάτικα παιχνίδια. Το Σαββατόβραδο διασκεδάστε μικροί και μεγάλοι με πρωτότυπα παιχνίδια. Ώρα έναρξης 20.30.

17-02-2018 ΕΞΟΔΟΣ

ΕΞΟΔΟΣ

Κούλουμα στο εξωκλήσι Ζωοδόχου Πηγής στην Χαρίεσσα

Ο Μορφωτικός Χορευτικός Σύλλογος Χαρίεσσας "Άγιος Δημήτριος" σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα Χαρίεσσας, υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας, διοργανώνουν Κούλουμα την Καθαρά Δευτέρα στις 12:00 το μεσημέρι, στο Εξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής.

17-02-2018 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Τέσσερις ταινίες στο Σταρ

Το νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο ισχύει από την Πέμπτη 15/2/18 έως την Τετάρτη 21/2/18. 

17-02-2018 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Ξεσήκωσε την πόλη η μπάντα χάλκινων της Φλώρινας (φωτογραφίες, βίντεο)

Με την μπάντα χάλκινων της Φλώρινας, των αδελφών Βαλκάνη διασκέδασαν οι Βεροιώτες το βράδυ της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου, στο κέντρο της αγοράς, στον πεζόδρομο της Ιπποκράτους.

16-02-2018 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Το έθιμο των Καπεταναίων αναβίωσε ο Σύλλογος Βλάχων Βέροιας (φωτογραφίες, βίντεο)

Το έθιμο που έγινε θεσμός «Οι Καπεταναίοι» αναβίωσε για ακόμη μία χρονιά ο Σύλλογος Βλάχων Βέροιας, την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, στο ‘σπίτι των Βλάχων’.

16-02-2018 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Κάθε μέρα, όλη μέρα λαχταριστές σούβλες από το Ψητοπωλείο "Φουλ της σούβλας"

Το Ψητοπωλείο – Μεζεδοπωλείο «Φουλ της σούβλας» σας υποδέχεται καθημερινά από το πρωί έως το βράδυ, στην οδό Ανοίξεως & Κουντουριώτη (πρώην Ελαίας Γη), για να απολαύσετε λαχταριστές σούβλες.

16-02-2018 ΕΞΟΔΟΣ

ΕΞΟΔΟΣ

Το μυθιστόρημα της Γιώτας Ιωαννίδου «Σοχούμ» θα παρουσιαστεί στην Βέροια

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας Ευστάθιος Χωραφάς, το βιβλιοπωλείο Ηλιοτρόπιο, οι εκδόσεις Αιώρα και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος της Γιώτας Ιωαννίδου «ΣΟΧΟΥΜ», εμπνευσμένο από την ιστορία της οικογένειάς της, την...

16-02-2018 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Την Κυριακή το άναμμα του Φανού στην Αλεξάνδρεια

Η Κ.Ε.Δ.Α. και ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Αμάραντος" σας προσκαλούν στην ετήσια αποκριάτικη εκδήλωση ‘’Άναμμα Φανού’’ που θα λάβει χώρα την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου και ώρα 7.30 το απόγευμα, στην πλατεία του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αλεξάνδρειας.

16-02-2018 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Εορταστικό αποκριάτικο 3ήμερο στην Ραχιά

Αποκριάτικο ξεφάντωμα για 15η συνεχή χρονιά διοργανώνει ο Πολιτιστικός Φιλαθλητικός Όμιλος Ράχης "Μέγας Αλέξανδρος", με πολύ μουσική και ασταμάτητο χορό στο στεγασμένο χώρο που διαμορφώθηκε ειδικά για την εκδήλωση, στην Πλατεία Ηρώου έναντι τοπικής κοινότητας Ραχιάς.

15-02-2018 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Ξεκίνησε το αποκριάτικο τετραήμερο στην Βέροια - Την Παρασκευή χάλκινα στον πεζόδρομο της…

Με λάτιν μουσική και το συγκρότημα Jazz Tropical Quintet ξεκίνησε το τετραήμερο αποκριάτικων εκδηλώσεων στην Βέροια. Με κλασσικές και μοντέρνες Latin συνθέσεις, διασκέδασαν το Βεροιώτικο κοινό στην οδό Έλλης. 

