Νέα Συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς για Συμβολαιακή Κτηνοτροφία στο αιγοπρόβειο γάλα με την εταιρεία «Μπέλλας Α.Ε.»

Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας που αφορά σε γαλακτοπαραγωγούς αιγοπρόβειου γάλατος των Νομών Ημαθίας, Πέλλας, Θεσσαλονίκης, Φλώρινας, Καστοριάς, Κιλκίς, Σερρών και Δράμας προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρεία «Μπέλλας Α.Ε – Τυριά Βερμίου.».

H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας στον τομέα του γάλακτος αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και την οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας, καλύπτοντας ολόκληρη την αλυσίδα, από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την εταιρεία.

Η εταιρία "Μπέλλας" έχει παρουσία 80 χρόνων και λειτουργεί ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο με δυνατότητες αυξημένης παραγωγής. Διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο διανομής, έτσι ώστε η ποιότητα "Μπέλλας" να βρίσκεται σε όλα τα ψυγεία τόσο των μεγάλων αλυσίδων σούπερ-μάρκετ όσο και των μικρών σημείων πώλησης της Ελλάδας και του Εξωτερικού.

Σήμερα διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία τυροκομικών προϊόντων, τόσο από αιγοπρόβειο όσο και από αγελαδινό γάλα σε ευρεία γκάμα συσκευασιών, έτσι ώστε να καλύπτονται όλες οι απαιτήσεις του τελικού καταναλωτή

Μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο κτηνοτρόφος έχει στη διάθεση του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρεία.

Το Πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία κτηνοτρόφων και επιχείρησης.

Με την υλοποίηση της νέας αυτής συνεργασίας, πιστοποιείται η σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη και ενθάρρυνση κάθε υγιούς παραγωγικής προσπάθειας στον τομέα της οικονομίας.