Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαλίδου στο πλευρό των αγροτών

karasalidouxoria

Χθες και προχθές πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις - συζητήσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε Αγγελοχώρι, Αρκοχώρι, Μονόσπιτα, Στενήμαχο, Χαρίεσσα. Συμμετείχαν οι υποψήφιοι βουλευτές του Ν. Ημαθίας, Φρόσω Καρασαρλίδου, Κώστας Λαπαβίτσας και Εύη Παπαγιαννούλη.

Η Φρόσω Καρασαρλίδου, απάντησε στις αγωνίες και τους προβληματισμούς των συμπολιτών μας, μεταξύ άλλων για το ρωσικό εμπάργκο, την ΑΤΕ, το υψηλό κόστος παραγωγής των αγροτικών προϊόντων.

Η πρόκληση είναι σαφής και αποφασιστική, είπε: Πρώτα, σταματάμε την καταστροφή με ευνοϊκές ρυθμίσεις για τραπεζικά δάνεια και οφειλές σε εφορίες και ΟΓΑ, βάζοντας τέλος σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και χωραφιών, με ατομικό αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, επαναφορά της 13ης σύνταξης, απρόσκοπτη πρόσβαση σε ιατρική περίθαλψη, μείωση της συμμετοχής στη φαρμακευτική δαπάνη. Παράλληλα, οργανώνουμε μια Εθνική Αγροτική Πολιτική που θα στηρίζει ολόπλευρα την αγροτική παραγωγή και τους αγρότες.

Η Φρόσω Καρασαρλίδου έκλεισε την ομιλία της λέγοντας: "Καταλαβαίνω τις αμφιβολίες σας. Κι εγώ, που είμαι υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ έχω τις αμφιβολίες μου. Σας καλώ, όμως, αυτή τη φορά να ψηφίσετε την αμφιβολία σας και όχι τον φόβο σας. Για το μέλλον σας, για το μέλλον των παιδιών σας."