15-02-2018 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Το νέο βιβλίο του Κωνσταντίνου Γκιουλέκα “Ο Μακεδονικός Αγώνας 1903-1908. Από τις εφημερίδες…

Οι Εκδόσεις Μένανδρος παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Κωνσταντίνου Π. Γκιουλέκα “Ο Μακεδονικός Αγώνας 1903-1908. Από τις εφημερίδες της εποχής”, στην Βέροια, την Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018, στις 7 το απόγευμα, στο Κινηματοθέατρο STAR (Μητροπόλεως 57).

15-02-2018 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Το νέο βιβλίο του Παναγιώτη Δημητρόπουλου «Το Χρυσαφένιο Κουκούτσι» παρουσιάζεται στην Βέροια

Το Βιβλιοπωλείο «Η γωνιά του βιβλίου», το Ωδείο Δημητρίου, το 3ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας, το Νηπιαγωγείο Μαρίνας Ναούσης, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 10ου Νηπιαγωγείου Βέροιας και οι εκδόσεις Ελληνοεκδοτική, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Παναγιώτη...

15-02-2018 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Μπείτε στον διαγωνισμό του Βιβλιοπωλείου «Η Γωνιά του Βιβλίου» και κερδίστε το νέο…

Το Βιβλιοπωλείο «Η γωνιά του βιβλίου» με αφορμή την επίσκεψη του συγγραφέα Παναγιώτη Δημητρόπουλου στη Βέροια, στις 24 Φεβρουαρίου, προσφέρει στους αναγνώστες ένα αντίτυπο του καινούριου του βιβλίου "Το Χρυσαφένιο Κουκούτσι"!

15-02-2018 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Ετήσιος χορός για «Τα Παιδιά της Άνοιξης»

Ο Φιλανθρωπικός Μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Ημαθίας «Τα Παιδιά της Άνοιξης» σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό που διοργανώνει το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 20.30, στο Music Hall "Σείριος".

15-02-2018 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Λάτιν πάρτι στον πεζόδρομο Έλλης στην Βέροια

Λάτιν πάρτυ, με ελεύθερη είσοδο θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη, στον πεζόδρομο Έλλης, στην Βέροια, με ώρα έναρξης 9.00μ.μ,

15-02-2018 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Δημιουργικό εργαστήρι Βενετσιάνικης Μάσκας στο ΚΑΠΗ Βέροιας

Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου ,οι μικροί μας φίλοι του τμήματος Α2 του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βεροίας με την δασκάλα τους Κα Μαρία Παπαδοπούλου, επισκέφτηκαν το Κεντρικο ΚΑΠΗ Βεροίας και με την βοήθεια μελών των τμημάτων Εργοθεραπειας δημιούργησαν Βενετσιάνικες Μάσκες.

15-02-2018 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Τραγούδια για τον έρωτα παρουσίασε το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Βέροιας…

Το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Βέροιας πραγματοποίησε συναυλία με τίτλο «Κόκκιν’ αχείλι φίλησα», την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Βέροιας.

14-02-2018 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Κάψιμο κέδρων στο Δάσκιο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δασκιωτών Βέροιας «Το Παλιόκαστρο» σας προσκαλεί την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου και ώρα 20.00, στο κάψιμο των κέδρων, στο Δάσκιο.

14-02-2018 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Διαγωνισμός καλύτερης αμφίεσης στο Bowling City Club

Το Bowling City Club σας προσκαλεί στον διαγωνισμό καλύτερης αμφίεσης σήμερα Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου και ώρα 19.30.

14-02-2018 ΕΞΟΔΟΣ

ΕΞΟΔΟΣ

Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης: Συναυλία στην Βέροια με τίτλο "30 χρόνια τραγουδάμε από τον…

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας διοργανώνουν συναυλία με τίτλο: «30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ από τον Bach στους ABBA» με την Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης σε μουσική διδασκαλία – διεύθυνση Μαίρης Κωνσταντινίδου και σκηνοθεσία – εικαστικά Αθανάσιου...

14-02-2018 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Σεμινάρια δημιουργικής γραφής στη Νάουσα

Νέο κύκλο Σεμιναρίων Δημιουργικής Γραφής ξεκινά από τα μέσα Φεβρουαρίου ο Δήμος Νάουσας και η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου, με εκπαιδευτή τον συγγραφέα Γιώργο Δάμτσιο.

