Η ΝΟΔΕ Ημαθίας απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση στην πρόσφατη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε η ΝΟΔΕ Ημαθίας. Συγκεκριμενα αναφέρει:

"Με ψέματα και αθλιότητες η Ν.Ε του Σύριζα , υποτιμά τη νοημοσύνη των ροδακινοπαραγωγών και των πολιτών της Ημαθίας .

Οι άνθρωποι που πούλησαν τη Μακεδονία, δεν είχαν καμία αναστολή να πουλήσουν και τις υποσχέσεις που έδιναν στους αγρότες, επιβάλλοντας εξοντωτικές φορολογικές και ασφαλιστικές επιβαρύνσεις.

Εμφανίζονται ως τιμητές και εγκαλούν τη Νέα Δημοκρατία που ήταν η μοναδική κυβέρνηση που ενίσχυσε το εισόδημα των ροδακινοπαραγωγών που είχαν υποστεί ζημιές από το ρωσικό εμπάργκο με ενισχύσεις ύψους 33 εκ. ευρώ.

Αυτά ήταν τα πρώτα και τα τελευταία χρήματα που πήραν οι ροδακινοπαραγωγοί, γιατί από την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ εισέπραξαν μόνο ψέματα.

Υπενθυμίζουμε τις υποσχέσεις ότι θα ενίσχυαν τους ροδακινοπαραγωγούς που είχαν υποστεί ζημιές από το ρωσικό εμπάργκο με χρήματα από τα ΠΣΕΑ.

Από εκεί και πέρα οι ροδακινοπαραγωγοί γνωρίζουν ότι πήραν κυριολεκτικά ψίχουλα για τις καταστροφές που υπέστησαν το 2017 από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και μάλιστα με μεγάλη καθυστέρηση.

Όπως γνωρίζουν ότι ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία καταγραφής των ζημιών για τις ζημιές που υπέστησαν φέτος, γιατί πολύ απλά η Ημαθία δεν είναι εκλογική περιφέρεια του κυρίου που παριστάνει τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.

Σε ότι αφορά στην αήθη επίθεση της Ν.Ε του Σύριζα στον κ.Βεσυρόπουλο, την απάντηση θα τους την δώσουν οι πολίτες της Ημαθίας.

Ο κ.Βεσυρόπουλος , σε αντίθεση με τους Βουλευτές του Σύριζα, μπορεί να κυκλοφορεί στην Ημαθία και στη Μακεδονία, μπορεί να συζητά ελεύθερα με τους πολίτες.

Άλλοι κρύβονται και θα συνεχίσουν να κρύβονται με όλα αυτά που έχουν κάνει εις βάρος της Ημαθίας και της Μακεδονίας".