14-02-2018 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Κούλουμα στην Πατρίδα

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Πατρίδας "Ευστάθιος Χωραφάς" σας προσκαλεί την Καθαρά Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018, να γιορτάσουμε μαζί τα παραδοσιακά κούλουμα με φασολάδα, λαγάνα, χαλβά, ελιές, τουρσιά, άφθονο κρασί, μουσική και τραγούδια. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Πολιτιστικού...

14-02-2018 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

«Τα Ανθέμια» Λευκαδίων έκοψαν την βασιλόπιτα

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου ο σύλλογος Λευκαδίων «Τα Ανθέμια» έκοψε τρείς βασιλόπιτες. Για το Διοικητικό συμβούλιο, για τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων και για τους φίλους που παραβρέθηκαν.

14-02-2018 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Ο Λάμπρος Φισφής έρχεται στην Βέροια με μια παράσταση «Best Of»

Μετά από 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Stand up Comedy και έχοντας στο ενεργητικό του δύο one man show, εκατοντάδες παραστάσεις και συνολικά πάνω από 6 ώρες υλικού ο Λάμπρος Φισφής μαζεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, τον χρυσό του δίσκο...

13-02-2018 ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

Κάψιμο των κέδρων στην Σφηκιά

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σφηκιάς σας προσκαλεί την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Σφηκιάς, στο κάψιμο των κέδρων.

13-02-2018 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Αποκριάτικο πάρτι του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Βέροιας σας προσκαλεί στο αποκριάτικο πάρτι που διοργανώνει το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου και ώρα 12.30μμ, στα γραφεία του συλλόγου.

13-02-2018 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

«Πάμε τσάρκα με ρεμπέτικες καντάδες»: Μουσική παράσταση στη Νάουσα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων του Ωδείου «Αριστοτέλης» της Νάουσας Ημαθίας σας προσκαλεί στην μουσική παράσταση «Πάμε τσάρκα με ρεμπέτικες καντάδες», το Σάββατο 3 Μαρτίου και ώρα 20.30, στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.

13-02-2018 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Αποκριάτικο παιδικό πάρτι του Συλλόγου Κρητικών Ημαθίας

Ο Σύλλογος Κρητικών Νομού Ημαθίας διοργανώνει παιδικό αποκριάτικο πάρτι στον χώρο του συλλόγου, Σοφοκλέους 7, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου και ώρα 18.30.

13-02-2018 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Πραγματοποιήθηκε η παράσταση "Εχθροί εξ' αίματος" στη Νάουσα

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η παράσταση ΕΧΘΡΟΙ ΕΞ’ΑΙΜΑΤΟΣ από την θεατρική ομάδα των εκπαιδευτών του ΕΠΑΛ στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας με την παρουσία του Δήμαρχου Κουτσογιάννη Νικόλαο και των Αντιδημάρχων Κον Βαλσαμίδη και Κον Δάλλα, την τοπική πρόεδρο του...

13-02-2018 ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

Ποντιακό γλέντι, από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 1:30 μ.μ., στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας (Βενιζέλου 4), θα πραγματοποιηθεί Ποντιακό Γλέντι, από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας.

13-02-2018 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΕΜΙΠΗ: Β' Επιστημονική Ημερίδα Τοπικής Ιστορίας με τίτλο «Μιλάμε για τη Νάουσα του…

Το Δ.Σ. της Ε.Μ.Ι.Π.Η. εκτιμώντας τη θετική έκβαση της Ά Επιστημονικής Ημερίδας Τοπικής Ιστορίας «Μιλάμε για τη Νάουσα του 20ου αιώνα», αποφάσισε τη διοργάνωση της Β΄ Επιστημονικής Ημερίδας Τοπικής Ιστορίας με το γενικό τίτλο «Μιλάμε για τη Νάουσα του 20ου...

13-02-2018 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

"Συνάντηση Γεύσεων" στη Νάουσα

Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας διοργανώνει και σας προσκαλεί στην "Συνάντηση Γεύσεων", την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, από τις 6:30 μ.μ. στην οδό Δημητρίου Βλάχου (πρώην Δημαρχίας).

12-02-2018 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Ο Σύλλογος Βλάχων Βέροιας θα αναβιώσει το έθιμο των Καπεταναίων

Ο Σύλλογος Βλάχων Βέροιας σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας θα διοργανώσει το καθιερωμένο δρώμενο «ΟΙ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΙ» την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 στο «σπίτι των Βλάχων».

12-02-2018 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Γλέντι μερακλήδων κι ετήσιος χορός του Λαογραφικού Ομίλου Μελίκης

Ο Λαογραφικός Όμιλος Μελίκης & Περιχώρων (Λ.Ο.Μ.Π.) σας προσκαλεί την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 20.30 στο Γλέντι Μερακλήδων, με τον Διονύση Πάτμο. Την βραδιά θα ανοίξουν τα παιδικά τμήματα του συλλόγου.

12-02-2018 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Κούλουμα στο Κλειδί

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κλειδίου Ημαθίας «Ο Φίλιππος» σας προσκαλεί να γιορτάσετε τα Κούλουμα με πλούσια εδέσματα, την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου στο Κλειδί Ημαθίας.

12-02-2018 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

«Ο Πόντος» Αράχου θα κόψει την βασιλόπιτα

Ο Ποντιακός Σύλλογος Αράχου Ο ΠΟΝΤΟΣ σας προσκαλεί το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18.00 στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στο κτίριο που στεγάζεται ο σύλλογος.

12-02-2018 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Πάρτι μασκέ διοργανώνουν οι Ντόπιοι Μακροχωρίου

Ο Λαογραφικός Σύλλογος Ντόπιων Μακροχωρίου διοργανώνει πάρτι μασκέ για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18.00, στο κτίριο του συλλόγου.

12-02-2018 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Νέο διοικητικό συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Ειρηνούπολης

“Ελάτε απόψ' εφτάµε παρακάθ...” Με αυτό το πατροπαράδοτο κάλεσμα, το νεοσύστατο Διοικητικό Συμβούλιο της Εύξεινου Λέσχης Ειρηνούπολης (Ημαθίας), προσκάλεσε μικρούς και μεγάλους, παλιούς και νέους, σε μια πρώτη συγκέντρωση επανένωσης και ανάκαμψης της Λέσχης, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου. Η ανταπόκριση όλων...

12-02-2018 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Νέα διοίκηση στην Αστερούπολη

Πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πλατέος την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου “Η Αστερούπολη”.

12-02-2018 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Επιτυχημένη η εκδήλωση της Ι Μεραρχίας Πεζικού «Γνωρίστε τον τόπο μου» (φωτογραφίες, βίντεο)

Για τρίτη χρονιά, η Ι Μεραρχία Πεζικού «ΣΜΥΡΝΗ», πραγματοποίησε την εκδήλωση «Γνωρίστε τον τόπο μου».

12-02-2018 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Την βασιλόπιτα έκοψε η Εταιρεία Μελετών Ιστορίας & Πολιτισμού Ημαθίας (φωτογραφίες, βίντεο)

Με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα ετών από την ίδρυση της η Εταιρεία Μελετών Ιστορίας και Πολιτισμού Ν. Ημαθίας (Ε.Μ.Ι.Π.Η.) έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα και κήρυξε την έναρξη του επετειακού έτους, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, στην έδρα της Εταιρείας, στο Αρχοντικό Μπέκα.

11-02-2018 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

«Τα κύματα του Δουνάβεως» παρακολούθησε το Βεροιώτικο κοινό (φωτογραφίες, βίντεο)

Μια ξεχωριστή βραδιά με μαγικές μελωδίες και συναρπαστικούς χορούς παρακολούθησε το Βεροιώτικο κοινό από το Budapest Ballet και την Rajco Orchestra.

11-02-2018 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Η Αγία Παρασκευή Λευκαδίων έκοψε τη βασιλόπιτα

Η Αγία Παρασκευή Λευκαδίων για άλλη μια χρονιά έκοψε τη βασιλόπιτα. Η διοίκηση του συλλόγου ευχήθηκε σε όλους τους χορευτές και φίλους του συλλόγου τα καλύτερα για τη νέα χρονιά.

11-02-2018 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

"Συνάντηση Γεύσεων" στη Νάουσα

  • Γράφτηκε από τον/την Αντώνη Χατζηκυριακίδη
  • Κατηγορία: Uncategorised
  • Εμφανίσεις: 3510

Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας διοργανώνει και σας προσκαλεί στην "Συνάντηση Γεύσεων", την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, από τις 6:30 μ.μ. στην οδό Δημητρίου Βλάχου (πρώην Δημαρχίας).

Διαβάστε περισσότερα: "Συνάντηση Γεύσεων" στη Νάουσα